Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (267)
Raspunsuri - Pagina 18
Sabina spune:
Mami 25, tinem pumnii 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Pinacolada spune:
Roxana- 

"la multi ani Alexandra!!!" multa sanatate, noroc si cele mai bune lucruri sa fie pt tine !!!! pupici multi!
Danielle- bravo, sper din tot sufletul sa fie ok! cel mai important e ca te simti mai bine!
Erina- frumosssss
Teo- multumim de cafea doamna!!
Annisia- hai ca mai facut sa rad:))) mai frumos ar fi fost sa fie masina de pompieri...poate urmatoarea data:))!lasa ca nu esti asa de batrana, esti f tanara!
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Totul e sa imi aduceti aminte de la obraz, ca mandea e pe duca la memorie. |
Ai mai Annisia, nu puteai sa te iei si tu de altcineva?

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank"> Clipe de viata 2008
valentina_22 spune:
SA CRESTI MARE SI FRUMOASA ALEXANDRA INCA 1000000 DE ANI DE ACUM INCOLO. SA LE BUCURI BATRANETILE PARINTILOR TAI SI SA LE FII SPRIJIN DE NADEJDE. LA IMPLINIREA CELOR 5 PRIMAVERI, ITI DORESC SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME. UN MARE
, PENTRU O MINUNATA FETITA! LA MULTI ANI SI PETRECERE FRUMOASA!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank"> Clipe de viata 2008
cecilia L spune:
La multi ani! Alexandra sa cresti mare, sanatoasa, la fel de frumoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor

Roxana, felicitari, ai o fata minunata, sa-ti aduca numai bucurii

pentru Bubu, sa nu-l uitam chiar daca e ziua surioarei lui
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Valentina, ne vedem azi??????????
vremea pare ok,pe la 11.30-12 e bine????????
Cecilia si
poze noi
asa crestem
valentina_22 spune:
Mami25, sa de-a Dumnezeu sa fie bine! Iti tinem pumnii stansi si suntem alaturi de tine!
Cecilia, spune-mi te rog, ne mai vedem astazi?
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
greyeras spune:
Salutare fetelor!
Am avut o noapte groaznica, abia am dormit 3 ore legate. Adelina se simte rau, de aseara de pe la 23 cand a prididit sa se bage la soomnic a inmceput sa se vaite si sa friga groaznic. S-a pus pe plans si abia am linistito cu Panadol si dormit in brate la mine. S-a trezit peste 3 ore frigand toata si in plansete, i-am dat Nurofen si nimic, peste 30 de minute frigea mai rau, am ajuns de i-am bagat soseste cu otet in picioruse si i-a scazut temperatura. Pe la 4 la fel, acum ii bag un supozitor si se lasa cu jale mare, apoi incepe sa verse. S-a mai trezit pe la 6 si a cerut laptic pe care dupa 10 minute la varsat tot, intre timp dupa supozitor a facut k de 2 ori.
Nu are nici un simptom de raceala, iar pana aseara nu a avut nimic. Nu stiu ce sa cred, o sa sun dr sa vedem ce zice, ma gandesc sa nu fie ceva de la stomacel sau maselutele, desi nu prea cred.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008
cecilia L spune:
Valentina,ne vedem.
stabileste locul si ora si vin
Cecilia si
poze noi
asa crestem
Erina spune:

La multi ani Alexandra!
Sa fii mereu santoasa si norocoasa!
Roxana, sa iti traiasca printesa! Iti doresc sa imparti cu ea numai momente minunate, amintiri fericite si vise stralucitoare!
www.youtube.com/watch?v=kwdl7PPZhnA&feature=related" target="_blank">Disney princess-If you can dream
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)