Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (267)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mami 25, tinem pumnii

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- "la multi ani Alexandra!!!" multa sanatate, noroc si cele mai bune lucruri sa fie pt tine !!!! pupici multi!
Danielle- bravo, sper din tot sufletul sa fie ok! cel mai important e ca te simti mai bine!
Erina- frumosssss
Teo- multumim de cafea doamna!!
Annisia- hai ca mai facut sa rad:))) mai frumos ar fi fost sa fie masina de pompieri...poate urmatoarea data:))!lasa ca nu esti asa de batrana, esti f tanara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Totul e sa imi aduceti aminte de la obraz, ca mandea e pe duca la memorie.

Ai mai Annisia, nu puteai sa te iei si tu de altcineva? Ce sa fac eu daca sotul m-a pricopsit cu numele asta?Era o gluma, speri sa nu te superi.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

SA CRESTI MARE SI FRUMOASA ALEXANDRA INCA 1000000 DE ANI DE ACUM INCOLO. SA LE BUCURI BATRANETILE PARINTILOR TAI SI SA LE FII SPRIJIN DE NADEJDE. LA IMPLINIREA CELOR 5 PRIMAVERI, ITI DORESC SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME. UN MARE , PENTRU O MINUNATA FETITA! LA MULTI ANI SI PETRECERE FRUMOASA!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani! Alexandra sa cresti mare, sanatoasa, la fel de frumoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor

Roxana, felicitari, ai o fata minunata, sa-ti aduca numai bucurii

pentru Bubu, sa nu-l uitam chiar daca e ziua surioarei lui

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Valentina, ne vedem azi??????????
vremea pare ok,pe la 11.30-12 e bine????????

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Mami25, sa de-a Dumnezeu sa fie bine! Iti tinem pumnii stansi si suntem alaturi de tine!
Cecilia, spune-mi te rog, ne mai vedem astazi?

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!
Am avut o noapte groaznica, abia am dormit 3 ore legate. Adelina se simte rau, de aseara de pe la 23 cand a prididit sa se bage la soomnic a inmceput sa se vaite si sa friga groaznic. S-a pus pe plans si abia am linistito cu Panadol si dormit in brate la mine. S-a trezit peste 3 ore frigand toata si in plansete, i-am dat Nurofen si nimic, peste 30 de minute frigea mai rau, am ajuns de i-am bagat soseste cu otet in picioruse si i-a scazut temperatura. Pe la 4 la fel, acum ii bag un supozitor si se lasa cu jale mare, apoi incepe sa verse. S-a mai trezit pe la 6 si a cerut laptic pe care dupa 10 minute la varsat tot, intre timp dupa supozitor a facut k de 2 ori.
Nu are nici un simptom de raceala, iar pana aseara nu a avut nimic. Nu stiu ce sa cred, o sa sun dr sa vedem ce zice, ma gandesc sa nu fie ceva de la stomacel sau maselutele, desi nu prea cred.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Valentina,ne vedem.
stabileste locul si ora si vin

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Alexandra!
Sa fii mereu santoasa si norocoasa!
Roxana, sa iti traiasca printesa! Iti doresc sa imparti cu ea numai momente minunate, amintiri fericite si vise stralucitoare!

www.youtube.com/watch?v=kwdl7PPZhnA&feature=related" target="_blank">Disney princess-If you can dream

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput