Incotro?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

lorellay imi pare rau prin ce ai trecut si sper sa ti se rezolve totul in bine

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu ma dezgusta nimic la fel de mult cat ma dezgusta un barbat beat. Stiu ca nu toate gandim la fel, dar eu mi-as pierde respectul pentru un barbat, daca l-as vedea beat, si inca frecvent.

Stiu ca in UK, Irlanda, tarile nordice etc se bea alcool cum se bea apa - e treaba lor, e cultura lor, sunt obiceiurile lor...si poate fi adaugat pe lista lor de defecte.

Lorellay, grea cruce ai de dus. Lucrurile nu cred ca se vor opri aici. Numarul de sanse pe care i le vei acorda va depinde exclusiv de tine, nu de el. Poate totusi il convingi sa accepte ajutor specializat, eu nu cred ca prin simpla vointa poate acum, in stadiul acesta, sa rezolve ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Adina, sincer, ma bucur ca cineva imi impartaseste parerea.

Desi de cativa ani o tot intorc pe toate partile si ma gandesc ca ii judec eu prea tare din cauza mostenirii culturale si asocierilor pe care le am de pe vremea cand locuiam in Ro, ca eu sunt cea irationala sa nu pot vedea dincolo de o astfel de problema, in ciuda multor altor aspecte pozitive.

Lorellay, si eu cred ca o sa fie greu, daca spui ca nu a fost un caz izolat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui pepene

off-topic, ce spuneti, ati accepta asa ceva cu conditia ca in rest omul sa fie super?

NU!
Si NU as incerca sa-l ajut personal, pt. ca NU POT!
Exista persoane specializate, care pot ajuta in cazul asta, lorellay il poti sustine, dar NU IL POTI AJUTA SINGURA!
In primul rand trebuie ca el sa se vrea ajutat, sa vada ca are o problema, si sa vrea sa o rezolve, de dragul familiei, dar in primul rand de dragul LUI!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

M-am gandit mult daca sa-ti scriu sau nu ceea ce vroiam sa mai adaug.
Acu` ceva timp am deschis un sbuiect la psi daca pretentdentul posibil viitor sot ar putea fi alcoolic.
Acum stiu sigur ca nu, a decis singur sa nu mai bea nenorocita aia de bere cum am denumit-o eu, deoarece e recensiune si de banii aia cumparam oo Kinder Giuliei. Adica nu a murit fara berea aia ce a consumat-o pe timpul verii dupa cina sau acum de sarbatori si nici altceva nu bea.
Sper sa fiti bine

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Ce sa va zic....
Vreau sa-l ajut pentru ca vreau sa fim "impreuna pana la capat " asa cum zice el.Nu sunt sigura ca stie ca nu e bine ce face, dar sunt sigura ca stie ca asta e durerea mea cea mai mare.SI cred ca daca ma iubeste suficient de mult, si pe copii, o sa reuseasca.Trebuie sa am incredere in el.TREBUIE.
Cateodata imi vine sa iau copiii in brate si sa fug.Ganduri imi vin multe, dar nu stiu chiar ce as face.
Si pentru mine pot spune ca DA, STICLA E SINGURUL DEFECT.Restul chestii minore..ca in orice casa.Nimic deranjabil.
Nu stiu daca e alcoolic sau daca e betiv. Cand bea un pahar deja are o anumita privire, anumite gesturi..si in plus pana nu e goala sticla nu se ridica.Asta ma dispera.Inainte nu aveam nimic impotriva sa bea un pahar, doua...da nu sa rada tot.Poate ca a doua zi aveam si eu chef sa beau un pahar de bere sau vin...da cucu sticle goale.
Si de aici am zis gata...daca nu iti stii masura...DELOC.Mi-e greu ca i se spune ca poate sa bea un pahar doua...eu sunt singura care am vazut ca el nu trebuie sa bea deloc.Deci singura trebuie sa lupt.Mama masii...SUNT PUTERNICA SI TREBUIE SA REUSESC.

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Mamagiuliei sa inteleg ca erati cam la fel..si acum nu mai bea deloc?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu nu suport sa vad pe cineva ca bea asa, de dragul de a abea. dica inteleg ocazional, la chef, nunta, aniversari. Atat. Si domnul pretendent isi cumpara bere si o bea seara dupa cina. Si eu faceam ca trenul. Si el imi repeta ca e doar bere. Nu in fiecare seara, dar des, mult prea des pentru mine. La topicul respectiv am fost lamurita partial, acum sunt lamurita pe deplin. Nu este dependent de alcool, adica n-a mai baut o bere de la revelion, ca a dat in boli si raceli si dup`aia a decis ca oricum nu aruncam banii pe prostii

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput