Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Chinabulina pai ii dau in jur de 220-230 de ml pentru ca are dati cand papa tot, are dati cand mai vrea si dati cand lasa o gramada. Asa ca am facut un fel de medie. Aseara de exemplu mi-a lasat vreo 60 de ml (a papat numai 160). Acum doua seri insa a papat 220 si a inceput sa planga ca mai voia. Cand mai vrea ii bag tzatza si se satura.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Doloress, multumesc de informatii. Muuuult mai dureaza! Da' nu-i bai!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Cleo, multumim de complimente! Ai gasit exact cuvantul care o descrie pe Victoria: curioasa! E de o curiozitate nemaipomenita! Dar eu ma gandesc ca e bine, o va impinge macar curiozitatea sa descopere si sa invete muuuuulte lucruri noi, despre orice, depsre de toate; poate gresesc, dar sper ca nu!

Nicole, i-am aratat si sotului meu poza, am lasat-o pe comp. pana a venit el de la lucru, ieri sa o vada. E un dulceeee! Sa va traiasca!

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress
... Mai si suge san din cand in cand, in jur de doua ori pe zi, cand adoarme, insa putin de tot, sa zic vreo 5 minute.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Doloress, Victoria dintotdeauna a supt nu mai mult de 10minute...

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

GABItA-ce curcubeu superb superb !!!
si orhideea e nemaipomenita !

REALLAURA-de multa vreme nu mai sugea decat dimineata,maxim 3 minute ..asta ca insistam eu,ca nu avea de gand.
pe zirefuza de mult,nici nu maistiu ,oluna..doua..ca m-am dus cu capul,m-am apucat sa fac un caietel si sa notez ce fac copiii astia,ce mananca,..etc,ca nu mai faceam fata cu memoria.
asa ca e multa vreme de cand eu insist crezand ca e trecator,dar defapt el a vrut de mult sa se intarce. asa ca,asta e,laptele a scazut dupa cerintele lui,inca e,dar el nu mai vrea,sa nici nu vada ! cand ii arat bibe innebuneste de drag.
Sofia la fel a facut la 8 luni,plangea cand vedea sanul.
am sperat ca daca insist o luna,doua,isi revine..dar in timp trebuia sa ii dau lapte si el mai rau prindea drag de bibe.
as fi vrut sa le dau un an,un an si ceva,dar nu au vrut nesimtitii

maaaaaaai si nu avem dinti !! si nici nu se vad !!! ce puturos de copil

DOLORES,DESIREE,asa a fost si la noi cu suptul,rapid .pana nu a mai vrut deloc.

am zis toata ziua ca am sa caut listele mele cu mancare,de la pediatru,si am vot uitat si am tot facut altceva,am facut curatenie cand au dormit ei,apoi m-am ocupat de ei.
la somnul de pranz,doua ore noi am facut gauri cu bormasina ,am mutat spatarul patului si patul si noptierele...am facut dormitorul luna,cu ridicat covoare,aspirator,geamul ,perdeaua spalata si pusa la loc uda,amspalat peretii de pe hol si vreo doua bucati din dormitor,mazgaliti de pix si creion ..cu solutie antigrasime de aia de bucatarie si clatit cu o laveta,o usa la fel mazgalita,spalat apoi pe jos...

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

amspalat peretii de pe hol si vreo doua bucati din dormitor,mazgaliti de pix si creion ..cu solutie antigrasime de aia de bucatarie si clatit cu o laveta,o usa la fel mazgalita,spalat apoi pe jos...

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

ce m-ashtreapta.... ce m-ashteapta

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, am facut o reteta de mancare pentru Olivia de m-am lins pe degete, imi venea mie s-o mananc .

Uitati aici:
- 2 morcovi, 2-3 buchetele conopida,
- o bucatica de unt
- o rosie si putina branza (puteti sa puneti de aia facuta de voi sau cumparata)

Puneti la fiert morcovii taiati, cand sunt aproape gata bagati si conopida si mai lasati la fiert un pic. Separat topiti untul si adaugati rosia taiata bucatele mici si lasati la fiert un pic pana se mai inmoaie rosia, apoi adaugati branza. Cand sunt gata, bagati tot la blender si serviti la puii mici. Pofta buna!

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata

... Cleo, nu uit, nu uit ...
si-o cafea

Sunt asa matinala, pt. ca Annika se trezeste zilnic intre 5-6 dim (depinde). O pun pe paturica ei, ea se joaca frumos singurica, iar eu imi beau ceaiul de stimulare a lactatiei si va citesc, si cam dupa 45min-1 ora mergem iar la culcare.

Alysh f frumos ce povestesti tu acolo. ma bucur ca v-ati simtit bine!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata si de la noi.

Sunt foarte racita, cred ca de fapt e gripa ca mi-e foarte rau. Aseara am tremurat toata noaptea, imbracata cu pulover si plapuma peste. Imi vine sa vomit, nu pot minca nimic...Si sunt si cu amindoi acasa azi..Sper sa imi revin cit de cit. Nu pot lua decit paracetamol la 8 ore...Spper ca nu-i nimic dc il alaptez pe bb cu febra. Vad ca el cu exceptia citorva muci nu are nimic. Doamne Ajuta!!!

Sa vad ce-mi amintesc

Virginia..mie nu mi-au venit uritii, dar cind imi mai veneau inainte sa-l nasc pe matei mergeam in curtea bisericii, nu intram inauntru.
Gabitzam , sanatate multa. Frumos curcubeu, multumim ca l-ai impartasit cu noi...EU nu am vazut prea multe curcubee live.
Socrate, ai grija cu gitul, sper sa nu racesti, tare naspa e!Ia vitamina C preventiv.
Aelita, im pare rau ca s-au intarcat amndoi asa, dar poate e mai bine, ca nu te-ai mai chinuit sa-i intarci tu. Nici Mati nu bea lapte praf, dar eu as vrea sa-i pot da.Sa stii ca nici noi nu avem nici un dinte si nici gind sa se vada...si face 10 luni in curind.
Miss, incearca sa-l pui pe o perna, oate vrea sa stea cu caputul mai sus. Multumim pentru informatiile referitoare la brinza si iaurt.
Desiree, ai o papusica adevarata!Condoleante pt bunic!
Andrada, ELena, nu va faceti griji, cei mici au perioade dintr-astea cind sunt prea satui...Si la tine, Andrada dc a fost si racit...e clar ca nu papa. Va doresc mese mai bune!
Sis,
Magnetism, bravo pt dintisori si pentru baiatul somnoros..nu e rau deloc.
Doloress, ce bine papa Patrik!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

sicelor bolnaviori,sa treaca mai repede!!!

"La multe lunite,sarbatoritilor,cu sanatate,sa cresteti mari si voiosi!!!

Fetelor,voiam sa va spun despre branza/iaurt,sa nu va faceti griji,mai ales daca sunt facute in casa,nu au cine stie ce fermenti sau termene de garantie,ca noi le dam de azi pe maine maxim...Cat despre nu's ce proteina din lapte,fiti serioase,pai copiii la taraa cresc din start cu lapte de vaca si sunt tare sanatosi si rosiori in obraz.Noi oricum nu folosim lapte integral,ci 3.5%grasime,controlat cat de cat,pasteurizat,deci eu zic,nu-i mare problema.Trebuie sa manance si puiutii nostri ceva,ca acus fac un anisor si trebuie sa pape de toate.

Miss,incearca sa-l adormi pe un pui de perna,astfel incat,cand il pui jos,sa-l pui cu tot cu perna...macar scapi de amortitul mainii,ca fara "bidon",cam greu si la noi...cica sa nu mai pape noaptea,ohohoho,povesti...poate sa trezim tot blocul.

Va pup si zi usoara!!!

Mergi la inceput