Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

voi ati dat toate conopida sau brocoli ? a fost vreo reactie la vreun bebel ?

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Victoria papa si conopida si brocoli (cu placere pot sa adaug) de la 4 luni.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

fetelor,

Intru repede sa va transmit un mesaj de la Ylari.
Ii e tare dor de voi, nu poate sa intre de la serviciu ca nu e conexiune si ii frigea buza dupa informatii, cred ca voia sa-i fac un conspect la telefon...
si va transmite
Vreau sa zic ca tocmai voiam sa-i scriu ca am fost la Titan si mi-am luat un superinel cu aur la schimb..cu 3 bilute maari, categoric nu de parc!
Vreau sa urez si eu sarbatoritilor de azi Sara-Maria, Mara, Roberttzel, Patrick-Nicolas, Eric-Daniel, Amelia-Gabriela.
Superbe poze de Lorich, doloress, miss

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Citat:
... aseara..dupa ce il adormisem pe Andres ,il tineam asa langa mine,si as fi vrut sa il mai tin,il mangaiam,il pupam,in deranjam,se smucea si pleca de langa mine,se punea pe burta...saracul,eu ma tot bagam in el..si pana la urma am vazut ca eu nu am pozitie sa dorm cu el,ca el nu sta nici lipit de mine,nici de ta-su,si la mijloc deja se foia ca nu avea loc ...doarme PE MINE in schimb,daca il pun,RUPE! ei,si ma gandeam cat de greu ti-o fi ,ca eu nu puteam sa adorm cu el langa mine asa ca l-am dus la el in patut.

aelita, Victoria se trezeste de catye ori nu ma simte lipita de ea. Eu dorm pe o bucatica de pat si ea langa mine, de multe ori de-a latul! O pun la marginea patului (langa perete-am o perna sa nu se loveasca) si eu langa ea, dar ma mai dau si sa am loc, si ne trezim eu pe margine si ea lipita de mine. Daca ma intorc cu spatele la ea se intoarce si ma prinde de bluza (tricou, maieu, ce-oi avea pe mine) si asa doarme. Mai nou intinde manuta in somn si mi-o pune pe fata, ma prinde de nas sau de ureche, sau de buza, sa fie ea sigura ca-s acolo. Daca ma ridic noaptea sa merg la baie deja urla. In schimb dimineata mai se intampla ca mai doarme cate o juma de ora dupa ce eu ma ridic din pat, cat sa-mi beau cafeaua.

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

AELITA...am zambit cand am citit mesajul ..pentru ca e tare bine sa auzi o parere obiectiva...si optimista..sper sa fie asa si sa nu avem probleme.

ALINA_ANTO...asa face si bebelul meu de vreo 3 luni.V-am mai povestit...il culc iar dupa jumatate de ora se trezeste si incepe scandalul...noapte se intoarce pe burta si se ridica pe palmute si iar incepe cu scanceala.Aseara nu a mai facut asa....a fost o nopate linistita...adica somn de la 21.30 pana dimineata.Sper sa o tina asa...o sa va zic maine .Eu il tot pun pe burta si incerc si in patut sa-l asez la fel atunci cand il culc.A mai avut vreo 2 nopti cu somn bun cand i-am dat nurofen de durere.Eu cred ca sunt etape...la un moment dat trec si apar altele.Spre exemplu pe la 4 luni facea un scandal ingrozitor cand se culca.L-a tinut o luna si a trecut la alta etapa cea de care iti ziceam mai sus."Rabdare si tutun"..altceva nu stiu daca e de facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
MISS-tu atunci i-ai dat lapte de vaca normal,sau lapte praf?
cand zici ca il feresti delactate te referi si la laptele praf sau doar la vaca ,ptproteina?

Eu cumparasem gris instant la care trebuia sa adaugi doar apa, dar nu stiam ca in compozitie avea si lapte de vaca Dar nu-i nimic, am platit un pret, dar macar am vazut la ce e alergic kupilu'.

Acum ii dau fulgi de cereale fara lapte, pe care le amestec eu cu laptele praf hipoalergenic pe care i l-am tot dat completare din luna a 4-a, cu ala se impaca bine. Am sa continui asa, doar cu lapte din asta praf, pana dupa ce face un an. Iar de iaurturi si branzeturi nici sa nu aud.

Uite ce am mai gasit pe net:

Allergies. Many of us are allergic to milk. The problem often begins during infancy. A newborn's digestive system is not fully developed and not well-equipped to handle milk protein. When dairy products of any kind, including infant formulas, are introduced too early, an allergy often develops. We see many infants and children with rashes, eczema, ear infections, runny noses, asthma, or dark circles under their eyes which began after milk was introduced into their diets. We advise waiting at least a year to give an infant cow's milk products. If breast milk is not sufficient, goat's milk is a much better alternative.

This premature introduction of dairy may set up a lifelong sensitivity. Dairy allergy has been linked to a number of chronic conditions ranging from migraine headaches to rheumatoid arthritis. A l98l study in the British Medical Journal reported a dramatic improvement in arthritis after the patients eliminated dairy from their diets.

Sunt si opinii mai radicale:

In his best-selling book Baby and Child Care, the late pediatrician Dr. Benjamin Spock wrote, “I no longer recommend dairy products. … The essential fats that are needed for brain development are found in vegetable oils. Milk is very low in these essential fats and high in the saturated fats that encourage artery blockage and weight problems as children grow.”Dr. Frank Oski, the former director of pediatrics at the renowned Johns Hopkins University in America, says, “There is no reason to drink cow’s milk at any time in your life. It was designed for calves, it was not designed for humans, and we should all stop drinking it today, this afternoon.”

Evident, e din nou chestie de perspectiva si de convingeri personale

Lori, ce haios e Robertino cu brezelul in mana si cum vrea el sa roada la farfurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

mesaj pt mama care trebuie operata de chist ovarian:

stiu ca face operatii si clasic si laparoscopic: dr. prof. univ. Peltecu de la sp. Filantropia. Are 50-60 ani - o experientsa imensa, si e f. ocupat, la cabinet te programezi in febr pt un consult in octombrie... dar face consultatii si la spital, dimineatsa la 7 - 7.30 la camera de garda. E si ecograf acolo, consultatia costa simbolic, nu stiu daca e sa dai o atentie sau nu - pt ca e genul dedicat. La 7 e in spital la consultatii la, 8-9 intra in operatii pana pe la 12, isi mai vede pacientele 1 data, de la 15-16 pana la 22 seara e la cabinetul particular, intre timp mai si preda - are si grup de studenti in spital; vine la spital si in weekend si stiu toti de frica lui in spital (e cel care a adus fonduri pt renovare, aparatura, etc) - genul de om dedicat 100%. Asha ca nu stiu daca tre mers cu o atentie.
Asta ca reper: o prietena si-a urmarit sarcina la el, si mama ei operata de acelasi dr.

edit: de fapt,mesajul e pt mama lui mama de mladitsa.

edit la edit: desi nu are NICIO legatura cu restul post-ului, fac reclama la cartile de 4.99 roni de la polirom: http://www.polirom.ro/oferta-euro/pagina_01_titlu_ASC.html

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Miss si pediatrul meu la fel zicea la inceput, cand vomita Patrick si nu mai stiam ce sa-i facem. Chestia e ca atunci cand ii dadeam laptele meu nu voma deloc, cand ii dadeam formula era de groaza. Si mi-a zis ca formula e facuta pe baza de lapte de vaca si laptele de vaca e bun pentru puii de vaca, pentru vitei, iar laptele de mama e bun pentru puiul de om. La noi in America de Nord Dr. Spock e un fel de Capraru al romanilor, cartea lui e cartea de capatai dupa care s-au crescut multe generatii de americani.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Miss si pediatrul meu la fel zicea la inceput, cand vomita Patrick si nu mai stiam ce sa-i facem. Chestia e ca atunci cand ii dadeam laptele meu nu voma deloc, cand ii dadeam formula era de groaza. Si mi-a zis ca formula e facuta pe baza de lapte de vaca si laptele de vaca e bun pentru puii de vaca, pentru vitei, iar laptele de mama e bun pentru puiul de om. La noi in America de Nord Dr. Spock e un fel de Capraru al romanilor, cartea lui e cartea de capatai dupa care s-au crescut multe generatii de americani.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

am premergator...fetelor, e mana cereasca.
am scos covorasele, nu am praguri, am inlaturat tot ce ar putea da jos si-l las liber...e asa bucuros, se plimba cate jumatate de ora fara sa zica nimic, cauta peste tot, e curios..si taceeeeeeee...Doamne, chiar tace..plus ca se oboseste mai tare si doarme mai bine
Amin!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

am premergator...fetelor, e mana cereasca.
am scos covorasele, nu am praguri, am inlaturat tot ce ar putea da jos si-l las liber...e asa bucuros, se plimba cate jumatate de ora fara sa zica nimic, cauta peste tot, e curios..si taceeeeeeee...Doamne, chiar tace..plus ca se oboseste mai tare si doarme mai bine
Amin!!!!

Stefany, si eu am liniste de cand cu premergatorul. Mi-am adus din Germania. Tu de unde ai? Presupun ca din State, ca asta a fost intentia mea, sa-mi aduc din State, dar daca tot am fost in Germania mi-am adus de-acolo.

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput