America (148)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ramona, pai stiu ca lui ii trebuie 11 ore de somn, daca doarme si cu o jumate de ora mai putin e marait si cacaios (stiti la ce ma refer). e f incapatanat, aseara am stat cu el (ab, si eu stau cu el seara si il gadil pe spate) si cand era aproape adormit am tulit-o. in 2 secunde era la usa la noi...ieri dupa ce ca s-a agitat toata ziua la gradi (unde desi nu doarme, trebuie sa stea intins vreo ora juma), a iesit si in curte cu tati la zapada, au facut un igloo, deci stiu ca e obosit si fizic si psihic. ma gandesc ca nu se odihneste suficient si stiu ca asta nu-i bine. multam de pareri.

philip
24weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip- poate sa fii mai ferma cu el?

am fost la shopping astazi -am luat la fete haine de la Gymboree cu toate cu 5.99$ plus 20% reducere

Mergi la inceput

ramona- bine ca sunteti bine dupa tornada aia,sa ne fereasca dumnezeu de asa ceva.

eu practice cu cea mare, au la scoala spelling contest.copii vostri au participat? au o lista de cuvinte pt clasa 1 si daca reusesc trec si nivelul de clasa a 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Carmen lasa ca am facut eu chicken pox la frumoasa virsta de 28 de ani dupa fiica'mea fix la o luna si n-a fost asa nasol ca la ea de exemplu.
Bine ca nu am facut-o cit am fost gravida ca testul imi iesise ca am avut boala in copilarie Noi sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Seara buna la fete.
Am si eu o intrebare si o mare dilema.
Sotul a fost laid off si pe 20 februarie ramane fara servici ( de la Caterpilar, unde cica o sa fie dati afara 20.000). Asa; noi suntem aici cu viza H1b (poate va mai aduceti aminte cand intrebam acum ceva timp de acte pt prelungirea vizei).
Noi nu o sa mai avem nici asigurare medicala nici nimic. Am copilul Robert in dotare care e mai bolnavicios el asa, abia luni a facut operatia la urechii unde i-am pus tuburi. Bine ca aia a decurs bine.
Eu am aflat de curand ca is insarcinata in 7 sapt sambata, dar sunt si eu cu probleme ca nu-mi creste hCG ala cat trebe si ma suspecteaza de sarcina extrauterina .
Intrebarile mele ar fi: stiti cum am putea sa ajungem la dr fara asigurare sau o asigurare ieftina de tot?
Si daca stiti vreun job sau ceva pt mechanical engeneer. Noi stam in Indiana dar nu conteaza unde ne mutam. Oriunde numai sa avem servici si asigurare medicala. Nu stimsigur cat mai avem dreptul legal sa stam aici dupa 20 februarie asa ca nu mai avem mult timp la dispozitie. Si acasa nu vrem sa mergem in nici un caz ca nu prea avem ce face nici acolo.
Orice sfat, orice idee, orice informatie imi este de mare ajutor. daca a mai trecut cineva prin situatia noastra. Orice. Va da-ti seama ca suntem disperati ca luna asta mai putem sa ne platim chiria si apoi gata, cred ca ne ducem in strada. Nu stim efectiv ce sa facem. Sotul a inceput sa aplice la job-uri ce a gasit pe net dar cica sunt putine. Asa ca orice informatie e bine venita. Am vazut ca sunt fete aici si din Chicago. Nu sunt ceva job-uri pe acolo?
Va multumesc mult pt orice idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Miere, super cina!!! haha!!! Mi-ai dat idee pentru 14 feb!! (si asa nu imi place sarbatoarea asta...macar o fac romaneasca!!! hahahaha!!)
Stiu eu de ce nu mai vreau bb2!!! Mai ieftin ar fi sa nasc vreo 10 in Romania!!!

Ramona, cum asa tornada??? Scaparati sau inca sunteti amenintati?
Pai io stiu unde ai dus copilul in Ro?? hihi...Io in vara lui 2007 am facut turu Romaniei cu masina : http://entertainment.webshots.com/album/559977938RITcbt si pe cuvant ca nu am vazut mizerie!!! Doar pe centura asfalt topit!!!!

Msl1, mersi mult pentru info!! Am citit despre cum ar trebui sa arata reactia de la IDR...dar m-au speriat asistentele alea care nu intelegeau ca eu le tot spuneam ca David ARE vaccin!!! Nici dr cred ca nu era foarte lamurita...dar m-a vazut asa hotarata...

Lisa, mai da-ne poze cu Ana!!! Ce bine ca te ajuta si mama ta!!! Deci ai timp sa faci o baie relaxanta si sa te intinzi un pic???

Arminad, pot sa iti spun ce mi-a spus mie pediatrul!! David a facut rubeola, deci nu are sens sa ii fac MMR, si vreau sa ii fac doar vacc pt oreion, varsatu de vant inca asept sa il faca!! Pediatrul mi-a spus ca ei nu au decat MMR, daca vreau sa fac un singur vaccin trebuie sa merg la Health Department sa fac o cerere speciala care imi va fi aprobata si apoi imi fac ei acolo vaccinul singur!!!! Acum nu stiu cum e la voi...poate Florida e diferita...

Ancadm, si noi la fel!!! Am schimbat gardu si curtea este un maldar de mizerie...plus vopsea Abia astept sa fie gata sa ma apuc de curatenie!!!

AB-urel, io te tin minte ca ai zis ca vii incoa. So avusei peripetii la intoarcere?? Il mai doare pe junior in gat?

Andreea, o sa razi dar la noi cand nu se poate de dormit ii cantam cantece in astea hipnotizante (baa baa black sheep, sau nani nani) ff lent (ca uneori atipim si noi) si nici voce nu avem. Ceai de tei seara, sau lapte cald...

CarmenBr, daca nu ma insel, sansele sa faci varicela sunt mici daca copilul tau e vaccinat...nu e chiar un purtator al bolii de incredere

Pumba, nu mai imi spune de Gymboree...ca ma iau si pe mine drumurile maine si azi am spart 600$ cu incaltzari noi la masina!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

adriana m- nu stiu ce sfat sa-ti dau,ma rog pt voi, sa iesiti din situatia astagandeste pozitiv ,TREBUIE sa gaseasca ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Adriana eu va tin pumnii sa reusiti sa gasiti ceva.
Noi nu avem nici o tangenta cu domeniul lui. Singura mea idee este daca el sau tu nu sunteti prea departe de anii de facultate sa dati un search dupa mechanics PhD si graduate admissions si sa vada programe de doctorat. Nu e grozav, dar e un job, asigurare medicala ca studenti se poate lua chiar de nu-i grozava.
Imi pare rau ca nu pot sa va ajut cu mai mult. Daca gaseste ceva prin NY puteti sta la noi pentru interviu.

Sanzi la noi cu cantatul nu merge... da de loc... o fi vina glasului meu de privighetoare iesita la pensie.
Da manzul are o amigdala cat o pruna... si seara asta fu numai ierbivor asa ca prevad un sculat in zori maine... brrr
Daca fraternizai cu grevistii cum sa termin treaba la timp?

Miere eu acum vazui cat e nasterea ta...uiii... sper sa plateasca max.

Lisa profita de buni... Noi aratam ca- epoca Beatles dupa nasterea primului odor. Asa poze retro mai rar :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ab, nu iti imagina ca noi suntem privighetori!!!! Avem tonalitati nebanuite de altii...da' calmeaza copilul (sau se preface ca doarme, sa scape de noi)

Let me entertain you : 4 videos - Enjoy:
http://good-times.webshots.com/video/3016130830087737923RduxId

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

sanzi- masina are incaltari noi,dar si David are nevoie de hainute noi
adoarmea de frica baiatu.

AB- toata ziua fac greva acolo,am stat in avion vreo 4 ore cu 2fete la pachet ,imi venea sa plec pe jos pana in Romania.

Mergi la inceput