FIV sau inseminare cu donatoare/donator(15)
Raspunsuri - Pagina 14
bytzi spune:
uau dupa cite vad sint singura pe aici
dodo,am vorbit cu dr si cica este cineva in Sibiu care are pregnyl si luam atunci legatura cu el si in max jum de ora se rezolva
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
diana23ct spune:
bytzi mult succes cu stimularea. te urmez si eu cam peste o saptamana, in cazul in care nu uita sa vina .
am vazut ca ai fost azi la eco...asa trebuie in ziua 1 de cm sa se mearga la eco?
bytzi spune:
diana merci la fel iti urez si tie mult succes
doar daca faci stimulare cu FSH,LH se face eco in primele 3 zile ,caci daca sint chisturi ele vor creste mai mult de la stimulare
fetelor va urez un weekend placut!
diana23ct spune:
bytzi eu fac luna asta cu clostylbegyt. trebuie sa fac eco si eu in primele zile? va rog mult sa ma invatat si pe mine pt ca sunt inca la inceput. de ex daca in ziua 8 nu imi gaseste nimic cand trebuie sa fac urmatoarea ecografie? \apropo, cum sunt injectiile astea care le faceti? sunt dureroase? unde le faceti? se fac intramuscular sau sub piele?
bytzi spune:
nu diana,nu cred ca trebuie sa faci eco ca iti zicea dr,dar de ce faci eco in z8?eu cind faceam cu closty faceam o eco in z11-12 si apoi inseminarea
te duci pina la Sibiu in z8?
eu te sfatiu asa fa o eco in Bucuresti in z8 si daca sint foliculi te duci la urmatoarea eco din z10 sa zicem la Sibiu(vorb cu dr ca sigur o sa vrea )vorba aia noi facem cu gonal si tot ne ducem in z10 la Sibiu
asa faceam eu la inceput ma duceam 400km pina la Bucuresti in z11-12 si ma trezeam ca ori nu am folicul ori e prea mic ,pina am facut 2 drumuri degeaba la Bucuresti ,m-am invatat minte si nu plecam pina nu faceam intii o eco la mine in oras
daca in z8 nu ai nici un folicul sau e f mic nu mai faci nici o eco fiindca nu mai faci luna aceea inseminare
injectiile se fac im sau sc,eu le fac sc in burtik dor dar nimic nu mai conteaza cind stim pt ce le facem
orice nelamurire ai noi sintem aici
diana23ct spune:
bytzi multumesc mult de tot pt informatii. vroiam sa te mai intreb ceva. nu este posibil de ex sa nu gaseasca foliculi in ziua 8 si daca mergi in ziua 10 sa fie?
ai zis ca ai facut si tu tratament cu pastilele care mi le-a dat mie. Vroiam sa te intreb la tine au dat ceva rezultat sau le-ai luat de pomana? La tine ce pb sunt de ti-au dat tratamentul injectabil? Eu am ovare micropolichistice si mi-a zis doctorita ca din cauza kg care sunt in plus am si ciclu anovulator. Ce parere ai, crezi ca o sa am vre-un rezultat dupa pastilute?
diana23ct spune:
La multi ani dragele mele odata cu venirea primaverii si va doresc ca toate dorintele sa prinda viata asa cum renaste si natura. si pt toate
gabri-ela spune:
La multi ani de 1 martie!!!!!!
Tot ce va doriti, ce nu va doriti, ce credeti ca v-ati putea dori si mai ales ce nici macar nu aveti idee ca va doriti....dar care v-ar face fericita!!!!
Pupici pt toate fetele si o primavara numai de reusite
bytzi spune:
LA multi ani !sa aveti o primavara senina si plina de bucurii!
cite un martisor pentru toate fetele mele dragi