Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza..trec si eu pe aici la apel..am avut o noapte...m-am culcat la 4 cu chiu cu vai si la 6 am fost dreptisunt rupta de oboseala..incerc sa recuperez ceva

Bogdana
35+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Haideti la cafeluta . Eu doar un ceai, ca ieri am avut tensiunea f mare (16! eu care nu am avut niciodata mai mult de 11) si astazi trebuie sa o iau din nou.

M-am mai linistit cu contractiile azi noapte, dupa ce am mai bagat o no-spa si un supozitor uscosin, am reusit chiar sa dorm. Mai intepenita, mai cu junghiuri, dar am dormit.

Eu de kg nu mai zic nimic, ca merg pe 15, dupa ce si asa aveam 75 cand am ramas (bine, la 1,77 da' tot mult e)

Va doresc o saptamana frumoasa si linistita

34+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anncutza spune:

buna dimineata tuturor burticilor si mamicilor
nici nu stiu cu ce sa incep...
in primul rand... georgiana sa stii ca si eu am dureri in partea de jos, in special in dreptul elasticului de la chilotei (ca sa fiu mai explicita ). dureri de genul ca daca stau in pat si vreau sa ma misc de pe o parte pe alta, ma doare si ma jos. si daca ma dau jos din pat sa ma duc pana la baie, nu exagerez cand zic ca ma tin cu mana de sub burtica. durerile astea le am in special noaptea. dar nu in fiecare zi. cum au mai zis si fetele, sunt muschii, ligamentele care se intind, fac loc strumfului. parerea mea e ca daca nu sunt si dureri de spate sau contractii dureroase, nu cred ca tb sa te panichezi. cel mai bine totusi ar fi sa vorbesti cu doctorul tau. pana la urma fiecare corp reactioneaza altfel...
imi cer scuze, dar nu mai stiu cine a intrebat de adeverinta de salariat. noi am fost sambata la dr si a zis ca peste 2 sapt cand mergem iar ,stabilim data pt cezariana si ca la internare trebuie sa am adeverinta de salariat si trimitere de la medicul de familie (pot sa le iau de pe acum), buletinul meu si al sotului, cat si certificatul de casatorie.
stiu ca a fost o dicutie la un moment dat in legatura cu braul - daca e recomandat dupa nastere. eu mi-am intrebat doctora si mi-a zis ca nu e cazul, poate doar o sapt dupa nastere. stateam si ma gandeam ca are f mare dreptate. datorita braului, muschii nu-si revin singuri, ci sunt ajutati. posibil ca alti doctori sa aiba alta parere.
si acum sa va povestesc si eu despre piticii mei de pe creier care de sambata incoace au inceput sa dea tot mai tare cu tarnacopul nu stiu ce sa fac si sper poate ma ajuta cineva
de la eco de sambata cand ne-a zis dna dr ca avem un copil mai mic (avea 2100g) si a zis ca mai mult de 2800 g nu o sa fie, sunt data peste cap. ma gandesc ca asta e din vina mea. al meu barbat m-a certat tot weekendul ca nu mananc si mai ales cand m-am cantarit a vazut ca am slabit 1 kg pana acum luasem 11 kg, si acum am ajuns la 10. nu sunt prea mancacioasa. ma satur f repede si am incercat si kestia cu mancat putin si des. dar nu tine pot sa zic ca in ult 2 ani cand am si muncit si cu facultatea n-am prea avut grija de mine. mancam cand apucam si tot felul de prostii. si nici lichide nu consumam. m-am obisnuit prost. cand am ramas insarcinata am zis ca lucrurile or sa se schimbe. ma chinuiam sa beau apa ca doar asa e recomandat si nu puteam. pana la urma am consumat cate lichide mi-a cerut organismul, chiar daca toata lumea din jur imi spunea sa ma fortez sa beau.si de mancat incepusem sa pap ceva mai sanatos si regulat (am inceput sa am cele 3 mese principale pe zi). toate bune si frumoase pana cand am inceput sa stau acasa din cauza serviciului. firma unde lucram era pe punctul de a da faliment si am plecat. asa ca din nov stau acasa cumintica. macar o sa am mai multa grija de bebe si de mine. dar de unde?? de vreo luna nu prea am pofta de mancare desi iau vitamine, dar in schimb am ajuns sa beau si 3l de lichide pe zi. macar atat.
ce sa fac?? am citit ca acum tb sa consumam 2400 calorii/zi. mi se pare extraordinar de mult. voi ce faceti sa papati cat trebuie? ca eu nu stiu. a mai trecut cineva prin asa ceva?? as vrea sa mananc , poate asa mai ia in greutate si gargarelul nostru ca are nevoie si ma simt f vinovata de acest lucru
va doresc o zi mai mult decat frumoasa si fara dureri si griji
tuturor

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetelor...

sunt si eu p-acilea...cu vreo juma de ora de somn pe noapte si fff nerabdatoare sa vine miercuri...

doranna eu maine ma duc la spital sa-mi fac internarea...oricum ti-a dat aris toate detaliile, daca e mai e ceva iti zic si eu

corina 37+

...mai sunt doar 2 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Neata,

Semnez si eu condica si dupa o noapte in stil 'cucuvea' ma duc sa-mi iau ceva sa ma mai destept ca vad '3 de-un leu'.
Mai trec eu p-aci...ar trebui sa-mi schimb si eu semnatura...

Alex... ... 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Anncutza, ce-i cu tine, mama?! 2800 mi se pare o greutate absolut perfecta, e media cu care se nasteau copiii acum 20-30 de ani cand nu erau atatea E-uri si hormoni in alimente! Eu as vrea sa aiba fetitza mea in jur de 2600 pana la 3000, ca-s mica de statura si mi-as dori sa nasc natural si sa-mi iasa o ghiulea de 5 kile pe...nyunyu...nu cred ca ar fi prea placut!
Eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci probleme, ai vazut ca s-au nascut multi copii SUB 2 kg si acum sunt perfecti!

29
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

anncutza..daca tu te plangi ca nu poti manca..eu ce sa spun????ca ma apasa bebeii pe stomac de circa 3 luni..de cand sunt mai barosani si nu au loc..si abia dc pot manca la pranz un polonic de ciorba...si mai vreun iaurt cu cereale..fructe...incerc si eu sa mananc ce imi permite stomacul..si bebeii..am pus 10 kg toata sarcina..si de 2 luni nu mai pun nimic, desi am gemeni!!!nu vad dc sotul tau se crede in masura sa faca scandal..ar trebui uneori cate unui barbat sa i se dea o sarcina dc nu gemelara macar tripleta..sa vad dupa aia ce apt de comentarii e...
sa stii ca eu am vb odata cu dr meu si a spus ca mancatul nu are absolut nimic cu ingrasatul copilului..cunosc mamici care au mancat toata sarcina numai iaurt cu cereale..au pus 6 kg si copilul a avut 3800..4000 grame..asa k...asta tine de copil..si de modul in care el asimileaza. Eu zic sa stai linistita..dr nu are de unde sa stie sigur ca pana la termen copilul tau va ajunge doar la 2800...asta chiar mi se pare o aberatie...

Bogdana
36/37+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Ancutza, eu zic sa nu te ingrijorezi. Finuta mea s-a nascut cu 2,800 si a fost perfecta. la fel, am un coleg a carui sotie a nascut un baietel de 2,500 kg, perfect sanatos. Ambii copilasi de care vorbesc s-au nascut inainte de termen, finuta la 35 saptamani incheita si baietelul la 34 cred, dar cel mai bun exemplu este mama mea, nascuta perfect la termen, cu 2,200. Si sa vezi ce rotunjoara si sanatoasa e acuma, chiar prea rounjoara

Faza cu mancatul sanatos toate ne-o propunem, dar nu reusim mereu. Eu una nu am reusit sa renunt la dulciuri si m-am resemnat....sper sa dau jos cumva kg dupa nastere. Daca tu papi putin, inseamna ca atata iti trebuie, nu te mai supara ca nu e cazul.

Plici, nu pot sa cred ca maine te internezi! Sa ne dai vesti, ca stam cu inima cat un purice pt tine. Eu una abia il astept pe grasulen, prietenul de plimbare al mandrei mele

34+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Buna dimineata flori de primavara! :) ce poeta-s
Raportez o noapte ok, am adormit greu, pe la unu si jumate, dar am dormit pina la 8 si jumate, cu doua drumuri doar la shushu.
Am si eu cafelutza (adica cafeloaia, ca e ditai stacana de 700ml) cu ness inecat in apa si lapte, indulcit cu zahar nerafinat.
Ancutza, nu te stresa ca faci rau lui BB. Un copil de 2kg 800 nu este foarte mic, daca tii cont ca "norma" e in jur de 3 kilograme. Nu stiu daca voi sinteti inalti/voinici, dar in general copilul seamana cu parintii, deci ...
Incearca sa maninci cit mai multe fructe, lactate, carne fripta si oua pentru proteine. Nu te apuca sa maninci grasimi, prajeli si mai stiu eu ce, risti sa iti dai stomacul peste cap, daca nu e obisnuit si sa-ti fie rau.

Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

buna burtici,

acum recuperez ce ati scris in cap. 66 si am ajuns la biberoanele care contin substanta bisphenol.
sper sa mai fiu si eu de folos cu o informatie, si anume majoritatea biberoanelor din plastic contin aceasta substanta, de altfel nu numai biberoanele. Eu stiu ca ea se activeaza in momentul in care incalzim continutul in ele, adica in biberoane inclazim laptele, ceaiul, iar daca incalziti mancarea voastra la microunde se va intampla acelasi lucru.

Vedeti ca sunt biberoane din sticla de la nuk, am vazut eu pe net si la sensiblu cal la 28 lei bucata. Cele din sticla sunt putin mai grele dar daca incalziti laptele sau ceaiul in ele nu riscati absiolut nimic.

revin in curand pe micile ecrane

30+

Mergi la inceput