Dr.homeopat
Fetelor,stiti vreun medic homeopat bun?
Credeti ca un chist de 5 cm poate fi tratat prin homeopatie?
Cu toate ca fetele de pe aici mi-au spus ca tot mai sigura este o interventie chirurgicala totusi as incerca si naturist.Ce parere aveti?
Va pup!
Raspunsuri
Freia spune:
stiu eu doi.. sot si sotie, ti se recomand cu caldura... daca ai nevoie de detalii lasa-mi un mesaj si iti dau adresa de la cabinet si un numar de telefon.
toate cele bune,
Freia si bebe Alexa
osna spune:
iti recomand cu caldura pe doctorul chirila pavel de la “Naturalia” Bucuresti.e vecin la tara cu mine si este un om exceptional.din pacate nu stiu numarul de telefon caci acum sunt departe de romania dar poate il cunoaste vreo fata de pe forum.
numai sanatate
svetlana
www.all-about-george.de
dyana spune:
Buna,
Un tratament naturist, nu are ce sa-ti fac rau:
Supozitoare( nu vaginale) cu carpicon. Se adm. din a 5-a zi a ciclului menstrual pana in a 19-a zi (2- dimineata si seara)+ 1 tableta de 2 ori pe zi de vitamina E;
apoi pauza pana la urmatoarea menstruatie si se reia.
(Pentru chisturi ovariene si hemoroizi).
Ceai de naprasnic.
Tinctura de muguri de zmeura - 30 picaturi de 3 ori pe zi.
De la plafar.
Sanatate multa ,
Diana
Vanina spune:
Multumesc tare mult Dyana!
Carpicon chiar am acasa si tinctura de mjuguri de zmeur am folosit acum vreo 7-8 luni...o sa reiau tratamentul.
Te pup!
dyana spune:
Cu multa placere!!!
Si sa ma tii la curent cu problema ta.
O sa te faci bine. Si verisoara mea de 24 de ani are.
Du-te si la doctor homeopat.
Eu am incredere in natura. Trebuie sa tii legatura si cu medicii.
Curaj si sanatate,
Master Draciel spune:
Telefonul de la Naturalia este( sau era?!) 4915133, in Voluntari, strada nu mi-o mai amintesc.Daca vrei sa te duci la ei, incearca sa ajungi la el, Pavel Chirila ptr ca d-na Chirila, care consulta in acelasi loc, are obiceiul sa iti da o traista de medicamente, tincturi, ceaiuri, care costa f mult si nu stiu cit de eficace sint!!!
Eu l-am avut pe baietel in tratament acolo, dar fiind un tratament de fond, nu iti pot spune ce s-a rezolvat!Doar ca trebuia sa te chinui putin pina ii trecea copilului o raceala cu bobitele lor.Aici am incercat remediile Boiron, care am inteles ca se gasesc acum si acolo si au un efect mult mai rapid, chiar in acelasi ch.
Sanatate multa!
Vanina spune:
Va multumesc fff mult,fetelor...
Azi am fost la Dr Niculescu care mi-a spus ca sapt viitoare ar fi bine sa mi-l scoata laparoscopic....Astept sa imi vina ciclul -exista o sansa sa se elimine daca nu dansul a zis ca e mult mai bine sa-l scot cat mai repede ca sa nu se sparga....
Asa ca sunt pe jar...
Pana sapt viitoare o sa incerc toate plantele,bai,tincturi...Doamne Ajuta!