LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(185)
Raspunsuri - Pagina 6
Ellenuta spune:
fetelor .. e posibil ca si gugu sa fie
ia uitati ce a postat ..
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133123
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
danonique spune:
MADALINA m-ai binedispus cu faptul ca iti faci si acum probleme in legatura cu alegerea numelui.Eu credeam ca sunt eu mai zapacita si mai nehotarata dar uite ca de fapt toata vina este a zodiei.Si eu am dubii daca i-am ales bine numele lui Albert.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
nemary spune:
Dana, despre Vanessa, cred ca Miri ti-a raspuns cel mai bine.
despre nume, eu am cautat sa fie un nume care sa nu fie in familie, pt a nu se crea confuzii.
pupici si sa va ajute DD sa stea bb3 cat mai mult in burtica.
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AngeliquedeS Elle, nu te speria ca nu e ff grav, o sa se remedieze f repede si usor si fara chin pt Eva. Cat despre ghetute ele arata normal, doar ca sunt inaltute sa tina glena au talonet si sunt tari. Uite aici o poza http://zicolorata.blogspot.com/2008/09/si-venit-si-instalatorul-si-spre-marea.html Pupicu e incaltat cu ghetute ortopedice ca sa invete de la inceput mersul corect (fara sa aiba probleme) si acum merge ff bine, fara sa calce pe varfuri fara nimic. Si in casa sa o tii pe Eva numai incaltata pt ca altfel isi forteaza glezna si de aia calca mai intr-o parte, (fie in interior, fie in exterior) chestia asta e valabila pt toti copilasii. Pupam sa nu mai fie mami suparata! |
Scumpo de unde ai luat ghetutele ortopedice? Si pe noi ne intereseaza.
MARINELA
Patty - la 1 an
PATTY - petrecerea de 1 an
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Ellenuta spune:
mari uite .. m-am documentat si eu ..
http://www.ortopedica.ro/products_/143/incaltaminte_ortopedica/ghete_ortopedice
Eva creste mare
Eva
papa bun
irlandeza spune:
Mersi Ellenuta, am intrat dar se pare ca doar la recomandarea dr. poti sa-i dai/cumperi, in functie de diagnostic. In matie merg acasa, deci ma asteapta un drum la Cluj, ca la noi nu e reprezentanta/agentie.
MARINELA
Patty - la 1 an
PATTY - petrecerea de 1 an
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
gabrittza spune:
LAURA sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata!
sarbatoritilor de ieri si azi:
DANIEL MILAN MATEI
sa fiti sanatosi sa aveti mult noroc in viata!
revin cu povestiri de la turta
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabby cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
gabrittza spune:
asa....
deci vienri dupa cum v-am zis mi-a fost foarte rau sinu am facut nimic.
a facut sotul curatenia si minimul de pregatiri si la rugamintile mele mi-a facut o injectie cu metoclopramid ca nu mai puteam de rau.am mai facut si sambata dimineata o injectie si am reusit sa ma ridic din pat si sa pregatesc toata mancarea pana la venirea invitatilor.
am petrecut in familie acasala noi.spatiu mic dar ne-am simtit bine
Daria a fost foarte cuminte si rasfatata de toata lumea.
de pe tava a ales cheile de la masina,pieptan si rimel.banii nu au interesat-o deloc.cartea prezenta un oarecare interes dar a renuntat.
a infulecat turta la greu ca era buna rau.
a dormit un pic si de fata cu invitatii ca era un pic obosita.dar la 20 cand a plecat toata lumea a picat lata!sinoi pe langa ea.
la masa sotul meu (spre surprinderea mea)a anuntat oficial ca vom maiavea un bebe.veste care a socat toti mesenii!cateva minute a fost o liniste de nedescris
tortul a fost frumos,turta la fel.a fost o zi foarte frumoasa si foarte emotionanta!
am reusit si eu sa ma bucur alaturi de printesa mea la petrecerea ei de un anisor!
poze va pun marti cand le primesc sieu de la baiatul care a pozat.si pana marti cred ca tundem si pitica asa ca o sa va pun poze si noul ei look de la un an
va pupic
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabby cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
Ellenuta spune:
hai ca progresam .. am pozele a 30 de clopotei .. din vreo 65-70 de zuze ..
eu astept ..
scuze ca va bat la cap ..
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
gabby o sa fie o cocheta si o eleganta fata ta! un fotomodel care va conduce mereu o masina de ultimul racnet!!
ma bucur ca totul a fost ok si ca v-ati simtit bine!
asteptam pozute!
Eva creste mare
Eva
papa bun