LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(185)
Raspunsuri - Pagina 5
aweya spune:
Am pus poze noi, daca aveti timp de vazut....http://family.webshots.com/album/569995265wCmiec?start=0
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela ei na? 721:2 da rest 1, 721:3 da rest 1, 721:4 da rest 1, 721:5 da rest 1, 721:6 da rest 1, 721:7 da rest 0. mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Nu asta e rasp..
ALBUM
de sus - 18.01.2009 , de jos - 28.01.2009 , de sus - 04.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA
Ellenuta spune:
ziua buna,
danutza multumim de cafeluta .. yumy .. tare buna! pupici lui alberticul cel bolnavior, sa se faca bine repede.
stoisor ce dor mi-a fost de voi! bafta la urmatoarele doua examene!
roxanici o sa incerc sa ajung la burnei.
angi cand ai un raspuns de la prietena ta, pls sa-mi spui si mie. multumesc mult!
alina nu are pb cu mersul ci cu labuta piciorului stang .. si eu sper sa-si revina.
miri ici .. mi-a mai venit inima la loc!
nicole ce baiat frumos ai tu acolo!! e un scump! cine e bb mic? ce scumpic e!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
madalina28 spune:
LA MULTI ANI MILAN!
LA MULTI ANI DANIEL!
LA MULTI ANI MATEI!
Sa cresteti mari sanatosi si sa va bucurati parintii!
LAURA LA MULTI ANI!
Iti doresc tot binele din lume alturi de minunata ta familie!
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madalina28 spune:
Noi am fost si suntem mucioase, am avut si ceva temperatura, acum Sofiuca este mai bine, maine am un control anuntat de la ITM si trb sa-mi pun actele in ordine.
Elle incerc acum sa pun pozele pe mailul comun.Multumim!
Dana cand ma uit la semnatura ta parca nu-mi vine sa cred mai ieri ne anuntai ca esti fericita posesoare de samburel in burtica, si eu sunt rac asta vis-a-vis de nehotararea legata de nume si acum stau si ma intreb daca am facut alegerea buna in privinta numelui Sofiei.
Mai vroiam sa spun ceva dar sunt pe graba, am citit din 2 in 2 sa-mi fie rusine.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
aurel_cris spune:
MILAN ,DANIEL
Sa cresti mari,sanatosi si sa aveti viata plina de bucuri.
ANGI am vazut si eu pozicile lui Pupi in parc,ce curajos este pt varsta lui si frumos
NICOLE am vazut si pozele voastre sunteti niste frumosi,baietelul iti seamana mult dupa parerea mea.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
aurel_cris spune:
MATEI
ELLENUTA sigur Eva va fi ok,imi dau seama ca esti ingrijorata,eu doar cu greutatea si ma suparasem,noroc cu voi.O sa trimit si eu pozicile astazi daca am loc de sot la laptop,daca nu maine sigur.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
danonique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aweya Am pus poze noi, daca aveti timp de vazut....http://family.webshots.com/album/569995265wCmiec?start=0 Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008) |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Ellenuta spune:
LAURICI
La multi ani! Sa fii sanatoasa, bucuroasa, nimic sa nu te mai supere vreodata, sa fiti fericiti cu totii si copilasii scumpi sa-ti aduca numai bucurii!
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
MATEI
LA MULTI ANI! SA FII SANATOS SI SA AI NOROC IN VIATA!
PS: sa-i spui lui mami tau sa mai dea si ea pe aici ..
Eva creste mare
Eva
papa bun