Iasule, mandra cetate (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Inca una si ma duc... De fapt doua...

1. Aveti idee cat e kilu de prajituri in oras? Alea gen praji de casa?

2. O recomandare de medic dermatolog pentru adulti are cineva?

Multam!

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Dermatolog...madam' Branisteanu. Are cabinet langa cabinetul dr. iliev, in Podu' Rosh. Si ar mai fi un medic in policlinica mare, parcaTodiras Florin, parca.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Unde are Iliev cabinetul?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Unde are Iliev cabinetul?

Linga cabinetul doamnei Branisteanu

Acum serios , linga Farmacia de pe Bd Socola,Pd. Rosu sau alt reper ar fi Carmen stil , salonul de coafura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o fierbinte, ca vremea e... cum e.

Noi cu ceva mucuti si un pic de tuse.... sper sa ramanem cu atat.

Adi, cum s-o imbraci, nu stiu, uita-te la videoclipurile cu copii...alta idee n-am, dar la torturi.... m-am uitat....n-am cuvinte...

Oana, super tarta...

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor, mersi de cafea.
mie-mi place ca ninge, mi-ar fi placut mai mult sa vina primavara, recunosc, insa e bine si cu zapada, daca ar tine macar week-endul asta ar fi fain, poate mergem la sanius

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Medic dermatolog bun...Dna dr. Taranu...are cabinetul undeva pe BD. Tudor Vladimirescu, intre statia Padurii pe unde o ia tramvaiul spre Tatrasi si Intersectia unde o iei la dreapta spre elena doamna (cand vii de la Mall desigur), undeva pe partea dreapta la parterul unui bloc.

Fetele, stie cineva detalii despre constituirea unui PFA?(preturi,conditii, etc?)

Pupici la pitici,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Gabi, te costa ceva intre 1,5 si 2 mil (taxe) sa faci PFA.
mergi la registrul comertului, e f simpla procedura si oamenii sint dragutzi. eu mi-am facut rapid fara nici o pila, nik.
iti spun ei pasii, respecta termenele, e chiar ok.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Gabi - eu mi-am facut PFA in noiembrie 2008. nu te costa nimic. mergi la finante publice, in cladirea inalta de langa Hala.
daca vrei mai multe amanunte, intreaba-ma.
link-uri de folos:
http://www.conta.ro/forum/lofiversion/index.php/f15.html
http://www.pfa.wikiteam.ro/index.html
http://codfiscal.net/category/taxeditor-codfiscal-net/despre-pf-pfa/

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty

Cafeaua de pranz, cine o doreste?!

Gabi, te-ai lamurit, nu?

Ma duc sa descarc niste poze si vin s ava servesc cu ceva bun

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Nu costa nimic sa devii PFA? Mare minune in lumea asta plina de taxe de tot felul, una mai ciudata ca alta... Ma fac si eu PFA daca tot nu costa nik, da' ziceti-mi si mie la ce-i bun. Adica ce avantaje are fata de SRL, ca de-asta am si sunt satula de ea...

Fetele care vor sa imi dea cate ceva pentru Roxi, fata insarcinata de care v-am povestit, credeti ca ne putem intalni sambata (maine)in Parcul Copou, pe langa teiul lui Eminescu? Cine poate si a avut timp sa gaseasca lucrusoarele, desigur...
Noi vrem sa mergem la o saniuta pe dambul din parc, ca am mai fost si ne-a placut. Eventual aduc si o sticla de vin fiert, fierbinte, cu zahar si scortisoara si cat se joaca copiii ne mai incalzim si noi, la un paharel, jumate cu vin, jumate cu vorba... ce ziceti?

Va multumesc mult, in numele ei pentru acest ajutor, mai mult decat bine-venit.

Mergi la inceput