Prietenie la plesneala-25-Nu suntem acasa
Raspunsuri - Pagina 12
rhoneea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy nu prea am timp din cauza copiilor,dar spicuiesc si eu un pic de la intalneala... Am intalnit niste slabanaturi :Noe,Vio si Sorana Noe este o finuta ...iar Razvanel atenta la tzitzile ei Vio este o bunaciune cu neste ochi superbi Sorana a fost mai retrasa,las' ca se desfasoara pe forum ...iar scumpa Monica e o dulcica Misha tot nebunatika a ramas ...si s-a destrabalat in fata unei inghetati ...asteptam poze ...eu fusei mai uituca,din motive de copii, si-mi uitai scula acasa Sa stiti ca Oana m-a adus intreaga acasa printre multe bip-uri bineinteles ,dar nu mie frica sa ma mai risc odata ...Soniuca e o scumpa si-o mai vrem pe la noi Revin mai la noapte sau maine Gabi, multa putere **************************** Si Mihaita are nevoie de voi! Bazar pentru Sonia si Andrei **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Asa deci,(carevasazica) avem num' gagici bune ii??
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
Dodo-pui spune:
o zi frumoasa si numai bine.
si ofer
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
devoska spune:
Gabitule, .
Multam pentru cafea, Dodo! Cum iti este azi? pupici la bebici.
Kari, si eu sunt la aceeasi faza, adica si eu incerc sa ma organizez mai bine. Sper sa si reusesc.
umflatel, o saptamana cat mai placuta. Succes Andreei la scoala si lui Mihaita la terapie.
marami, unde esti?
la din Herestrau. Poate apareti si cu pozele... necenzurate!
mihaela77O spune:
multam,dodo,de cafea,este binevenita ce-i drept!
dev,mltam de urari!
vad ca misha se lasa asteptata cu pozele alea.....
dragele mele va urez o saptamana buna,la scolarei si gradinari multe succese!
,multi pt mahalaua stilata!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
kay spune:
am o leneeee.... vai de mine... tocmai ma chinui de la 6 juma sa va scriu mesajul asta... barbatu nu s-a trezit la timp si a intarziat juma de ora la emisiune deci e o zi buna de dimineata ma duc sa ma uit de masina, saptamana asta e partajul si pot si eu IN SFARSIT sa imi iau masina. ma duc sa vb cu persoana de legatura .
cu drag !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
violeta69 spune:
'neata nebunaticelor,
eu am avut o dimineata ingrozitoare...si inca ma simt rau...
m-a apucat o stare de lesin,durere de cap si o stare da voma de credeam ca nu mai ajung la birou....da' sa nu ziceti ca-s gravida ca nu am cum
eram cat pe ce sa dau la boboci in maxitaxi,noroc ca aveam un covrig la mine si m-am indopat cu el
acum sunt cu capul praf
bey ,m-a deochiat kokiy ?!
daca da,m-ai deochiat rau
Sososnica dulcitica multiiiiii pupici din aia de ne trimiteam noi si pt Oana evident
care e treaba cu masina?
umflatel dimineta i-am trimist lui Mihnea in loc de pupici o papara
cand aduce nu stiu cine prin scoala tot felul de prostii,Mihnea e primul care le cumpara si nu se multumeste cu o singura chestie,el cumpara de toate de parca tata e Onasis
dimineata stiam ca are de dat 6 x4 lei adica 24 lei pe 4 CD-uri si cand colo el imi spune ca e 15 lei un CD
si l-am caftit ca data viitoare sa nu mai ia toate CDurile si sa zaca prin cine stie ce cos cu jucarii
dev ne trimiti zapada sau sa vina mai bine primavara la tine?
Dodo
Irina
Kokiy,cred ca Razvanel a dormit pana dimineata de la oboseala
pupici Claudiei si bafta la scoala!
bey,daca tu m-ai deochiat sa vezi ce ti-l gadil pe razvanel data viitoare
Kari,ce vrei sa zici cu dependenta de forum?
sa nu zici ca si tu vrei sa pleci?!
MB,au trecut norii negrii?
Misha,ai ajuns cu bine acasa?
vezi cu pozele alea............sa le arati doar pe cele in care suntem super dragutze
sorana si pt papushica frumoasa si dulce
gabitzu,ai incredere in Dumnezeu ca o sa fie bine
suntem alaturi de tine
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kay spune:
vio, sa stii ca si Bia a lui Noie a vomitat dupa ce a mancat la Hard Rock asta discutam ieri cand ii dadeam Soniei sa manance...
sa te faci bine !
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
devoska spune:
vio si sa te faci bine! Trei zile am avut numai ceata. De azi noapte ploua marunt, dar am scapat de ceata. A fost un moment in care am crezut ca se va lumina, dar s-a razgandit. Cred ca am o luna de cand nu am vazut raza de soare. Asa ca te astept cu primavara
kay spune:
dev, saraca de tine
S
violeta69 spune:
Oana,adica eu sunt cam..... bebelusha?
si n-am mancat decat niste bruschete ...paine cu rosii
sa fiu io asa de senisbiloasa ca un bebelush?
dev,ia aici niste primavara
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!