Bobocei de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
CD27 spune:
am fost in parc, era plin de copilasi, cand ne-am intors Mikul avea putin kk lipit bineee de fundulet
a mancat in parc
acum nu ma simt prea bine, au venit rusii nesuferiti, o sa ma bag in pat
babytza am incercat sa pun repede lamaia in timp de dadea in clocot si nu stiut cat am reusit sa storc, de frica sa nu dea pe aragaz am oprit repede pot sa pun lamaia in timp ce fierbe,ininte sa dea in clocot? ca asa nu prea ma descurc
oare pot sa fac cu lapte uht aceasi gama ca apa plata?
dr nu prea mi-a povestit despre branzica, am o foaie de la ea si nu apare nici intre4-5 luni nici intre 5-6 si oricum ea recomanda sa fac din tablete de calciu (banuiesc ca as iesi mai ieftin asa dar...parca e prea mult calciu)
sa nu intelegeti ca sotziorul meu nu face treaba, ma ajuta tare mult cand e acasa, d-acum se trezeste noapte si il hraneste pe pici, gateste (mai bine ca mine, dar nu chestii complicate), face curat in casa, e om gospodar
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
babytza spune:
Claudina ti-au iesit bine 3 lingurite,cam la fel si la mine.
Ce grasun a fost Razvanel la nastere Un scumpic !!!!!!
Roxana nici eu nu sunt vreo priceputa cu branzica, ieri am facut prima oara.... Nu am fost atenta cat am picurat, am pus lamaie cand a dat in clocot si am mai tinut cateva secunde pe foc timp in care am amestecat cu lingurita. Asa m-am gandit eu , ca poate de-aia ti-a iesit asa putin, ca ai pus prea putina lamaie. Iar cu pastilele de calciu se procedeaza la fel, doar ca in loc de lamaie pui calciucand fierbe lapticul. Insa am citit la pepenasi ca iese cam uscacioasa cu calciu. Eu de-aia am facut cu lamaie. Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
preety spune:
Hi fetele.
Ne-am intors si noi din parc ptr ca ne-a prins putin ploicica... am fost la ponton la cafeneaua actorilor cu sotul, si am papat nitel afara ... ca inauntru momentan e doar ptr fumatori... Ptr nefumatori n-au amenajat inca...
Ada... ghici cine era la ponton cu sotul... tipa cu carierul de bebe... si binenteles ca de data asta am oprit-o Deci... carier-ul este din bumbac 100%, o textura totusi nitel elastica la pipaiala si permite (datorita fermoarelor) doua asezari ale lui bebe... una ghemuit cu picioarele in pozitie gen lotus... si alta o pozitie similara celei pe care ne-a aratat-o Cosmina...
Firma producatoare este Amazonas Germania... mai multe detalii gasind la amazonas-online.de
Ideea este ca ea l-a cumparat de la targul de bebi din octombrie, 150 ron, de la un stand amplasat cum intri in incinta targului pe laterala din partea stanga (pentru cei interesati). Aveau si mai multe modele drept ptr care o sa ma duc sa-i caut si eu acum la sf lui februarie...
M-am intins mult.
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
preety spune:
Fetelor... ce fac eu cu Sorina ptr ca tot vrea sa se ridice ... chiar si cand mananca... tot isi ridica umerii si capul si se enerveaza ca nu poate sa se ridice in fund... plus ca daca imi prinde degetele imediat se trage de ele sa se ridice... culcata nu pot s-o mai tin decat cand doarme... in rest trebuie sa stea cel putin ridicata pe perna la 45 grade...
imi este totusi sa nu-i dauneze la coloana ca o tin asa sau ca o mai tin in brate in fundulet...
gaia.nevia spune:
eu am ceva experienta la facut bv, i-am dat lui Teo facuta in casa pana la 1 an.
faceam asa: 2 pastile de Ca, zdrobite, puse la fiert in 250 ml (o cana) de lapte gras UHT (mai exista si alt lapte decat UHT in zilele noastre?)si cand dadea in clocot, lamaie cam o lingurita; imediat ce puneam lamaia se aduna "scame" totul. Scurgeam prin tifon si rezulta un caus de bv destul de cremoasa. Nu ca cea de la Mega Image pe care i-o dau lui Teo acum, dar clar mai cremoasa decat bv Milli la pachet de staniol de 250g... (adica bv clasica)...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
300 spune:
Anamona mmereu ma surprinzi cu raspunsuri bine documentate. Si eu am fost adepta co-sleeping-ului, e o tehnica folosita cu succes in familia mea de generatii ca sa zic asa. Inainte sa nasc as fi exilat-o in celalt capat a casei ca asa cittisem eu ca e bine si mai zisese si o persoana la nush ce curs ca e bine sa aiba cupilu camera sa.
Nu ma gandeam sa nu alaptez la cerere, insa mi-am pus problema daca asa e ea sau are ceva, de ex. un puseu de crestere. Da deja tine de ceva vreme. Am ajuns sa-mi pun probleme pentru ca acelasi copil in urma cu o luna jumate se trezea la 3-4 dimineata si la 7, ba am avut si sase ore legate. Daca si Thea face la fel sunt mai linistita, in afara de ele maunt multi bebi pe forum care in jur de 4 luni au facut la fel, mi-aduc aminte acum de Boo (unde esti??? boobooruzo)
Nu am cantar dar uneori stau ingrijorata si ma gandesc ca sper sa ia mult in greutate sa mnu aud "da-i lapte praf" sau "diversific-o". Nu ca as face dupa ei, dar m-as enerva unpic. de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Am fost pe-afara cu tati si cu fata in marsupiu. Data viitoare i-o dau lui. Maine mergem la directia pentru protectia copilului impreuna, sunt asa fericita ca mai stam si amandoi. Saracul daca l-ati vedea ce eforturi face sa nu se ingroape in dotAci sa stam de vorba. E asa de dulce! Acum smotruieste. de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
baby_boy spune:
hello
RAmo si radul meu tot asa e..se trezeste de 3-4 ori pe noapte.. asa a fost de la inceput si eu zic ca suge bine..mai bine ca ziua..cand a inceput sa fie distras de tv..persoanele care intra in camera..si nu-i mai sta gandul la mancat...trebuie sa-i dau intr-un colt mai ferit..ca sa manance linistit. Si eu ma gandesc ca dormind numai cu mine in pat..o sa-mi fie greu sa-l dezobisnuiesc ..dar in ritmul in care el la 6.30 -7 dimineata e treaz..si cu atatea treziri noaptea ..daca m-as mai duce la patutul lui sa-l iau sa-i dau sa manance ..as fii zombie ziua cand de abia reusesc sa citesc pe forum..si mai greu sa scriu cate ceva
Dyanira referitor la constipatie ..se pare ca la unele fete e foarte bun milchzucker cate 2 lingurite pe zi pus in ceai..dar efectul se vede cam intr-o luna.
Ma intrebai cand am timp sa gatesc...pai sambata si duminica..iar in timpul saptamanii doar seara cand e sotul acasa. Imi place sa fac si sunt si pofticioasa Ziua mai nimic..ma gandesc oare cum o sa fac pireuri..ca radu nu ma lasa deloc
Hai ca m-am intins ..mai revin..daca mai pot
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)
in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_boy .ma gandesc oare cum o sa fac pireuri..ca radu nu ma lasa deloc ![]() |
pai o sa faci asa... iti iei masina de gatit la aburi, pui legumele frumos la aburit (iti ia 15 min cu spalat si curatat legume plus umplut baza aburitoare cu apa)... apoi sucesti butonul... si peste 20-30-40 min depinzand de legume... biiingggg! si gata legumele...
iei din ele cate un pic, pui ulei masline, zdrobesti cu furculita... si iote pireul... inca 10 min...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
_giulianna_ spune:
O discutie intre 2 copii in camera lor...
Baietelul catre fetita:
- Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta?
- O papusica Barbie, dar tu ?
- Eu ii voi cere un Tampax!
- Tampax? Ce e asta?
- Habar n-am dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti sa mergi la plaja in fiecare zi, sa mergi cu bicicleta, sa inoti, sa dansezi, sa alergi, sa faci o multime de lucruri... fara ca nimeni sa-si dea seama!
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi