Leoaicele DC*(30)*-Alaturi de EMMA!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare dragele mele feline
Copilutz, pe cand termini stimularea si culegi "recolta" ? Sper sa ai muuuulti embrionasi de super calitate si bb(i) la purtatori asa, cam 38 de saptamani si dup`aia sa vii sa te auzim cum e sa schimbi pampersii
Catutza, unde esti ??? Ce-ai facut ?
Dodo, sa stii ca nu am pus inca coletul al doilea, nu l-am putut duce la birou sa se uite sefu` crucis, ne scuzi ???
Annie, alte investigatii nu faci ??? Nu cred ca e prea ok sa ai asa dureri
Katty, vin io la cafea pentru ca suntem acasa
Am dus mandra la analize, apoi eu am fugit la primarie pentru ancheta sociala
LEDITIA, cum sunteti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katty

Annie, mi-am dat seama de ora dupa ce ai zis! Vad ca ai avut o noapte cam naspa cu ceva dureri, te simti mai bine acu'? Sanatate multa!
Totusi esti intr-o dispozitie buna, altfel nu ne-ai fi cantat/recitat!

Please, am cantat asa usor , ar trebui sa multumiti cerului ca nu m-ati auzit, da sunt bine, moralul ok, acuma vrem sa mergem la piscina sa se balaceasca Clau un pic, eu inca sunt cu "musafiri" si stau la uscat, am capatat un peeling

Daria, ma gandesc la niste raze, daca toate organele sunt ok, dar sincer, o sa astept pana la noapte, sa ma duc la urgente (e mokka) daca m-o mai durea, nu ca ieri m-a uscat consultatia + electrocardiograma ,

Burtici, mamici, ce mai gatiti ?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...
Noi am dat o fuga la Constanta, deoarece cateva doamne doreau sa vada catalogul nou de avon.M-au sunat caci vor sa-si faca mici provizii pana ma intorc la lucru

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Dodo, sa stii ca nu am pus inca coletul al doilea, nu l-am putut duce la birou sa se uite sefu` crucis, ne scuzi ???

Daria tu stii ca mereu pachetele de la tine au ajung exact cand trebuia.da un semn cand pleaca de la tine

Katty da,stiu ca-i semn de progres
Copilutz,Cata,Lilia,Ani,Raluca,Ledi,Aurorra,Ema,Isa,Anca...

Astrele spun:

Pe plan profesional este nevoie de multa concentrare si efort sustinut. Exclude emotiile si sentimentele din problemele de la birou.

Tinzi sa creezi o drama emotionala din cauza ca nu iti poti stapani sentimentele si nu le poti coordona cu activitatile pe care le ai.

Atunci cand interactionezi cu publicul nu uita de diplomatie! Stapaneste-te si nu exploda de fata cu clientii companiei.

Dupa-amiaza, detaseaza-te de tensiunea acumulata in cursul zilei mergand la biblioteca.

Spre seara cauta compania celor dragi. Ei te vor sustine si te vor ajuta sa iti gasesti puterea de concentrare.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Intrebare, intrebare:
Stiti pe cineva care ar vrea un pui de hamster ca si companie de joaca ptr. copil? Am o colega care are de dat 5 puiuti gratis, normal!
Dany, nu vrei tu jucarie ptr. pisic?

Dodo: ptr. tine si ptr Donu si bb Edy din burtic!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui katty

Intrebare, intrebare:
Stiti pe cineva care ar vrea un pui de hamster ca si companie de joaca ptr. copil? Am o colega care are de dat 5 puiuti gratis, normal!
Dany, nu vrei tu jucarie ptr. pisic?

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.
Noi suntem bine.Am fost in weekend la soacra-mea,am lasat copilul acolo sa putem face noi curatenie generala in casa.Ieri am tinut-o toata ziua intr-un spalat,ca am o galusca care ba regurgiteaza,ba se face ca porcisoru cand papa..si uite asa schimbam la haine ceva de groaza.
Am fost la dna Dumbrava,copilul e ok,doar ca sunt doua posibilitati..sa-i faca rau mediul din casa,gen mucegai,praf,tutun,desi se fumeaza doar in bucatarie atarnat pe geam...sauuu l-o mosteni pe tasu cu polipii.Ne-a dat o reteta,l-a consultat peste tot,avea sapt trecuta 4100,ne-a dat multe sfaturi,ce sa zic,dna dr a fost super de treaba.Acum are f putin mucisori si e mai bine,dar tot mai sunt acolo..In rest gangurim,am zis mghe,pff maa,mggg,eeee,aiiii si nu-mi mai aduc aminte acum..zambim strengareste la mami si tati,ne place tare tare la mami in brate si la tati,ne place masajul(aici cu mine seamana),sa ne mangaie cineva pe capsor,asa prin par..ce mai,e un alintat.Si ii place mult cu masina,l-am scos aseara si ne-am plimbat un pic,apoi am trecut pe la soacra-mea..a dormit bustean vreo 3 ore,n-a zis nici pas!
Nu prea am avut asa timp sa intru ca ieri a stat numai atarnat de mine,abia am reusit sa scriu si eu un mesaj la odisee,ca nu mai scrisesem de-o gramada de timp...in rest ioc,ca-i atarnat mereu de mine,cum ies din camera cum ma simte si incepe sa planga.Chestia e ca acum are 4kg si ceva,dar nush ce ma fac cu el cand o avea 7-8=9..pt ca eu am si probleme cu coloana si ma doare spatele de mor si acum,atunci nush ce m-ai face...Pana atunci ne-om muta si noi la ap mai mare si-l car in scoica prin casa dupa mine,ca in brate nu cred c-o sa mai pot.
Va pup ca s-a trezit si urlaaaaaaaaa..mai revin daca m-o lasa.
am un bax de pampers de la happy,2-5kg,noua ne sunt mici.Noi folosim pampers,dar n-a gasit barbata-miu in ditamai hipermarketu decat din astia si i-a luat degeaba...daca stiti pe careva care ar avea nevoie sa-mi dati PM.pup intreaga gasca si fugggg

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna gagici

revin si eu, sunt ceva mai bine cu moralul dar tot necajita. Bia ieri nu a mancat absolut nimic, a baut doar apa toata ziua Azi vad ca am pacalit-o si a mancat putin si sper sa vrea si ciorba inainte de antibiotic.
Mihai e la munca, sunt curioasa cum va fi cand va ajunge acasa, asta dupa ce o zi intreaga va sta cu piciorul in incaltaminte . Eu pot sa calc pe picior, nu ma doare.Dar daca stau pe scaun mai mult simt o jena mica.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Annie , multa sanatate! cum te mai simti?

Daria , ce ancheta sociala?(pentru divort?) Tu ce faci, te mai dor sinusurile?

Adriana , ce faci, cum va mai simtiti? Ce face Catalina ta?

Gabi , cum e Bogdan la gradi? La voi a vanit primavara? acum stai mai aproape de mare?

Copilutz , felicitari pentru injectii

Katty , ai inscris baiatul la scoala? ca am vazut la tv ca au inceput inscrierile, eu daca ieri si azi nu am fost nu stiu nimic

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Scuze, sa trimis de doua orio mesajul.
vad ca intre timpo a scris si Leditia , ma bucur ca e mai bine bebele tau, poate e alergic la ceva din casa nu neaparat polipi.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Ledi, ma bucur ca sunteti mai bine!!! E deja voinicel puiul tau! Si, ai dreptate, e foarte dependent de tine/voi, asta si fiindca a fost bolnavior, dar incet-incet trebuie s-o raresti cu luatul in brate, mai ales ca zici ca ai probleme cu coloana!
Bine ca ati gasit un medic (dna Dumbrava) care sa va lamureasca in privinta lui si sa va raspunda tutror intrebarilor!
Dodo, ma bucur ca te-am distrat!
Catutza, ma bucur ca stai un pic mai pe roze, cu moralul, o sa vezi ca si Bia isi va reveni repede, sper si sotul sa scape complet de problema cu piciorul!
Cu scoala, avem pregatit dosarul, azi am descarcat si cererea de inscriere care mai trebuie completata si luni il depunem, pe 16 incep inscrierile la scoala unde vrem noi!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Salutare!

Noi suntem bine, pur si simplu nu mai discutam despre ce s-a intamplat si ne luam cu Andrei. Eu mai am de luat antibiotice la greu. Inr est, am gatul umflat (am mancat putintica inghetata ). Andrei e bine dar tot plange noaptea, Un canin a spart deja mai avem inca unul care e umflat rau de tot. Sper sa scapam de dureri cat mai repede sa se poate odihni mititelul ca lumea.

Vreau si eu contul si parola. Multam!

Zi buna va dorim. NOi am fost la plimbarica acum mergem la papa. Pupici!

Emma si Andrei

Mergi la inceput