Leoaicele DC*(30)*-Alaturi de EMMA!
Raspunsuri - Pagina 2
copilutzu spune:
Annie sar’naaa ptr. pumnishori!!
Analizele au iesit bine si am inceput constiincios “injectatul” …
Auuleeoo Katty iti doresc din tot sufletul putere , si rabdare… si banishori …
Noi daca nu am avut .. cat trebuia …. Am pierdut procesul… cu Hotarare definitive si irevocabila… Ca la noi … daca ai bani … ai trecere…Brrrrrr.. am zis ca nu imi mai amintesc… sincer am facut una bucata depresie … nu mai vorbeam cu nimeni… nu mai puteam sa scot un cuvintel… Dar , m-a ajutat sotul meu enorm de mult sa imi revin.
Dany eu ca sa scap de grija covoraselor si a scamelor de pe ele Joi le-am bagat in baie si le-am spalat… Ca deh… nu am toate tziglele pe casa….
Si bulgarashul meu ??? E la congelator . Nu???
S-a topit..??? Strigam mai deunazi la matalica sa imi aduci si mie un bulgare de zapada.
Sanatate multa sotului!!!
Catutza dragutzaaaa mi-ai facut poftica de niste paste… mmmm … maine cred ca “prestez” ..
Gabitz ce face burtica??? Cum te mai simti??
Emma te pup si imbratisej , poate te ajuta sa te reface mai repede!
Dumnezeu sa va ajute sa concepeti bb-lic cat mi repede !
Cum spusesem .. am inceput sa ma injectez… singurica ca doar am avut “profesori” buni. Dany si Miki .
Mi-am propus sa fac Diphe . la ora 8 dimi. si am terminat injectia la 8.15. Nu a fost dureroasa dar mi-au tremurat mainile rau … dar rau de tot.[acool]
Acum am mai mult curaj! Curaj gaina ….
Sunt sigura ca va merge mult mai bine pe viitor.
Ma bag la “nanu mare” ca mi-e somnic .. am lucrat azi toooata ziulica..
Va pup!!
Noapte bunica!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
Annie80 spune:
neatza, ce fac fetele?
Daria , ce ati facut, ca ati fost tare ocupate, pe unde v-ati plimbat?
Katty nu am mai facut poze la Burj.... adica am facut dar proaste caitativ, deh trebe camera mai puternica, ori a mea a inceput sa scartie
Dodo, nu ne arati si noua poze cu burtica ta?
Dany, relax azi, maine incepe scoala? ce mai face nebunica ta? a mea bea apa numai de la robinet si in sec 2 o apuca pandaliile, dovada ce apa e foarte potabila
Copilutu bafta la "injectat" sa fie cu folos
eu incetul cu incetul imi pierd mintile, si vad ca ma ajuta toata lumea (nu si voi) Dar urasc sa fiu luata de "proasta" de cineva care pretinde ca e prost
va pupic si o duminica frumoasa!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Va poftesc cu drag la si
O duminica frumoasa si numai bine.
Daria si mamica ei
Copilutz burtik creste,BB2 misca si se tot roteste.Eu nu am luat kg decat la bebe si burtik prinurmare orice schimbare de pozitie o simt
Ani nu am poze cu burtik si nici nu starea necesara sa fac
Astrele spun:
Astazi incerci abordari noi in mai multe circumstante.
Blazata deja sa te confrunti cu aceleasi situatii, te detasezi si privesti totul la rece.
Interesele tale se extind catre o slujba mai buna sau niste cursuri interesante.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
aeperju spune:
Daaaaa, mi-am mai revenit. sunt mult mai bine numai ca ma umflu cu medicamente pe toate partile .
Da, asa mi-a zis: o sapt fara efort fizic, o luna fara contact sexual si 6 luni pana la conceperea urmatorului bebe. AM de luat niste antibiotice, sama spal cu betadina si niste ovule. Deci, o multime de pastile.
Ieri a fost o zi superba, a dormit si ANdrei bine si ne-am odihnit si noi, insa azi noapte a luat-o de la capat cu plansul si nu prea ne-am odihnit. In dreptul caninilor e umflata rau gingia. AM vrut sa-i dau niste nurofen dar n-a vrut neam sa-l ia. Asa ca, s-a cam tanguit pe timpul noptii.
O duminica linistita va doresc si...mergem sanatosi inainte!
emma
danyalo spune:
Neatzaaa
Bineinteles ca ne-a trezit maimutza cu noaptea-n cap!
Apropos Annie stii ce face acum care e moda ei???e nebuna! Se duce-n cada si ma miorlaie sa-i dau drumul la apa si linge apa ce curge de la baterie! Deci idem ca sa zic asa...numa ca nu face urat dupa...sa inteleg ca o fi potabila!
Ziceai de Buj al Arab...in tabara le-am pus copiilor pps-uri cu diverse locuri frumoase de pe Terra inclusiv mai sus pomenitul!
Acum cine te-a mai suparat???
Da maine o luam de coada again!
Katty-am uitat sa-ti raspund: dupa cum vezi painicile iesira bune rau ....desi e prima data cand pun mana sa fac asa ceva...Au iesit tare bune!Sa vad cand repet operatiunea!Multumesc de aprecieri !Si pt. bancuri! Ne mai destindem si noi!
copilutzule- waw! Spor la injectat !Vezi daca te vei simti aiurea da vina pe hormoni...eu am fost un sac cu pulbere!Explodam din te miri ce de la difereline-ul ala!
Cu zapezica-ti-ar fi adus mama dar si pe partie se topea..au anuntat astia la teveu ca nu mai sunt practicabile din cauza ca stratul de zapada e f. subtiat de la caldura! Dar ai vazut zapezica in imaginile mele nu???Tu nu ai parola contului nostru comun?
Emma-ma bucur ca esti mai bine! Ref. la gingiutze nu stiu ce sa zic...orice ai face saracutii de ei tot se chinuie pana iese toata dentitia! Andreiutzu!
Daria, Gabi,Adi, Cata,Ledi,Aurorra,Lilia,Raluca,Isa, Nikole si toate celelalte fete care nu au mai scris -va urez un sf. de sapt. minunat!
LiliaToma spune:
Salutare, dragele mele
Stiu ca m-ati dat disparuta.. e vina mea..
Sunt mereu un criza de timp. E adevarat ca timp pentru un mesaj as gasi, dar nu reusesc sa citesc totul. Nu sunt la curent cu nimic din ce se mai vorbeste pe aici. Sper ca sunteti bine cu toate. ca sa fiu la zi cu stirile si sa pot scrie usor, am de citit vreo 35 pagini din urma.
La noi e totul ok, eu am prins o raceala nasoala, ma chinuiesc cu ea de vreo doua saptamani. Pana la urma mi-a dat dat doctorita un antibiotic si sper sa scap mai repede, cu el.
In rest, zi de zi aceleasi activitati: gradi, serviciu, casa, gradi..
Incerc din rasputeri sa petrec timp si cu familia, pentru ca ei sunt cei mai importanti.
Acuma, we asta, Amelia este la bunici de vineri. Pentru ca eu sunt racita, am zis sa mai stea pe acolo sa nu ia de la mine. Dar se pare ca ii place prea mult acolo si nu mai vrea acasa. Recunosc ca m-a cam zgaraiat la suflet cand mi-am dat seama ca nu ii e dor deloc de noi.. Pe de alta parte, e adevarat ca bunicii ii acorda toata atentia 100%, fac de toate impreuna dupa pofta inimii ei. Noi nu suntem mereu la dispozitia ei, pentru ca intre doua jocuri, avem si altele de facut prin casa. Eh..
Va pup cu drag si o sa incerc sa revin cu totul, cat mai repede.
katty spune:
Buna.
Acu' am reusit sa intru si eu pe-aicilea!
Ma bucur ca ai intrat si pe aici, Lilia! Imi pare rau ca esti inca bolnava, dar acum, cu antibiotic, sigur te vei reface repede! Cat despre Amelia, nu trebuie sa te deranjeze ca se simte bine la bunici, e chiar ma bine asa, ai siguranta ca nu sufera si se simte bine acolo, si, in plus, aveti si voi timp pentru voi!
Dany, am citit ce-ai scris de colega ta, invatatoarea cu sracina extrauterina, saraca prin ce-a trecut, totusi a avut noroc pana la urma!
Copilutzu, felicitari ca suporti sa-ti faci singura injectiile, sper sa ajungi repede la un timp mai bun, si mai ales, sper sa fie si cu urmari pozitive!
Catutza, sper ca nu ti-ai dat jos ghipsul, mai rezista inca cateva zile!
Annie, cine te-a suparat asa tare?
Gabi, burtica fotbalista si pe Big Brother, desigur!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
catutza spune:
foarte pe scurt.STOP
am dat gipsul jos azi, glezna e foarte putin umflata si vanata dar e ok.STOP
Bia e acum la spital cu Mihai si o prietena, are rosu in gat a facut ca toate animalele padurii pana au reusit aia sa ii vada gatul.STOP
Mihai e la spital la Pantelimon (acum ma sunat) , isi mai scoate inca odata unghia ca deja avea puroi.STOP
Am o stare de tot kko, deja nu mai pot, toate vin pe capul nostru! ma retag cateva zile de pe forum, pana-mi revin cu moralul....
va pe toate si mul;ta sanatate!!!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
katty spune:
Catutza, va doresc tot binele din lume, si sper sa revii cu moralul ridicat! Sanatate multa!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Annie80 spune:
neatza
cata dar suntem aici sa te ascultam, ce s-a intamplat de tia daramat moralul ? Numai bine si sanatate Biei si sotului
slabutza miscare ieri pe aici , pe unde v-ati plimbat cu toatele?
Dany ce zici de o mini vacanta la dubai !
Lilia sanatate multa ,
ma gandesc c bine ar fi fost sa am si eu unde sa-l trimit pe Clau meu, cateva zile pe luna...
astept restul la condica cu povestiri din we.
Dodo, ai mai, fa pozici la burtik
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.