Leoaicele DC*(30)*-Alaturi de EMMA!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
Happy Valentine's Day!

Sa fiti iubite si sa iubiti, sa fiti rasfatate si sa rasfatati, sa aveti parte toata viata de liniste si intelegere in cuplu, intelepciune si putere sa treceti peste micile sau marile neintelegeri care pot aparea!

Copilutzu, eu azi n-am bucatarit, si nici nu bucataresc, azi plecam la sora mea unde trebuie sa fac cinste din primul salariu!
Iar maine mancam la mama!
Totusi am facut placinta cu iaurt a Adrianei (ca fructe am pus kiwi), tocmai am scos-o din cuptor, miroase divin! Abia astept ds-o tai!
Suna bine meniurile voastre! Miamm!

Emma, felicitari pentru a treia stelutza! Ai crescut, normal dependenta asta aduce!

Annie, noi am sarbatorit frumos, sarbatorim si diseara! Un film bun, o sticla de vin, vedem noi!

Pup toate Leoaicele!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

la multi ani, sa fiti iubite, apreciate si respectate

Katty , distractie placuta la sora ta si maine la mama ta! Andrei ce face, nu ne mai spui nimic de el.

Daria , eu maine fac supa dar la o portie de sarmale as veni si eu

Gabi , paine de casa ai masina de paine sau framanti tu? eu nu am masina si sa framant nu ma risc dar asa pofta-mi e de paine calda ....

Annie , ce ma bucur ca te simti mai bine azi sa ne spui ce faci la dr.

Danny , ce faci, te ascunzi de noi? cum va sarbatoriti azi?

Lilia , pe unde umbli? hai ca-mi e dor de tine

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

de gatit: azi fac niste pulpe de pui cu sos si cu piure iar maine o supa .
dar sunt foarte ragusita, suna telefonul si nu pot raspunde ca vb in soapta, daca raspund nu ma aud cei care suna nu am nimic in casa sa iau, Mihai e la servici si vine dupa 21h....am baut ceai si degeaba, am mancat miere si degeaba, am supt un tic tac de la Bia de portocale si parca e mai ok imediat dupa, dar apoi revine raguseala Cea mai incantata e Bia ca face ce vrea si nu pot tipa la ea
Ma duc sa termin curatenia si revin, va , o zi buna!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui catutza
Gabi , paine de casa ai masina de paine sau framanti tu? eu nu am masina si sa framant nu ma risc dar asa pofta-mi e de paine calda ....

Nu am masina de paine dar framant cu mixerul clasic,si-i suuuuper

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Catutza, merci, n-am mai scris nimic de Andrei ca n-avem asa mari noutati, in afara de a-l inscrie luni la scoala!
E bine, e vesel, se bucura de weekend, aseara am stat si terminat toti trei puzzle-ul cu tigru si am ales cae e puzzle-ul urmator de care ne vom ocupa: Van Gogh - Floarea Soarelui!

Mai stiam pentru gat lamaie muiata in zahar si apoi stoarsa zeama in gura cu tot cu zahar! Asta in lipsa de altceva! Sanatate multa!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabi , nu am facut niciodata paine-sa framant cu mixerul dar o sa incerc sa vad cum iese.

Katty , deci oficial sunteti elevi in clasa I Andrei ce parerea are? vrea la scoala?
Apropo de puzzle , voi ce faceti cu ele dupa ce le faceti? ca eu cand fac cu Bia puzzle cu piese mai mari (pana acum 160 am facut cele mai multe, nu ne aruncam la mai multe ca ea e mica si oricum eu i le fac 90% ) dar apoi mi-e mila de ele sa le stric sa le pun in cutie dar nici asa nu le pot lasa facute pe masa ca se umple de praf aiurea ....ma gandeam sa le inramez dar nu am ajuns sa ma interesez si ma mai gandesc ca daca le vede in rama plange ca le vrea sa se joace cu ele

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Heyyyy nu ma dati la disparute plizzz!
Happyyyy Valentine's Day- serbam si acum dar musai pe 24 again! Cand o auzi Edy iar se da cu capu' de pereti ca sa-mi ia ceva!!!
Eu am avut o surpriza placuta aseara cand am primit ceva cadou ioi...e suuper de suuper un costum de baie f. frumos... ideea e ca tre' sa mai dau din sunci macar 5 kile ca sa par si eu mai a lady!Ideea e ca eu i-am luat dulciuri ciocolatele ( inimioare de la Haidi) si alte prostioare dar nu i-am luat asa ceva consistent dar ma revansez in 10 zile!
Nu iesim nicaieri (eu as vrea dar Edy cica nu- facem o fripturica cu ceva alaturi si un vinuletz) ...oricum ziua a inceput f. bine deci happy -happy joy -joy!
Eu am scapat de rapoarte si dari de seama la serv. asa ca DD cu mila! Sper sa fie ok toate hartzoagele!
Eu behai de cateva zile de zici ca am vazut lupul...nu iau nimic desigur pe principiul las' ca trece!
De gatit : o ciorba a la grec ca-mi facurati pofta dar sa citesc cum se face banuiesc ca seamana cu cea radauteana.
Apoi pe seara niste pulpe la cuptor cu piure. Mai am niste fripturica de vita cu sos.
In rest poate un film ceva...leneveala multa!Maine ma duc la prietena mea sa ma joc cu aia mica ( are o fetita de 11 luni tare dragalasa) si cam atat!
Am citit ce bunatati faceti !
Nu m-am ascuns...dar v-am citit printre picaturi si cum n-am raspuns la timp pe urma mi-a fost mai greu!

Daria-petrecere frumoasa la Valentina!
Ledi voi cum va mai prezentati?? Sunteti bine?
Aurorrasi delfinasul!
Anca multa sanatate si sa se refaca repede Vladutz!
Adi- nu tin o dieta anume...doar incerc sa ma abtin si mai ales seara! E greu pana acum doar 1 kg... e putin enorm de putin si vine vara ...
Isa- te-ai suparat pe noi de nu ne mai vizitezi???
Katty- dai de baut carevasazica!Te-ai scos zilele astea! Parca mi-ai facut pofta de placintica !De luni sunteti baieti inscrisi!Gata ai baiet mare!
Lilia, Raluca- voi ce mai ziceti?
Annie un sa-ti treaca toate durerile! Ce ai primit cadou ?
copilutzule- mey a cata ziulica esti tu?? Te inhibi cu drag si cu spor?? Hai ca mai ai un pic si bagi stimulentele! Sa clocesti bine sa faci outze multe !
Yammyyy pestic cu mamaliguta si usturoi( as fi vrut dar Edy a vrut pulpe asa ca am renuntat dar we alalaltu' se executa )
Teolica e bine i-a trecut raceala...a iesit cam sifonat si cu vreo 2 kile in minus ( pielea si osul este) s-a mai agatat de mancare dar asa...cat sa nu zica ca nu a gustat nimic! Categoric mancarea nu e prietena lui!
Gabi- mmmm paine !!fata si pe Bogdi si pe Edutza!
Emmasa stapanesti sanatoasa stelutzaa! sanatate multa! Si baga acolo multa lamaie cu miere si scortisoara!
Cata ce mai face glezna?? Facem aprox. aceleasi mancaruri!Refacere rapida iti doresc!
Ma retrag ! Va doresc sa aveti o zi frumoasa , cu multa iubire ,intelegere si armonie!
Cu drag
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neata

sa nu spuneti ca nu ati sarbatorit, ca nu va cred !

Cata saru'mana sunt mai bine, mult mai bine, am aut o noapte in care am dormit non-stop, de obicei ma trezeam cu dureri, pot sa casc, La Dr??? ei ma vad sanatoasa, asa ca... nam mai fost. Tu ?? cum e Piciorul tau? Bia? Soata ta?

Dany cel mai fain cadou a fost ca a gatit sotul, a avut liber, si eu fiind in dureri... nu cine stie ce, ceva rapid si usor, , bine cu niste cearta, si asta ca a fost liber, altfel nu pupam cadouri...aici iar a vrut sa ma surprinda, dar eu sunt de nesurprins , a spus ca se duce la un coleg sai repare ceva, pe la 9 PM, si a venit pe la 10, cu un urs de plus, un ceas, o felicitare "de dragoste"... el spera ca eu sa dorm si sa ma trezesc cu ursul pe mine, eu nu dormeam si ieri am iesit sa-mi caut o geanta, gasit luat...si niste tricouri, (unul cu imprimeu mirositor a cherry pie - sunt curioasa cum e dupa primul spalat.

tu??? adica voi? cum e al tau sot? (cu sanatatea ma refer)

Daria voi ?

Dodo cum e burtica? Donu la gradi?

Aurrora pup delfinashul

Katty multam de urari de dragoste, So, Andrei il inscri acum si incepe la toamna? asa de devreme? asa si aici, drep pt care un an am ratat sal inscriem ca nu credeam ca se fac inscrieri asa de devreme

copilutz cum esti ? ce urmeaza acuma? practica?

va pup, al meu e iar acasa, si cum nu mai sunt bolnava, am de recuperat

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

O duminica frumoasa tuturor.

Poftiti cu drag la si

Cata painea este cea pe care a facut-o si Dany www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/11489/PAINE-de-Shabat-sambata-/" target="_blank">aici, si asta mi-a dat ideea cu mixerul si-i ok.Eu am un mixer simplu nu robot de bucatarie cu cinetie cate operatiuni...unul simplu ...si-l folosesc cel mai rar la 2 zile.
Ani burtika e ok din punctul meu de vedere(creste,misca...).Donu' desi e duminica vrea la gradi dar o sa-i treaca ,abia maine la pranz intra la gradi.

Astrele spun:

Esti foarte energica, dar te vei abtine sa iti concentrezi atentia asupra proiectelor viitoare, de la munca si te vei orinta mai mult spre treburile casnice.

Spre seara vei simti nevoia sa faci ceva deosebit, sa iesi din casa si sa te manifesti.

Aduna gasca si mergeti la karaoke sau cel putin la o cafenea draguta.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ei...duminica placuta sa aveti...sa va odihniti dupa ce ati serbat ieri Valentine's. Eu am primit 5 buchetele super frumoase de ghiocei! Sunt tare mandra!

Multa sanatate! (la mine raceala e pe trecute deci totul ok)

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

seara buna!

Emma te invidiez pt ghiocei ! Acasa la mama aveam un sfert de gradina , Mi-e dor de ei!

Dodo, mai putin de 2 luni si nasti, ai inceput cu bagajelu? unde nasti la cta sau navodari?

restul ?

O noapte frumoasa, sau naughty nght!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput