Sezatoarea canadiana (129)
Raspunsuri - Pagina 9
columbiana spune:
mersi tare mult, miine cu asta ma "distrez" pentru ca tocmai am gugalit putin, si parca nu-mi suride ideea unui melanom; uof!
nelia spune:
Ana, stai, nu te ingrijora, melanomul e ultima dintre posibilitati. Poate ca e pur si simplu o inflamare a ei datorita locului unde e situata si a faptului ca afost mereu atinsa sau agatata de bretele. Sa speram ca nu e nimic grav!
Eu am mincare pe foc si cica invat, dar mai arunc un ochi cind pe DC, cind pe stiri, ca daca il arunc pe carte, mi se inchide automat!![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Dragaica spune:
Doamnelor va invit la o
si va urez o saptamana usoara.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
maru spune:
mi-ro, pai uite, ma vezi cum imi torn cenusa in cap? uite, stiam eu ca am "sarit" pe cineva. Tare incantata de cunostinta face to face, m-a impresionat prestanta ta, ai un aer de lady care pe mine ma cam intimideaza, ca de...eu departe de asa ceva.
sorry
neata fetelor, se anunta o saptamana mai umana din pnct de vedere al temperaturilor, 
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Buna dimineata si de aici... eu iar nu am dormit, Tudora are monstri in camera, Lisandru in gura...
Iar Agata a peinturat aseara si a facut o pictura atit de interesanta... woau, mami, ce e aici? Pai, un vampir care tocmai a omorit o fata, ca i-a supt singele! Ah, da?
Si aici? Aici e o vrajitoare calare pe o matura, care tocmai ce coboara prin horn intr-o casa, ca sa se duca la copii sa-i vrajeasca, si uite de aceea nu mai invata copiii...
Asa ca, Dragaica, iau
cu amindoua miinile, sar'mina!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
mamaana spune:
dragaica multumim de cafea
doamnelor, sa va fie de bine intalnirile, se vede ca v-ati simtit bine; frumoase poze, dar nu prea recunosc pe nimeni, in afara de denisa si try in to pe care le-am vazut in alte poze cu copiii, si de simi si ktrinel in mtrl
poate data viitoare ajung si eu
chiar ma simteam bine (psihic, ca altfel ma doare rau de tot mijlocul) cand m-a sunat de la doctor ca trebuie sa-mi fac app ca sa-mi dea iar trimitere la mamografie. off.
iar am o saptamana de foc la munca
Denisam spune:
Neatza si o cafea si de la mine,
Tare bine a fsot la bauta, dar cam scurt pt mine,dar bine si asa mai restrins, pacat ca nu am vazut si burticuta Olgai-dar maybe next time o vedem cu printesa cu tot.Eu va pup pe toate si multumesc de companie.
Mi_ro- eu nu cred ca te-a uitat ca figura Maru ca ai si poza-esti prima dc nu ma insel:)
O zi buna,revin mai incolo!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
CriPOD spune:
'Neata, bunoancelor! V-ati revenit?
Nu stiu voi cum ati facut acolosha, dar eu am ajuns acasa si am acuzat cantarul tot weekendul, ca aveam cu 4 kg mai mult decat stiam eu (si ma laudam). Acu' avem treaba, sa pay attention.
Asa ca Dana, nu m-am implinit la fata, m-am implinit (punct).
Mi-a parut bine de noile cunostinte, ma bucur ca v-m revazut pe cele cunoscute.
Eu sunt mai jmechera, nu va nominalizez, sa nu uit ceva ca si-asa-i mai saracie la etajul ala de sus, dar sunteti toate fete faine si va pastrati cam cu -10 (ani). Si cu niste copii frumosi si cuminti, asa ceva nu s-a mai vazut. Doar a mea m-a tot calarit si m-a chiorait, fiind cea mai mare.![]()
Copila mea inca ii mai povestea lui tac-su cum a explodat baby, banuiesc ca asa a impresionat-o faza, haha, multe va mai vedea ea in curind la ordinea zilei.
V-am vazut si pe voi, montrealezelor, dar nu am recunoscut decat vreo 4-5. Ma bucur ca v-ati distrat bine!
Mai viu dupa ce-mi beau cafeaua, ca-s cam numba.
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Adela P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nelia Buna dimineata si de aici... eu iar nu am dormit, Tudora are monstri in camera, Lisandru in gura... Iar Agata a peinturat aseara si a facut o pictura atit de interesanta... woau, mami, ce e aici? Pai, un vampir care tocmai a omorit o fata, ca i-a supt singele! Ah, da?Asa ca, Dragaica, iau cu amindoua miinile, sar'mina!![]() |
Nelia draga eu zic ca Spielberg ar trebui sa-si scoata resumeul de la naftalina ca Agata il ajunge din urma. Cool!

In alta ordine de idei, ea la ce programe pentru copii se uita?
CriPOD spune:
Ce liniste de doua zile...
Mai dar voi chiar ati reusit sa va terminati toate povestile la intalnirile alea? Hai ca puteti mai bine de atat!!!![]()
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">