Sezatoarea canadiana (129)
Raspunsuri - Pagina 19
Salina spune:
Dragelor, am si eu o intrebare, daca stie cineva:
ce inseamna ExSel Questionnaire - Limra International ?
simi spune:
Try, imi pare tare rau de ce aud! Va tin pumnii sa va gasiti de lucru in cel mai scurt timp! Ma sperie vestile astea!
Ange, si tu mi-ai placut foarte mult! De fapt, m-am simtit asa de bine vineri seara! Multumesc din suflet pentru intilnire, a fost excelent, mai vreau!
Simonna, din pacate vineri s-a lasat cu...munca. Ramine pe data viitoare, prin martie sint libera din nou! Imi pare rau!
Nelia, legat de acele gradinite cu program de seara, cum ti-a spus si Mihaela, nu cred ca cineva isi lasa copilul acolo seara de seara de placere! Eu am trait-o pe propria piele, sotul meu a muncit in exterior timp de trei ani, venea la Mtl numai in week-end, eu lucram pina seara tirziu, iar copilul statea doua seri pe saptamina la gradinita pina la 8. Crede-ma ca n-aveam incotro! Si nu ma consider mama iresponsabila, nici nu abuzam de sistem...
Dana, ma bucur ca s-a aminat/anulat operatia. Nu te simti vinovata, ai facut ce trebuia!
Daiopri, nastere usoara!!! Noi tinem pumnii sa fiti sanatosi si tu si puiut mic!
Sanatate tuturor!
Smile,tomorrow could be worse!
Magdone spune:
Romanitza, ti-am dat pm, tot acolo stau si eu!:)
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
laurajr spune:
Try, imi pare tare rau de sotul tau…eu sunt sigura ca va veti ceva de lucru amandoi, nu se poate !Bine macar ca el are pachetul ala salarial...daca e pe sales, si biling, zic ca are sanse mari !
Ana Stroe, multa sanatate si ai grija de alunita !
Dana Podeanu, ma bucur ca ai scapat de operatie…ce-ai sa mai sarbatoresti Sf Valentin!
Ca si Daiopri de altfel, eu zic ca bebe se naste de Sf Valentin, nu pe 13, na !
Mqqm, femeile insarcinate si batranii ( deci persoanele cu system imunitar slabit ) e bine sa evite RTE ( Ready to eat meat-adicatelea mizeluri) , branzeturi frantuzesti ( ca alea bune se fac din lapte nepasteurizat), lapte nepasteurizat,si orice produs care sare de etapele inactivarii bacteriilor. So, baga mare la hamburgeri, dar ai grija ca la ce carne ieftina ( de fapt, care carne ???) baga in ei, sa nu-ti creasca vreo ureche in plus...glumesc, dar ai grija, mai baga un ochi pe site-ul CFIA sa vezi ce recall-uri si sfaturi mai dau.
cge spune:
Alina, uite ce am gasit la o cautare rapida pe google.
http://www.insurance-canada.ca/humanres/canada/RBCExSel402.php
Si stiu ca ti-am promis mai de mult link la taberele de la Cepsum.
http://cepsum.umontreal.ca/04-ActEnfants/activites-sportives-montreal/camps-jour-sportifs-6.htm
O seara buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cge spune:
Dana, super ca ai scapat de operatie.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
rocs02 spune:
Daiopri, hai ca iese pisoiul tau pana la urma.Ii place acolo la caldurica. Asteptarea asta e chinuitoare, dar mult a fost putin a ramas.
Cu pasaportul, nu-ti fa probleme, ca ai timp berechet, am auzit ca in ultima vreme dureaza cam o sapt-10 zile pana sa-ti vina certificatul de nastere acasa. Ma suni imediat dupa aia si-ti spun unde sa te duci,ca pe 108th avenue au deschis si undeva la parter un birou mai micut.Cam in doua sapt ai pasaportul acasa.
Nu stiu daca poti face la Costco poze ptr bebe, desi eu, daca imi amintesc bine am vazut si poze de nou nascuti facute la Costco. Lasa ca eu si asa trec zilele astea pe acolo, o sa-i intreb sa nu te duci cu bebe degeaba.
Te-as invita la lunch sa treaca timpul mai usor,dar mi-e ca te duc direct la spital.
Ktrinel,sanatate lui Julia si tie !!
Try,mult succes tie si sotului tau. Nu e usor, nici eu n-am iesit de mult timp din asta. Ce-i al vostru e pus deoparte.
Simonna, felicitari pentru bebe din burtica !!
Oana si nelia, multumesc de incurajari. Julia a fost admisa la una din scolile pe care le doream. Sper ca a fost o alegere buna. Vom vedea!
Nelia, am vazut ca ai intrebat de bunici. Sunt ok, tata a avut ceva probleme cand s-a intors anul trecut in Ro. Asteptam inca sa vedem daca se stabilizeaza sa facem planuri pe anul asta.
Am vazut pozele de la ambele intalniri, se vede ca v-ati simtit grozav. Eu nu ramane decat sa astept sa iasa pisoiul lui daiopri sa putem sa ne intalnim si noi.
O noapte buna va doresc,
delphin spune:
fetele...
Try, nu pot de cat sa te incurajez sa spui " osafiebine"!trebuie sa crezi!
AM vizionat si eu pozele cu "shezutele" de la intalniri! Mi-a placut!
Acu vreau sa va intreb si eu ceva...tot scormonind pe siteuri de immigrare in Canada, ma lovesc de subiecte de genul:
http://www.forum.immigrer.com/index.php?s=a344be0fb0bfe68398ab43cfa6e90e44&showtopic=81152
si
http://www.quebec.ro/forum/index.php?topic=52038.0
voi simtiti la fel..e mizerie de care vorbesc ei acolo, gropi in shosele, ce mai, un fel de Romanie puuutin mai civilizata?
Sunt acum intru-un fel de regresie..oricum vom merge sa vedem...Pute-ti sa-mi spuneti si mie care sunt plusurile din punctul vostru de vedere...fara sa tineti cont ca e iarna grea acum
Daca nu vreti sa umpleti paginile aici, puteti sa-mi scrieti dincolo, la subiectul de canada.
Eu tind sa cred si sa nu cred...vad la voi o altfel de atmosfera...un fel de multzumire sufleteasca. Sunt convinsa ca are si + si + ca oriunde in lume, dar nici chiar asa, din ce zic ceilalti.
Lorelaim, daca nu gasesti ca sunt prea indrazneatza, i-mi trimiti si mie fishierele de "coach-ing" interviuri si ceva model de cv, adica punerea in pagina...ce sz pune si in ce ordine.
Fetele care aveti si voi astfel de info, i-mi trimiteti si mie, va rog
Inca una si gata...ce inseamna tabarnak?Ostie? collis? in quebecoza
stefany_p spune:
Mikiion, am sunat la biroul coordonator si mi-a rspuns o tipa care mi-a zis ca cica ei se ocupa dar de programele de zi, m-a trimis sa ma uit in ziare dupa anunturi
am gasit pe magarderie cate ceva, mergem maine sa le vizitam. intrebarea mea este la ce sa ma uit exact, ce sa intreb...ma uit daca e curat, dar altceva? ca programe de activitati nu ma intereseaza pentru bb de 8 luni..
poate pare aiurea intrebarea dar e prima data cand am de-a face cu asa ceva...
Multumesc
lakioana spune:
Salutare,
Vreau sa va spun ca mi-a facut o deosebita placere sa va cunosc vineri la Gambinis. Chiar daca am stat relativ putin cu voi...m-am simtit excelent. Sunteti niste dragute. Avem o gashca adevarata aici la Montreal...si sunt constienta ca nu am cunoscut decat pe cateva dintre voi.
Va doresc tuturor numai sanatate si toate cele bune.
Mai revin eu
Va pup
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)