Mamici si Gravidute de Italia (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

irina-chiar chiar ca il chinuie mult
dintisorii astia!

ely-aici a fost f. frumos ieri si azi,era
un soare,ca-ti era mai mare dragul sa stai afara...Am si iesit
cu Ambra.In rest...aceleasi lucruri...gatit,spalat vase,aranjat
prin casa...nimic nou.Macar am mai iesit ieri si azi,sper sa fie
tot asa vremea.

raluca-nu m-am decis s-o intarc,am zis ca-i mai
dau deocamdata lapte.Am vrut sa schimb noaptea,ca nu mai rezistam,
se trezea f. des.
Ce bine ca adoarme Anais cu sotul tau,Ambra nu mai vrea,de cand
avea 7 luni...Te cred ca te ajuta sa iei o pauza,eu cum ma duc in
alta camera,si o las cu sotiorul,vine dupa mine,ca nu cumva sa
fug...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

seara fete...
m-am inselat cu dintisorul....am vazut gresit,inca nu i-au spart dar se vedea asa de bine....
-eu in continuare cu regimul de slabit...tara arde si baba se piaptana!!!!
timpul trece fr greu pt mine...toata ziua fac aceleasi lucruri....m-am decis si eu sa merg la un tuns....sa vad daca sta cris cu taso...parca vad ca iar ma enervez si nu mai plec nicaieri,,,
-ralu eu lapte i-am dat copilului de la 7 luni de vaca...deci...tu stii ca eu sunt democrata si fac cum consider ca e mai bine...imi bea litrul pe zi..inainte poate 500 ml si dintre care 300 in somn..
-cris e bine,voios,merge vreo 7 pasi...dar cade..nu e stabil..acum cand mi-e lumea mai draga il vad ca se desprinde si fuge dupa mine...
bionda:mie mi-a venit ciclul dupa 4 sapt...nici epiziotomia nu era vindecata,,,si frichi dupa 3 luni...eu cred ca sunt rea de carne...ca de felul me usunt tare ca leul...
-asteptam poze noi cu albert,si cu tine...
restul va pup,katia.iri mersi pt mesaj...ralu...fete va dor nb..

pentru tine mi-as da si viatza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

fetele care stiti sa-mi spuneti cum adaug chestia aia simpatica cu"vine bebe"..am incercat sa adaug adresa dar nu mere

andreea-dc nu doarme ambra cu tati?mi-o imaginez cum sta dupa tineca "manzul dupa iapa"scuze pt cmparatie dar stiu ce inseamna chiar dk marina e inca in "garsoniera"o am pe briciola care merge in spatele meu si cand merg la toaleta,iar dk o las la usa plangeasa rau e invatata!

katia-si noi ne bucuram k analizele sunt bune..eram putini stresati!ieri cand am fost la gine am uitat sa-i spun k am dureri de spate si se intareste si burtikasta inseamna k sunt contractii asa-i??iar eu toanta de mine am uitat sa-i spun ce era mai important!

maine poimaine o sa intru in randul vostru..off din ce citesc pe aici ma cam pune pe ganduri..totusi sper sa am o titita cuminte asa cum eram yo,k mama mea pana la 1an nu a stiut k are o fetita prin casa!

ely 29 sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ely ce ma bucur ca ti-au iesit bine analizele...cand sa-ti raspund aseara nu mai mergea netul

Kemsy multtttttttt lucrezi...daca ar fi firma voastra as intelege...pai normal ca dupa ce vine bb vei avea max 8 ore
Greturi cu primul si varsaturi pana la 5 luni rau de tot, dupa superactiva....cu pitica greturi 3 luni , dar oboseam mult mai repede si eram fara chef de nik

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

ROXALI-saru"mana...totul e ok...multumim lui d-zeu!

yo inca mai bantui pe net,k nu am somn..iar k sa nu stau "degeaba"am bagat o tura la spalat..k de omul nebun tot nebun ramane!si ma mai vait k ma doare spatele

VA UREZ UN HAPPY VALENTINE"S DAY...PLIN DE IUBIRE...INTELEGERE SI TOT CEEA CE VA DORITI!PT TOATE UN WEEK-END PLACUT SI SA NE AUZIM CU BINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Aici sunt!
Nu mai am timp chiar deloc sa intru in saptamana,iar acum doar in graba...azi e ziua de spalat,calcat,facut curat,mancare s.a.m.d ca e aduna toata saptamana iar maine de plimbarit cu .
Au trecut 2 saptamani de candam inceput serviciul,e ok,ce sa zic,invat contabilitate acum .Socrella se descurca pana acum destul de bine,speram sa o tina tot asa.Copii sunt cumintei ,circula de vai de noi,cum intorci spatele cum careva o uscheste pe usa si mai trag cate o tranta ...asa e.Nici noi nu prea mai acceptam sa mancam de la mami si bunica doar cu mainile sau cat reusesc sa nimereasca in gura cu lingurita.Crestem bine in inaltime,a trebuit sa schimb garderoba si adidaseii cu numere mai mari ...deh...avem 14 lunisoare,ce mai...strigam in gura mare MAMA si TATA ,cerem mancare PAPA si mai zic ei c mai zic ca nu intelegem inca
Nu am citit chiar nimic,nu stiu ce s-a ma intamplat,poate o sa intru mai tarziu sa recuperez.VA pup dulce si pe voi si pe copilasii vostrii .

Mergi la inceput

happy valentines day!!!sa lasam certurile dintre soti la o parte si sa privim increzatoare spre viitor,iubindu-ne si respectandu-ne!
Ginger,bine te-am regasit..uite o femeie care are in italia un job adevarat,mama ei de contabila..cu 2 pui fr...si o soacra de nota 10....aici nu mai vb nimic..subiectul e incheiat cu soacrele
fet voi ce mai faceti?
ely,dar tu ai un caine -copil...sper sa nu aibe parul mare...ca trage marina si o smotoceste.va pup

http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Salut!Tocmai azi de ziua indragostitlor s-a gasit depresia sa vina la mine nu mai pot m-a ajuns oboseala bb e asa d galagioas canu am timp nici sa mapieptam d'apoi sa ma epilez,arajez,machiez...nici gand;am iesit azi la plimbare si cd am vazut toate babele aranjate iar eu aratam ca naiba imi venea sa plang o fi asta celebra depresie de dupa nastere?!!

si Iubiti-va mult!!!

Polia

bebele meu
39+

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

da
asta e bionda
...la min inca persista...mergi cu incredere...ele sunt urate si aranjate...da noi suntem frumoase si asa,cu fulgi de pene in par

http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

sal dragele mele...

noi suntem inca acasa..am papat la pranz k un lupiar acum lenevesc putin,am zis sa intru sa vad ce se mai intampla!poate mai tarziu imi iau zborul ...ecald afara dar k de obicei bate vantul!

NELIA-ai dreptate..e atat de rasfatata,o avem de cand era cat pumnul..nu e de rasa are parul scurtut..dar are codita asa k atunci cand va creste MARINA are de unde sa o apuce

GINGER-esti norocoasa k ai asa un loc de munk,tine-l strans cu dinti k multe ar vrea sa fie in locul tau,dc sa nu recunosc si mie mi-ar place sa fiu contabila!ma bucur k bebelashii tai sunt bn,sunt convinsa k acum esti mai linistita!

Mergi la inceput