Juniori de iunie-iulie 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Bobi, spor la invatat si succes!

Pe scurt: am fost ieri la homeopat si Stefan m-a uimit a nu stiu cata oara , fiind extrem de cooperant, raspunzand intrebarilor etc. A rezistat eroic o ora, asa ca homeopata in final l-a laudat si mi-a zis ca e un copil foarte matur pentru varsta lui.

I-a dat niste "boabe" si doua siropuri. Acum, presupun eu, ca mai mult pentru pofta de mancare si pentru reglarea somnului.

Partea buna e ca el a placut-o pe doctorita si pare hotarat sa ia tratamenul si chiar a renuntat de buna voie la o guma mentolata si i-a dat-o Mariei, ca el nu are voie.

Asa ca am un baiat de nota 10 .

Cu sporturile nu m-am lamurit, dar la cat de greu ma misc, cred ca de fapt caut motive sa nu il duc inca .

Anamaria, cu Maria am avut doua tentative sa o duc la inot (asta toamna si acum un an si ceva), dar ii e frica sa intre in bazinul mare si nu ma mai insistat, chiar daca mie mi se parea ca se descurca f. bine . Ultima data a plans acolo jumatate de ora ca nu mai vrea, asa ca am sis ca nu am cum s ao duc cu forta . Acum, m-a auzit-o ca as vrea sa incerce si Stefan si mi-a zis ca vrea si ea. Dar nu ma mai risc . Pe Stefan l-as duce singur, tocmai ca sa nu il influenteze ea negativ.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

fetele, vrea cineva un concert u2, la vara? berlin? (la zagreb m-as baga dar cum nu m-as putea duce pe jos si nu conduc... :P). ma tot uit la bilete la concert si dar parca singura nu m-as duce.

la berlin vazui ca-i in weekend si sunt si "belete" destule de avion...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Alinuta, wow, grea intrebare. Cred ca fetele te-au sfatuit foarte bine, trebuie sa ii spui ca exista multe feluri de familii, si nu e una mai prejos decat cealalta. Oricum daca i-a intrat in cap subiectul fii sigura ca nu il va abandona prea usor. Iar cat despre fetita aceea care acum sustine ca va avea si ea o partenerea si nu un partener - e normal la varste asa de mici sa vrea sa isi imite parintii, mai tarziu o sa vrea sa fie fix pe dos .

Bobi, bafta, sa iasa cum vreti voi :).

La noi merge tare bine inotul si acum ca a dat primavara o scot cu rolele. A prins curaj, nu stie inca sa mearga, mai mult le taraie, dar macar isi tine echilibrul si are vointa. Si e foarte simplu, tot ce ai nevoie e un parc, sau o alee :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

in sfarsit ieri ne-am bucurat si noi de primavara... am fost la un picnic, am mancat afara si am 'zacut' la soare ca matzele
asta dupa ce sambata am fost taaare fericita/ dezamagita deodata, vazand cum ningea ca in povesti... in timp ce eu nor de dorul verii!
copiii au tras o alergatura si-o joaca de zile mari, aveau obrajii rosii ca in desene

madisor - " familie cu 1 mama si 2 tati?! " asta chiar ca m-a dat gata!!! uite d-aia prefer eu tara asta de kko, macar avem (inca) legislatie care interzice asemenea aberatii...
scuzele mele, in general n-am nimic cu nimeni pe motiv de orientare sexuala, dar nici sa-mi vina fi-meu de pe la scoala cu asemenea povesti!

bobi - iti tin pumnii cu convingere, sa ai spor la invatzat si sa ne auzim in curand de la birourile UE

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Floricico, si eu vreau la U2. Daca vin anul asta in Ro, trebuie sa fiu
in tara pana in 9 iunie asa ca maximum-maximorum pot sa stau pana la concertul de la PAris. Am vrut sa iau belete la Milano si mi s-a inchis casa in nas, ca sa zic asa - mai erau numai sus la cocotata, si eu la U2 cat mai aproape de scena. Asa ca o sa stau calare pe site pe 20 martie si sa incerc sa iau la Paris. Cred ca m-am oleaca dilit pentru ca nici macar nu stiu daca pot sa vin in tara. Si ca de la fan la fan :), merita citita cartea lor, dar nu stiu daca s-a tradus in romana.

Anamaria, stiu ca e greu de inghitit, dar pe bune ca e o familie misto, daca nu te gandesti la anumite aspecte :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

mey madishor da' nu vin si la voi in ca sau n-am citit eu bine pe site?

eu ma gandesc acum ce si cum sa fac, sa vbsc si cu al meu sot, uff criza asta. as fi preferat zagreb dar nu conving pe nimeni cum ca merita la mare in croatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Fetelor, multumesc mult pentru idei! Le pun cap la cap, intre timp mi-am mai luat si de citit, ma descurc eu pina la urma. Cred ca am mai zis, de obicei cind primesc intrebari "incuietoare" de la Alex, o-ntreb pe ea ce parere are, asa imi dau seama si cit de interesata e de subiect, cit de in detaliu priveste problema si pe seama spuselor ei pot construi mai usor o explicatie. Ei i se pare chiar interesant cu 2 "mamici", " ce bine mami, una are grija de un copil, cealalta de alt copil..." cam asa vede ea lucrurile. Implicatiile sentimentale, emotionale sau de alta natura inca nu sint coapte pentru ea, nicidecum in cazul de fata. Cit despre a o judeca pe fetita cu pricina, nuuuu, e prea mult, la virsta asta nu cred ca sint capabili de a arata cu degetul, cu rautate, iti trebuie, zic eu multa "finete" ca sa vezi paiul din ochiul altuia. Cred ca inca sint prea inocenti la virsta asta!
Dana - la fel vad si eu problema, acum copiii au ca model familia, mai tirziu sint convinsa ca va stii singura ce sa aleaga. Eu nu cred ca e ceva dobindit pe parcursul vietii, cu "problema" asta te nasti. Aaaa, ca sint si exceptii de la regula, deja e alta poveste. Dar e o realitate cu care ne confruntam voit sau nu, e lumea in care traim, e lumea in care vor trai si copiii nostri. Sa-i ascund adevarul, nu pot, sa ma fofilez iar nu pot, prefer sa stau eu de vorba cue ea, mai devreme sau mai tirziu va intelege si detaliile.
Floricico, vreau si eu la concert. Iaca chiar m-apuc sa caut sa vad ce concerte au si daca au si-aici!

Mergi la inceput

Vin la Toronto, si pana acolo ma costa avionul mai mult decat Bucuresti-Paris. Plus ca, no offence Magda :P, dar parca mai repede as vrea sa vad Parisul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Hello fetele,

gata s-a terminat vacanta, din nou la gradi. Razvan a plecat destul de voios de dimineata, sper sa mai reziste pana in iunie ca alta vacanta nu mai avem.
Am avut de facut un proiect despre cifra 100 sa punem pe o foaie grupe de cate 10, 20 de stickere, nasturi, bani etc. Razvan foarte incantat a lipit acolo si desteapta de maica-sa de bine de bine ce l-a ajutat, la urma aveam 110, in loc de 100, ca asa stie ea sa numere . Noroc ca am observat azi dimineata ca il trimiteam asa la scoala
se vede ca mintea mea e in vacanta

In rest a venit si primavara asa timida pe la noi, in weekend am avut program de curatat iarba, am greblat, am strans tot ce era uscat, foarte frumos arata acum.

Madishor, stai linistita ca si eu as merge la Paris
apropo de plecat vreau neaparat sa mergem undeva sa stam cateva zile inainte sa ma intorc la servici, dar asteptam si noi sa fie un pic mai cald.

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (9 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Magda, ce interesant, la noi abia acum a inceput vacanta.
In materie de Paris, am reuntat la idee. Dupa ce am completet toate campurile posibile ca sa cumpar bilete am aflat ca "directiva europeana numarul 55" (sau pe acolo) spune ca daca iti iei bilete pe internet, sunt nominale si nu le poti vinde. Asta rezolva problema bisnitarilor dar imi creeaza mie una. M-am calmat pentru moment, o sa merg pe undeva pe continentul asta. La Toronto nu putem veni decat daca isi amana Andrei operatia de spart nasul (deviatie de sept), pentru ca pica in aceeasi zi.

Cum Matei e la din contra, acum la spartul targului s-a hotarat ca schiatul e chiar misto si a stat cuminte la lectie si a promis ca mai merge. Saptamana viitoare se inchide sezonul, deci a ales un moment potrivit :). Si cum si vremea se asorteaza cu fii'miu, dupa o vineri cu peste 16 grade, a tras sambata noapte 30 cm de zapada.

Pe curand,
madishor

Mergi la inceput