Copilasi de Iulie-August 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
philip spune:
i-am vazut pe andrei si pe micutii lui simo, super, asa-mi place cand vad doi frati veseli :) sper sa fie la fel si la noi.
simo, luca nu se oftica pt ca-l duci la gradi si tu te intorci acasa cu coco?
philip
23weeksbabyboy
mommyandreea
BLUE ANGEL spune:
neata !!!
hai ca aseara m-am luat cu navigatul ..despre una despre alta si apoi nani ...
pai Olivia , au incheiat un precontract ..asa se procedeaza ...asa am facut si noi ...precontrcat , avans si apoi la finalizare se incheie contractul final si se plateste diferenta ..
in conditiile astea ai sansa sa o iei mai ieftin dar sa-ti asumi niste riscuri ...
la noi casa era gata ..de aceea ne-am si indragostit de ea ..ca arata bine ..si totul a mers rpede si intr-o luna ne-am mutat ..mai mult a durat sa o mobilam ...
Andreea , lui Luca ii place mult sa mearga la gradi ..zice ca merge la serviciu ...pana acum nu s-a manifestat in niciun fel ca ii acordam mai multa atentie lui coco... de fapt in ceeace ma priveste ...ca nici el nu sta singur ..eu sunt cu bb si el cu taticul lui ...si se simt bine impreuna ..asa ca este multumit !!!
mi-a zis odata ..."vezi , ca-ti plange bebelusul.."...
o zi buna va dorim
roxanaz spune:
neata dragele mele
Oliv hihi mai vrei? aseara avea doua ciocolate kinder si una a pastrat-o pentru Luca copilu e bun, nu gluma
am vazut si eu un film acum 2 seri.... o comedioara zapacita (Tropic thunder) ca nu ma duce creierul de lauza sa vad unul serios
Robi e un scump poetul... si un sensibilos
ups, revin ca cica mandrei ii e foame
sa aveti o zi excelenta!!
szivarvany spune:
Noah eu va recomand un film pentru cele care mai aveti un singur neuron cum am eu, "Don`t mess with the Zohan" o comedie tampita
Mneatza la tuoata trupa
Am dus copilu` la analize. Mey, ma termina psihic alea care zic una`ntr`una nu plangeee, dc plaaaangi ... cum panamea sa nu planga copilu` daca ii este frica si o ustura. Noroc ca eu vorbeam in maghiara si ele nu cred ca intelegeau altfel sigur imi comentau ca instig copilu` la plans si la amnifestarea frustrarilor.
Apoi am rezolvat minunata ancheta sociala la primarie, adik stat 5 minute cu o tanti care a completat nush ce formular cu raspunsurile la cateva intrebari aiurite.
So, stem acasa, imediat predau stafeta la pc sa se dixtreze si Giulia cu "Piticlic".
Io merg la smotru, revin mai incolo.
Spor la treburi tuturor !
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Neatza fetele !
Heee, ati ajuns la capitolul filme ?? Olivia, mi-am adus aminte cum il chema pe nenea ala, Tim Burton, e super, il stiu de cind cu Edward Scissorhands, mi-a placut filmul acela la max, apoi am vazut Nightmare-ul si Corpse Bride ! Da eu zic ca tu vorbeai de Coraline, un film de animatie care seamana cu cele ale lui Tim Burton. Din fotografii pare mai pentru copii decit The NIghtmare ... la noi nu a auns inca, sau nu stiu eu !
Si dac a vorbiti de filme, Man on Fire l-am vazut, excelent, Denzel face un rol super !! Eu am avut o oferta de la dolce, trei canale gratis promo trei luni si am reusit sa mai vad ceva filme (asta cind Andreiush era ocupat cu calculatorul si nu venea sa i mi schimbe pe desenele lui) ... ultimul a fost o comedie draguta "The Dog Problem" ! Aa, si am revazut Hard Candy !
Daria, si pe mine ma streseaza asistentele care o dau intruna cu "nu plingeee", eu le-as intepa pe ele, sa vada ca nu e chiar asa de placuta treaba !! Si noi sintem fani Piticlic !! Acu de cind cu gradi vad ca au adus si la noi, asa ca Andreiush e multumit ! Doar ca nu mai ai loc de el la calculator ?!
Ma duc sa vad pozicile Simonei ...
O zi minunata sa avem !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roller025 spune:
Neatza mai pe la pranz.
Am vazut poze cu pitici si mamici, pupam grupa!
Daria, cunosc senzatia de "nu plange!". Victor, la ultima recoltare s-a tinut batos pana i-a bagat acul si apoi a inceput: mami, imi vine sa plang. pai nu plangi? la care el: mai bine cantam.... Da' tot a plans, ca era asa de deshidratat ca i-a curs cu greu sangele necesar.
Lia, curge testosteronul in mine... Mai bine lipsa, zau asa... cate odata imi vine sa las totul si sa fug in creierii muntilor. Si cand ma gandesc ca mai am o luna si o iau din nou de coada....
Noi ne pregatim de plecat la Piatra Neamt, in vizita la mama. Asa ca nu stiu cat si cand mai intru.
Va pupu dulce si ne mai auzim!
roxanaz spune:
aha, notat man on fire... nu e cu copii abuzati sau care sufera, da? saru mana de recomandare.
Danule calatorie placuta la Piatra si sa ne auzim cu bine!
philip spune:
daria, si mie mi-a placut zohanu', nu mai zic sotului lol
philip
23weeksbabyboy
mommyandreea
alice2004 spune:
Roxi, e cu copii care sint rapiti ... io m-am intristat cam tare vazind filmul asta, dar finalul e optimist !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete