Copilasi de Iulie-August 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sa vedem ce-am retinut..ca al meu copil doarme! Este 9.50 si doarme..v-am zis ca-i alt copil!
..sau ii place pe jos..hi,hi

Gabi in cazul lui Tudor este si mai greu pt ca -si poate exprima frustrarile..Sanatate tatlui tau!
Robi ..eu cred din ca zici tu ca este exact ceea ce v-a sugerat acel medic..vrea atentie..La capitolul soacra..nasol ca este baiatul mamei.Mergi la ORl, poate chiar le scoti..pe amigdalele alea..
Simo mamica care bate copii..iti zic eu niste filme dar mai tirziu...
Ioana bestiala Maria..bestiala! Asa bombane si Luca care daca se supara..isi pune miinile la briu incrucisate (nu in sold ca Giulia)si pleaca la el in casa trintind usa dupa el!..si pina la urma cine ia dat sa pape?
Carolina imi pare rau de miopie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gagigi drage, pe mine cred ca m-a luat o virozaaa, ori fii-miu mi-a dat ce avea el cu mare generozitate, nu ca m-as supara daac el este ok, dar ma doare gitu nashpa si am frisoane si ceva temperatura, of corz !
Simo, promit ca scriu si filmele cu pricina ... uite, mie mi-a placut Reservation Road, ca sint fan Joaquin Phoenix ! Si poti sa vezi si Walk the Line - e viata lui Johnyy Cash, super fain film !
Fug sa fac de mincare baietilor, pina acu am zacut in pat, dar tre sa ma mobilizez, heheeh !
Daca nu mai apar, va doresc o noapte buna ! Cer scuze fetelor ca nu am raspuns mesajelor pe care le-am citit pina la postl meu ! Dar va pup cu drag pe toate !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Stranger than fiction, Vicky Critina Barcelona, Russian dolls,The curios case of Benjamin Button,Four Christmases,Burn after reading,The Duchess..mai vrei Simo?

am uitat sa va spun ca duminica ne mai stiind ce sa facem cu copilul, am decis sa-i face o bucurie (ne timpise sa-l ducem la cinema sa vada Coraline, 3 D )..am fost la 7 si surpriza..sold ut..si sa vedeti ce jale si plinsete.Asa ca am luat bilete de la 10.10..noaptea, evident! I-a placut mult de tot,dar chiar si Luca care este obisnuit cu astfel de filme a admis ca a fost ...a little bit too spookey! deci eu cred ca este pt copilasi un pic mai mari

Roxa imi pare rau ca povestea se repeta in fiecare seara..pina pe la 3 ani poate trece..ce tare faza cu burtica..nu stiam ca aveti Wii...eu am renuntat pt moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Ioana , super comentariile Mariei ... i le-am citit si sotului meu ..ca el zice ca numai Luca raspunde asa ..
fetele, multam de filme ..ii dau lista provider-ului
Alice , ai grija de tine ... multa sanatate !!!
offf , intotdeauna am urat oamenii care bat copii ..si uite in ce m-am transformat ... mai dar o urecheala nu se cheama bataie , nu ?

dar ce vad eu pe listuta ??? pe cine sarbatorim noi maine??? tanam..ai pregatit sampania , soacra e la locul ei ?

Roxi , eu iti doresc un copil ca si Coco ... ptiu , ptiu sa nu-l deochi ...
pupici fetele ..o noapte / zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ii urez si eu robertei la multi ani de pe acum ca pana intru eu maine...sa fii sanatoasa si fericita!

philip
24weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Urarile si sampania , va rugam la cap. 12

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput