Copilasi de Iulie-August 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
szivarvany spune:
Buna dimineata, raportam scurt muci, muci, tuse
Sa vina varaaaaaa
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
kro spune:
Olivia, bafta astazi cu containerul ... Sa vii cand poti sa ne spui ca a fost totul bine
Roxi, bleah, stiu cu e cu febra laptelui ... Tin pumnii sa treaca repede
Daria, sanatate multa Giuliei, iar tie nervi de otel
Va pup pe toate si va doresc o saptamana buna ...
BLUE ANGEL spune:
salutare !!!
Roxi , of si eu am tras rau ..ptr mine proba asta a alaptatului ... a fst netrecuta ..pur si simplu nu rezistam ..iti doresc multa ptere si rabdare ...
Daria , multa sanatate voua .
Gabi si Gabi ..ce fac taticii vostrii ?
eu Vlaentine's day o iau a pe un motiv de sarbatoare ..nu despic firul in patru ... este o ocazie sa ne aducem aminte cat deimportant este cel de langa noi ..si o voi face si de Dragobete ...
asa ca noi am sarbatorit cu un film si pop corn in canapeaua din dotare ... si am stat de vorba pana la 2 dimi ...
noi am fost sambata la un atelier de hartie manuala ..foarte interesant si ptr noi ..iar copiiis-au distrat de minune facand hartie intr-un mod extrem de rudimentar ... dar spectaculos ...
ieri nu am ratat ziua frumoasa si ne-am distrat in parc
OLivia , tinem pumnii azi sa mearga totu a pe roate .
ce face Sorin ?
pupam
kro spune:
Am uitat sa va spun noutatea ... De astazi e si Alessia purtatoare de ochelari de vedere (aceeasi problema ca si la Feli - inceput de miopie )...Are o mutritza caraghioasa cu ei
roxanaz spune:
Caro, ufff, imi pare rau de Ale... si Pat cred ca e abonat la ochelari ca tare se baga in televizor sau alte ecrane...
Simo ce film ati vazut? frumos cercul ala de decupat hartie, bravo.
Robi cum e tatal tau??
kro spune:
Simo, nu le-am facut poze pentru ca am fost sambata la control si cei care se ocupau cu montatul lentililor nu lucrau. Le luam in seara asta si le trag in poza
Rox, merci ... Si mie imi e greu sa ma obisnuiesc cu ideea. Mai ales ca nu e nimeni (de care sa stim) in familie cu miopie ... Nu inteleg de unde predispozitia asta ...
Si nici nu sunt lamurita cum sta treaba cu miopia asta ... E pe viata sau se poate corecta cu purtatul ochelarilor? ... Trebuie sa mai studiez...
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Brrr, tare urita este lunea asta - vorba Dariei, vreau sa vina varaaaa....!
De dimineata am fost cu Tudor la control pentru candidoza - e ok, acum are pielicica curata dovada ca unguentul a functionat. Tata e si el mai bine, e inca la Reanimare si am inteles ca il tin 7 zile, pina termina antibioticul - maninca bine, dar are momente in care vorbeste aiurea, sau nu stiu cum sa zic - de ex imi povestea ca l-a intrebat asistenta citi copii are si i-a spus ca doua fete, apoi l-a intrebat citi nepoti are de la ele si el a raspuns 5... (cind are doar 3...) - si l-am intrebat si eu de ce i-a spus ca are 5 nepoti cind are doar 3? Mi-a spus ca asa i-a venit... Si altele de felul asta...In fine, sa vedem cum evolueaza - cel mai important insa este acum discutia cu ortopedul care va trebui sa ne spuna care este managementul pe mai departe al coxatrozei...ceea ce stim acum este ca e in stadiu avansat, i-a cuprins ambele solduri si ca este inoperabila...
Saptamina asta nici nu am cum ajunge la el la spital - miercuri plec la Brasov la un training si stau pina vineri (il iau cu mine pe Tudor si trebuie s-o iau si pe soacra-mea sa ste cu el, nu de alta, dar nu pot lasa sotul cu amindoi copiii ca sigur se duce cu cercul pe cimpii....) asa ca mama si sora mea se vor ocupa de tata...
Roberta - multa sanatate si tatalui tau! El de ce sufera?
Lia - la tine e din ciclul "7 medici, 7 opinii" - eu zic ca odata ce dr. a zis la 1 an ca fontanela e inchisa si tu nu simti nimic la mina (totusi 1/1 se simte la mina, iti intra un deget acolo!) apoi e inchisa! Si sunt de acord cu tine in ceea ce priveste kitschulozitatile cu care sunt imbiati romanii de Sf.Valentin...asta chiar e stupid, dar ideea in sine de a sarbatori dragostea si pe cel de lina tine imi place!
Blue - foarte frumoasa inimioara. sa inteleg ca Luca a facut-o pentru "valentina" de la gradinita?
Kim - pai e normal, zic eu, ce se intimpla cu Luca - avem noi, adultii, teama de necunoscut si de nou, d'apoi copiii...In ceea ce il priveste pe Murphy - pai conform teoriei de care iti ziceam, eu zic ca tot gindurile voastre, prin faptul ca inca va ginditi daca ati facut o alegere buna si cum o sa fie, etc...dar o sa fie bine, o sa vedeti! Multi
Philip - voi cum mai sunteti?
Daria - lasa ca vine si vara....
Kro - pupam fata frumoasa purtatoare de ochelari!!
Roxana - nasol rau cu febra laptelui...si eu am facut dar doar la Stefan, insa multa mai devreme, dupa vreo saptamina de la nastere...Sper ca Eva si-a mai revenit cu somnul...
Va pup si va urez o saptamina frumoasa!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
'Neatza! V-am citit in viteza, recuperez mai tarziu amanuntele...
Multumesc frumos ca intrebati de tatal meu, sunt foarte ingrijorata si acum caut variante de transfer la alta sectie sau chiar spital.
Sora mea a reusit sa dea sambata de doctorita de salon care a emis o teorie de... , cica a mai vazut ea batrani ramasi singuri care isi fac un scop in viata din a-i chinui pe cei din jur... ca la tata e o chestie mai mult psihica si ca are o bronsita cronica si o viroza cu complicatii cardiace dar ca de fapt nu ii este atat de rau cum spune el asta in conditiile in care tata s-a dus singur cu taxiul la spital, isi gateste, spala, face curat singur, a fost de bunavoie la psihiatru dupa ce a murit mama, este un om care isi gaseste ocupatii - citeste, navigheaza pe Internet, asculta muzica si mai ales nu se plange niciodata.
Cam asta, in rest raportez ca mi s-au inflamat iarasi amigdalele (dupa antibiotice si deja doua Moldamine), raportez un week-end fara soacra (a plecat inainte de a veni eu acasa), un barbat care nu vorbeste decat monosilabic cu mine pentru ca nu mai suport sa imi distruga mama lui viata si cam atat...
Dar inca sunt pe linia de plutire!
V-am pupat!