Copilasi de Iulie-August 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alice, a fost o problema de inscriptionare a prospectului pe lot, nu dintotdeauna. ca textele se verifica la sange de multe ori.
Andreea de pupi, pai cand e treaza nu apuc sa ii fac poze. si e inca la faza in care mai mult doarme. (mai putin azi....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Repede ,repede..am la treaba..daca supravietuiesc pina dupa 16 februarie..dau de baut!..probleme personale evident..ieri am ajuns la 12 la job, pt ca am fost cu Luca la dentist (mergem la curtat de dinti la fiecare 6 luni)..si m-am lasat cu greu convinsa sa-i faca radiografie..si na..i s-a gasit o carie care nu se vedea daca te uitai in gurita lui! Singura modalitate de a rezolva aici a fost sa revenim dupa amiaza. Am vrut aici si nu in Ro pt ca pe copii ii ameteste cu nitrogen..si nu stiu nimic! Am fost surprinsa sa vad ca Luca pleaca cu asistenta (m-au rugat sa nu asist ca este mai bine )..aoleu..am baiat mare!Dar a fost super..mi-a povestit ca i-au pus "masca de astronaut " si ca apoi nu-si aminteste nimic!.De ce oare nu fac asta si-n Ro?

Intre timp ,noroc ca eu vorbesc cam mult ..si am aflat ca nu-mi trebuie comercial invoice ce ma puneau aia sa fac pentru container..ca doar eu nu fac import -export!

Apropo de smechereala..ieri era in pat la nani( nu stia cums a faca sa mai stea cu noi) si vine...in timp ce noi ne uitam la un film:
-hey guys you forgot to give me dessert!
-ok Luca vino sa maninci orez cu lapte..si ma duc la frigider..
el de colo, asezindu-se confortabil pe canapea...so,anyway guys what is this movie about?

mii de scuze ca nu va adresez la fiecare cite un rind..dar in timp ce am scris mesajul am primit email ca nu poate fi pozitionat containerul ..din cauza de copaci si strazi inguste!..so ..azi impusc pe cineva!

Mergi la inceput

buna dimineata!
aici e o ploaie si un vaaant.... de coma. ce vreme urata.
Oliv ce metoda super... chiar ca ar trebui aplicat asa ceva si in romania. ia sa vb cu dentistul cand ma duc la curatat dintii tinem pumnii sa supravietuiesti... si fara crime !
Andreea, uff starea asta de oboseala m-a ucis si pe mine toata sarcina asta..... de abia pe la 8 luni mi-a trecut
sa avem o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata si din vest, e friggg si mult vant
Eu am fost pe la gradinita, cica luni avem sedinta cu parintii Abia astept sa se uite toate mamicile deodata ciudat la mine, asa pe rand nu mai are farmec
Kim, mult spor la treburi la voi !
Pup toata trupa, treceti la semnat condica

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

a venit balansoarul pe care l-am comandat mandrei... si cu ocazia asta am prins-o si cu ochii deschisi : http://family.webshots.com/photo/2715741600088100014hcXHke

Mergi la inceput

Superba Sa-l folositi sanatoase ! E o frumusete in miniatura

Dar restul pe unde ati disparut ??? Ha ???
Strigam catalogu`?! ... insa cred ca digeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ia`o`n ordine alfabetica;))

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Strigam catalogu`?! ... insa cred ca digeaba

ntz, am ratat beuta, la multi ani, ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Prezeent!

... nu eram eu degeaba cazuta zilele astea, ieri m-a anuntat tatal meu ca e in spital. Ii e rau de 4 zile, nu a mancat nimic de duminica pana miercuri, asa ca ieri dimineata, daca nu se mai tinea pe picioare, si-a facut bagajul de spital, a luat un taxi si s-a dus singurel la UPU, a stat nu stiu cate ore pe acolo, cert e ca pe mine m-a sunat dupa amiaza , asta in conditiile in care eu lucrez la nici 10 minute de mers pe jos pana la el, Petro era prin oras si ar fi putut sa apeleze la oricare dintre noi...

Oare cum sa nu o iei razna??

Noroc ca am vazut dragalasa in balansoar si m-am mai inseninat si eu...

Mergi la inceput

Nu ma intelegeti gresit, n-am vrut sa va supar.
Eu chiar va consider prietenele mele si cateodata familia-mare a copiilor de iul-aug2004 Insa nu am sa inteleg niciodata cum unele mamici au scris aici ani de zile si apoi gata, fara sa zica macar "..." nu pot scrie aici.
Carmen
Roberta, offf, sanatate multa tatalui tau :( Cred si eu ca o iei razna :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

brei, m-o imbirligat una si ma facui studenta;)) si iaca asa nu mor injinera;)) is in iegzamene amu d`aia nu rup stilu` pe dc. ionu` cu scoala lui ne-o omorit ficatii iar ilinca la fel, de cind o venit din vacanta de iarna nu mai vrae la gradinita. i`am zis ca`i cumpar o vaca sa mearga cu ea la pascut da` n`am ajusn la o intelegere asupra culorii, ca ea o vrea rosha;)) in rest stem bine, ne munceste criza;))
in afara de donsoara din constanta, n`am apucat sa vad poze si nici sa citesc mare lucru din urma;
olivia pe 14 februarie veniti?
pentru buna dispozitie http://marius.wirelessisfun.com/2009/nu-sunt-chiar-complet-misogin/

Mergi la inceput