Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(130)
Raspunsuri - Pagina 22
crisspy spune:
Seara buna fetele,
Astazi am avut o zi foarte plina.
Tocmai cand ma gandeam ca poate intru si eu in concediu mai devreme, hopa si problemele la munca
. Si bineinteles ca nu stie nimeni sa faca treaba asta si tot eu trebuie sa ma ocup. Nasol este ca chiar trebuie sa rezolv problema pentru ca este chiar important si imi sta pe creieri.
Sper sa am timp pana vineri....
Am fost din nou la doctor astazi, de data asta sa luam rezultatele la analizele de sange si cele de culturi col. Cele de sange sunt perfecte
, chiar mai bune decat cele din decembrie, in schimb infectia cu mycoplasma si ureaplasama tot nu a trecut
. Mai mult decat atat, nici macar la eritromicina nu mai raspund, asa ca m-a trecut pe augmentin 5 zile. Sper din tot sufletul sa treaca de la asta si sa nu dau peste altele ca Damiana.
Maine mergem la CMU la maternitate pentru setul lor preliminar de analize si pentru intalnirea cu anestezistul.
Am mai discutat in seara asta cu doctorita si se pare ca cezariana este inevitabila. Vom mai vedea la controlul de vineri cand stabilim data operatiei.
Mi se face din ce in ce mai frica dar as vrea sa scap si mai repede, sa-mi vad piticul sanatos.
Asa ca Aalina si Jasmi nu sunteti singure, suntem un grup de speriate.
impreuna cu Venerata, Daiopri, Dya-Dy, Crysyana, Cami, Ela, Pyc. Da' eu zic curaj fetele ca mai avem putin 

Ma bag la un dus si daca mai am forte revin pe forum, daca nu .... see u tomorrow ![]()
Multi 

Crisspy
38+ sapt
Razvan Andrei
AMR 2 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu
crisspy spune:
Seara buna fetele,
Astazi am avut o zi foarte plina.
Tocmai cand ma gandeam ca poate intru si eu in concediu mai devreme, hopa si problemele la munca
. Si bineinteles ca nu stie nimeni sa faca treaba asta si tot eu trebuie sa ma ocup. Nasol este ca chiar trebuie sa rezolv problema pentru ca este chiar important si imi sta pe creieri.
Sper sa am timp pana vineri....
Am fost din nou la doctor astazi, de data asta sa luam rezultatele la analizele de sange si cele de culturi col. Cele de sange sunt perfecte
, chiar mai bune decat cele din decembrie, in schimb infectia cu mycoplasma si ureaplasama tot nu a trecut
. Mai mult decat atat, nici macar la eritromicina nu mai raspund, asa ca m-a trecut pe augmentin 5 zile. Sper din tot sufletul sa treaca de la asta si sa nu dau peste altele ca Damiana.
Maine mergem la CMU la maternitate pentru setul lor preliminar de analize si pentru intalnirea cu anestezistul.
Am mai discutat in seara asta cu doctorita si se pare ca cezariana este inevitabila. Vom mai vedea la controlul de vineri cand stabilim data operatiei.
Mi se face din ce in ce mai frica dar as vrea sa scap si mai repede, sa-mi vad piticul sanatos.
Asa ca Aalina si Jasmi nu sunteti singure, suntem un grup de speriate.
impreuna cu Venerata, Daiopri, Dya-Dy, Crysyana, Cami, Ela, Pyc. Da' eu zic curaj fetele ca mai avem putin 

Ma bag la un dus si daca mai am forte revin pe forum, daca nu .... see u tomorrow ![]()
Multi 

Crisspy
38+ sapt
Razvan Andrei
AMR 2 SAPTAMANI
crisspy spune:
Sorry, nu stiu de ce a aparut mesajul de 2 ori. Merge cam nasol forumul in seara asta...
Crisspy
38+ sapt
Razvan Andrei
AMR 2 SAPTAMANI
Leditia spune:
Aalina,din pacate nu am timp sa-ti caut baza legala.Stiu sigur insa ca salariul in concediul de maternitate este de 85% din media sal pe ultimele 6luni si nu este imposabil,dar nu stiu articolul de lege, nr,etc.Singurul impozit care se retine este CAS-ul de 9%,dar calculat la sal minim pe economie.Poti sa scrii la legislative,poate fetele te indruma repede catre articolul cu pricina.Eu nu am timp nici sa respir..si uite acum a inceput si minunea sa planga iar.
Noapte buna tuturor.
uite,dar nu zice de impozitul ala de 9%,desi am citit despre asta la noi la legislative. http://mamici.blogspot.com/2008/01/concediul-de-maternitate.html
POZE CU NOI
de David Christian
crysyana spune:
Dark esti o dulce !!! multumim pentru incurajari.
Aalina, incearca sa stai linistita, iar bebe o sa vina cand vrea el. eu zic ca daca implinesti 38 sapt nu e nici o problema nici pentru el si nici pentru tine ... uite si tu la noi, vrem sa vina bebeii si ei n-au nici un chef, ce sa mai zic. eu abia astept sa vina, chiar nu mai am rabdare. si chiar ca incep sa o iau "razna" daca nu se hotaraste sa vina ... ii dau nana la funduletul lui de lenes
am glumit, pana la urma o sa vina toti la timpul lor. sa dea DD sa fie santosi.
crisspy las-o mai usor cu munca ca stresezi copilul!! nu stii ca el e prioritatea nr.1? nu te mai gandi aiurea, ca o sa raspunzi bine la tratament.
important este ca suntem toate si la bine si la greu, chiar daca speriatde!! am ramas pe ultima suta de metri, dar o sa recuperam noi
pupi pentru toate fetele si somnic usor
luati niste agitate pentru surprize"

crysyana
39+
Andrei Valentin
lisa79 spune:
pitica mea a stat azi aproape 3 ore treaza.i-am vorbit,cantat...
un cantec de la a la z nu stiu
,bine ca nu intelge ca m-as face de tot rasu'.noi trecem pe scutece de 4-6 kg ca am cerscut mari
.
tati e topit dupa ea,ii papa falcutele.au inceput si urmele de la aspirator sa treaca si se mai rotunjeste caputul. oare pot sa ii fac baita daca i-a picat buricul? i-a mai ramas asa un pic dar am intelews ca se usuca. sa astept pana se usuca?
voi dati copii cu crema? ca Anei ii merge pielea.
ce repede trece vremea
,imediat trebuie sa predam stafeta,cand te gandesti ca am fost atatea luni impreuna si cat ne=am stresat ...si uita-te la noi,acum mamici de licurici.
sa ne traiasca
licuricii!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
damiana spune:
crisspy, stai linistita ca trece sigur de la augmentin. o sa vezi! 
va pup, fetele, ma retrag in pat la somnic.
DarkBendis spune:
Lisa, fa-i linistita baita Anutei ![]()
Noi il dam pe bebe mic cu ulei de corp pentru bebei (de la Mothercare) dupa ce ii facem baie (deci tot a 2-a sau a 3-a zi), si cu crema Petrini pe poponet cand ii schimbam scutecelul.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Selene_Bunny spune:
lisa, eu nu am dat-o cu nimic pe Daria, cand i s-a dus pielea. Ne-am obisnuit cu baita in fiecare zi, i s-a curatat singura pielea, acum e si ea roz.
Fetelor, am citit cam pe fuga ce ati scris, va pup pe toate si va doresc cat mai putin stres, cat mai mult somn si cat mai multe bucurii de la bebeii vostri.
Noi ne apropiem de 5 kg, Daria a mancat ca apucata ieri, aproape din ora in ora. Nu gangureste inca, dar zambeste. As vrea sa-i fac botezul pe 28 februarie.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
lisa79 spune:
crema pretini folosesc si eu,adusa de mama din tara, e tare buna
.
deci ii fac baita dar sa nu uit buricutul,nu? ca am vazut ca ieri supura,azi deja avea supuratul ala uscat si pica. tot asa dau cu alcool dupa,nu???
va dati seama ca la al doilea copil o sa fiu experta![]()
dark
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!