Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

chatonel - eu am citit tot ce a scris doctorul meu despre epidurala, iar el zice taman inversul, adica: s-a demonstrat ca epidurala grabeste dilatare colului si el opteaza pt instalarea epiduralei undeva pe la dilatatie 4 si se opreste la dilatatie 8. avand ca scop o ecomonie de energie a pacientei.probabil sunt abordari diferite de la medic la medic. mie asa cum explica el mi se pare super ok.

Asa a rezultat si din "documentatia" mea, ca peridurala merge intre dilatatie 4 si 8, astfel incat durerea mai mare tot o simti, dar macar esti odihnita.

Denisa-Madalina 29+ cu Adela-Marisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

bravo pentru vestea buna la kilograme, ilinca! dar, dupa cum spui, trebuie perseverenta si sa nu te mai lasi luata de val, de nu ajungi la 25 de kile pina in sapt 40
cit despre gatit, ce sa zic, io prefer sa gatesc eu, ca stiu cel mai bine ce vreau :)

Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

CAPITOL NOU

Monica Elefantica 35+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Anncutza bine ai venit si sarcina usoara cat mai e din ea!!Nici la mine nu sa intors bebe asa ca asta e facem cezariana

monica 36+ Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anncutza
parca ieri era o discutie referitoare la ceva de protejat saltuleta patutului. noi am luat niste paturici absorbante (ni le-a recomandat si dna dr.) pt asa ceva. aceste paturici le poti folosi si ca sa schimbi bb-lul in cazul in care nu ai optat sa cumperi o masute sau o salteluta speciala pt infasat. am dat 57 ron pe 30 buc (le-am cumparat de la farmacia mag. obor). au o dimensiunea de 90x60, ceea ce mi se pare mai mult decat suficient. sunt si mai micute din cate am vazut ca scrie pe pachet. daca nu ma insel, chiar intr-un capitol mai vechi am citit despre ele. banuiesc ca se pot gasi la orice farmacie, poate si in carrefour. noi nu am gasit in auchan si cora. sau poate n-am cautat unde trebuia . sper sa va ajute recomandarea mea

Bina ai venit, Anncutza!
Aleze se numesc paturicile alea, si mie mi se par cele mai potrivite. Se gasesc si in supermarket, ceva mai ieftine (nu mai in minte exact cat), de obicei sunt in vecinatatea "pampershilor" pentru adulti (seni). De fapt si ele tot seni sunt cele pe care le-am vazut eu...

Denisa-Madalina 29+ cu Adela-Marisa

Mergi la inceput