bulgarasi si globulete de noi-dec 2007(162)
Raspunsuri - Pagina 3
adra_bell spune:
Buna!
Noi am stat mult p-afara azi, la 18.30 am intrat in casa. Evei ii place in parc, socializeaza cu ceilalti copii, se joaca in nisip si plange cand plecam.
Raceala pare sa-i fi trecut i-am dat paracetamol ieri si azi.
Ma duc sa citesc din urma, vad ca nu ati scris prea mult
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
bb_yasmi spune:
andra, ma bucur ca eva se simte mai bine. iasmi e tot mai rau....
tuseste pana nu mai poate, azi a avut febra aproape 39...
si eu am facut prostia de a o scoate si afara.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
adra_bell spune:
Bb imi pare rau, sanatate multa micutei! Cum tuseste sec, expectoreaza? Medicul ce zice? Ce medicamente i-ai dat?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
bb_yasmi spune:
adra, pai cred ac e mai veche. acum ceva timp (nu mai stiu vreo 2-3 sapt) a fost racita si i-am dat oscillo+stodal, dupa o sapt i a trecut, apoi a inceput cu o harcaiala...am fost la dr si a zis ca nu are nimic. si peste 2 zile a inceput sa ii curga nasul tare, sa tuseasca (cu ce avea in gat) apoi a trecut pe tusa seaca si insistenta. acum ii dau doar plantusin si nurofen. si dc nu e mai bine maine o sun pe pediatra sa vina sa o vada.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
vreau sa cumpar un termometru cu infrarosu de ureche si frunte. stiti vreo firma buna??
_
ellis spune:
CATRE STIMATA DOAMNA MIHA DE LA STIMATUL MEU SOT , II PARE RAU CA S-A GRABIT CU CONCLUZIILE, NU REFUZA OFERTA CU PRAJITURILE, DAR II E FRICA DE SCORPIA DE NEVASTA-SA SA DEA ADRESA!
ASADAR, de data asta consider ca eu de fapt ar fi trebuit sa ma urzic...vrei sa dau adresa de la serviciu? ca sa mananc numai eu!

De la o vreme, Alessiei ii place f mult sa ii citim, asa ca aduce vreo 3 carticele cu poezioare, nu apuc sa termin una, ca mi-o si da pe cealalta![]()
ROXXY- FELICITARI PT SAMBUREL!!!!!!!!!!!!!! dar imi pare rau ca la Matei s-a complicat situatia, hai ca acum se face si el bine!
si pt IASMI pupici!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
adra_bell spune:
Sa nu cumperi Microlife, d-asta am eu, nu e bun de nimic. Mie imi arata 35 C in loc de 36.5.
Eu stiu ca tusea seaca este cea mai periculoasa. 39C mi se pare mult mai ales in perspectiva faptului ca poate urca brusc, dar eu sunt panicoasa de felul meu.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
bb_yasmi spune:
adra, ai vreun sfat???
_
Roxxy80 spune:
BB, mie mi-a interzis doctorul sa-l scot afara vreo 3-4 zile. Mi-a spus ca vremea asta e f inselatoare si periculoasa. Matei ia un antibiotic f puternic, Zinat+spray tantum verde in gat+apa de mare si picaturi Ophtamesone in nas. Vreo 3 zile am incercat sa-l tratam cu Panadol, Nurofen si siropuri de tuse dar nu au avut nici un rezultat.
BB, multa sanatate printesei. De abia astept sa depasim cu totii perioada asta nenorocita de viroze. Noi avem deja 2 saptamani de cand stam in casa si simt ca ma urc pe pereti (mai ales cand vad primavara de afara).
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi andra, ma bucur ca eva se simte mai bine. iasmi e tot mai rau.... ![]() tuseste pana nu mai poate, azi a avut febra aproape 39... si eu am facut prostia de a o scoate si afara.![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
8+
bb_yasmi spune:
roxxy, mersi mult. zinat am si eu in casa......prescris de dr ...cand nici nu era nevoie.
ce ma bucur e ca iasmi papa bine in continuare.
_