Timisoara, Impreuna!(138) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare dragelor....bay ce zapada e afara si tot mai ninge...vreau sa precizez ca am iesit din casa la 7.40,am curatat masina 15 minute ,ca abia am gasit-o sub zapada si am plecat cu 10-20 km/h pana la lucru,cu soferi de formula I pe sosea si sinucigasi de pietoni cu copilasi de mana...deci nu vreti sa stiti ce mi-a iesit pe gura timp de o ora,pana la lucru.Asa ca in birou,m-am uitat de curiozitate,cand am intrat,ceasul "l"indica 8.55...n-am ajuns niciodata,in 6 ani,asa tarziu...
Alexandru isi revine incetisor...nu stiu daca va merge la olimpiada de sambata,cu toate insistentele doamne profesoare...
Luana e in delir de fericire ca ninge...iar ta-su a sugerat week end la sanius...iar eu cu treaba,ca tot e vineri si de obicei azi e de lucru.
Multa sanatate la bolnavi si refacere grabnica...iar pentru Kissy toate gandurile mele bune si luminoase si sa aive o zi buna!

Pupam si daca pot mai trec p-acilea,daca nu...sa aveti un sfarsit de saptamana minunat!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

..va pup fetelor pe toate ...am ceatza atat pe ochi cat si pe creier...va doresc ce-mi doresc si mie...multa iubire si credintza...ca sa le putem duce pe toate...e scutul cel mai bun...impotriva raului vazut si nevazut...

mihi

www.crestinortodox.ro/forumactive/showthread.php?t=5244" target="_blank">Canon de rugaciune pt copilul bolnav

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ana sanatate maxima la alexandru si sper sa se faca bine pana maine si sa mearga maine la olimpiada sa ia locul cel mai sus posibil

mihi

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Emit dintr-un mormann de haineVai nu stiam de ce va bucurati voi de zapada da m-am prins ca abia acu o inceput sa ninga acolo.Aici ninge deieri dimineata intr-una in viata mea nu am vazut asa ceva...atata zapada intr-una...
Mariaa am sunat la nenea doctoru fff amabil yo asa ceva nu am mai vazut ce frumos vorbeste.Acu imi ramane sa ma pregatesc sufleteste.
Deianira
Va pup pe toate merg sa pun hainele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

deiule, piua laba jos, io am fost prima la el
tu ramai la popica al tau

'subcesuri maxime si sa fie cu folos. numa dr. buni recomand buey, daca nu i-am luat la rand...ca pot sa-i impart pe tabere...mama lor de dr...da' noi sa fim sanatosi

pup boboru' muncitor si va astept la coaste maine

pup una bucata Kisulika, sa-ti fie bine pui scump si sa creasca toate K-urile care trebe acolo la inimioara si la trupusorul tau

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

no hat! buna dimineata lume.
m-am deshteptat ca sa zic asa...am fost la recuperare.
voi? toate la locu' lor?
ma duc sa iau pulsu natziunii

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

pup toata trupa, ne vedem maine in unirii

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

pup toata trupa, ne vedem maine in unirii

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

[:-)))......... the same.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

nu ma enervati ca fac popas la pesti
mi-am amintit de prima faza de genul asta cand Clau urla disperata pe forum ca n-o vede pe Laureasca in centru la Pesti si ca nu pleaca dupa Andi la gradi pana n-o vede pe Laurelu!! Clau scria dispera c-o asteapta cupilu, sa vina odata Laureluuuu si porma dai si - mai la stanga - mai la dreapta...io pe telefon cu Laurelu...- mai la stanga - mai la dreapta, pana o plecat si femeia asta de Clau sa ridice una bucata cupil de la gradi doamne ce topic de pomina o fo ala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

nu ma enervati ca fac popas la pesti
mi-am amintit de prima faza de genul asta cand Clau urla disperata pe forum ca n-o vede pe Laureasca in centru la Pesti si ca nu pleaca dupa Andi la gradi pana n-o vede pe Laurelu!! Clau scria dispera c-o asteapta cupilu, sa vina odata Laureluuuu si porma dai si - mai la stanga - mai la dreapta...io pe telefon cu Laurelu...- mai la stanga - mai la dreapta, pana o plecat si femeia asta de Clau sa ridice una bucata cupil de la gradi doamne ce topic de pomina o fo si ala...

asa-i cum zici ce top of the top a fost, bai io never trust Laureasca de atunci

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput