PRIETENE FARA TITLU (30)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI CARLA SI FILIP!!
Imi cer scuze ca este putin cam intarziata urarea.

LA MULTI ANI SELIN!!!
LA MULTI ANI ROXANA!!!
LA MULTI ANI ANDREW!!!

SA cresteti mari si sa fiti sanatosi!!! Fericire si numai bucurii sa aveti!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Am scris un mesaj lung cat o zi de post si dus a fost!

Bee, felicitari, sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos! Felicitari si pentru curaj. Eu nu ma mai simt in stare nici din punct de vedere fizic nici psihic. Eu sunt tare obosita si un pic demoralizata ca sunt inca grasa(nu sunt capabila sa tin o cura), viata sociala lipsa. Doar despre copii si pentru copii. Ii iubesc si renunt cu placere la multe pentru ei dar cateodata ca sa pot merge mai departe si sa fiu eficienta trebuie sa-mi incarc bateriile(nevoia oricui de timp pentru el insusi de care eu nu prea beneficiez).
Zilele trecute controlandu-mi sanii am constatat ca unul inca mai are o secretie galbuie. Atunci am avut o ciudata senzatie de pierdere a ceva ce nu voi mai regasi nicicand. In momentul acela mai vroiam un copil. Nu o sa-l fac din N motive.
Trimit ca n-am chef sa pierd iara mesajul
Revin

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Noi nu suntem prea bine. Amandoi copii iau antibiotic(augmentin) si o gramada de alte siropele. Au bronsolita. Rares ceva mai nasol ca Ioana. Initial au pornit-o cu mucisori apoi a aparut tuse, joi la rares si vineri la Ioana. In plus rares avea o respiratie ciudata, obosita si putin haraita. Am chemat pediatrul ieri acasa si cand am auzit diagnosticul sa cad jos, ca febra de data asta nu aveau. Dealtfel azi Ioana n-a mai tusit deloc iar Rares doar de vreo 2 ori. A dormit si foarte bine noaptea trecuta, s-a sculat doar odata sa ceara lapte pe la 4 si n-a mai tusit. Sper ca asta-i semn ca isi fac efectul medicamentele ca spunea dr ca exista posibilitatea ca nu-si faca efectul astea pe cale bucala si sa ajung iara la injectabil ca sa nu coboare la plamani.
Mie nu-mi vine sa cred asa ceva. Anul trecut au avut amandoi muci de vreo 5-6 ori si niciodata nu au avut bronsita sau pneumonie. Anul asta, dezastru. Si tot asa am grija de ei, doara nu s-a schimbat nimic, dimpotriva au mai crescut si s-ar presupune ca s-au mai imunizat fata de anul trecut.
Revin cu ceva povestiri de la petrecerea ioanei. Ar fi fost perfecta daca erau sanatosi. Ioana a fost ok, doar ceva mucisori dar rares s-a marait la maxim si numai dupa mine a stat, la un moment dat chiar a cazut si s-a lovit un pic dar pe fond de oboseala si boala a inceput sa planga de nu s-a mai oprit pana nu l-am dus acasa. pana sa plecam din plans daduse in tuse din tuse in voma.... A avut si o noapte horor ca a tusit toata noaptea si n-a prea dormit. Bine ca am chemat doctorul ca ajungeam iara la intepaturi.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Multam de incurajari fetele. Aveam nevoie!
Moni, 12 saptamani am. Moaaama ce de lucruri ai luat! Sa-l vezi pe nr 2 al meu (Razvan), cum umbla el cu: dresuri, body-uri, ghete, pantaloni, geci si pulovere de la Ana. Doar bluzite i-am mai luat, vreo 2-3. In rest refolosesc tot. La nr 3, o sa fie si mai si. Ca unele lucruri mai sunt si pe la finutul nostru care acum are 5 luni.
Daniela, cat te inteleg cu deprimarea si lipsa de energie. Offf. Nu eram pregatita! Nu sunt pregatita. Financiar e jale mare si aveam musai nevoie de un job banos. Fizic..........Nu eram la greutatea dinainte de sarcini (nici macar aproape). Alaptam inca. Facusem o pneumonie si inca am un junghi in spate. Razvan nu doarme noptile, iar eu nici sa mai ies din casa nu mai aveam chef. Cu bolile,..............macar la noi a fost tot mereu rau. Dar sa stii ca ai mei cu bronsiolite repetate, n-au primit niciodata antibiotic! Majoritatea bronsiolitelor sunt virale si sunt deja "in plamani" cum s-ar zice. Si nu trec cu antibiotic, fiindca antibioticele nu au efect. RAzvan face forme foarte urate, cu tuse urata si respiratie suieratoare (expir prelungit). Si cedeaza greu, dupa aerosoli. La Ana trec mai repede. Ambii sunt in tratament si cu Singulair, pt ca dupa 3 episoade sunt in tratament de durata pt prevenirea astmului. Dificil. Cand ii vad doar cu mucisori, ca-n ultimele 2 saptamani si tuse usoara, nici nu ma mai agit. Sa speram ca pe masura ce mai cresc va fi mai bine.
Gata, fuga la ai mei.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

LA MULTI ANI, SELIN!
LA MULTI ANI, ROXANA!
LA MULTI ANI, ANDREW !
SA CRESTETI MARI, SANATOSI, NOROCOSI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRI!

Avem pui de trei ani si mai vrem inca un

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Petrecerea a fost frumoasa. Ioana a fost tare incantata de faptul ca avea rochita mult visata si ca era centrul atentiei. Am avut de toate, multi inviati, loc adecvat, enterteiner, face painting, pizza, sucuri, tort si multe altele. A primit o groaza de cadouri (hainute, dulciuri, jucarii, bijuterii si cosmetice )de iara mi s-a impuiat casa de picoare si rochii de papusi. Ioana le dezmembreaza si le dezbraca.
lantisorul ala nu l-am pus eu, nu prea le am eu cu bijuteriile. A primit fata lantisor si inel de la prietenele ei si si le-a agatat imediat. A mai primit si o trusa de machiaj, cum a pus mana pe ea s-a vopsit pe toata fata. i-am ascuns-o cu gandul s-o arunc. Este de calitate indoielnica si n-am chef sa faca cine stie ce pe fata.
Copii s-au simtit foarte bine, s-au distrat de numa, erau toti transpirati de atata alergatura si atata joaca.
A fost si Vladimir. Este un torent copilul asta. N-a stat o secunda locului. Numai intr-o fuga si facea tot felul de giumbuslucuri si mai tragea cate un chiot cateodata de se auzea in toata Eforia:)) A foat tare haios ca initial nu voia sa-i dea Ioanei cadoul. Il tinea foarte strans. A cedat dar cand si cand isi amintea si voia cadouri. Alta faza tare a fost cand s-a adus tortul si s-a cantat La multi ani el are chiar langa mine si cand au inceput sa zica Cine sa traiasca si a auzit ca Ioana s-a pus ma pe un plans ca de ce nu-i canta lui ca este ziua LUI! apoi a vrut sa sufle el in lumanare. A fost total.
Din pacate n-am avut prea mult timp sa stau cu mami lui de vorba dar mi-a parut tare bine ca am revazut-o. tot slabuta si draguta.
Ingrid, cum naiba sa fac eu tortul!!! l-am comandat. Era cam impadurit dar ok. Si foarte BUN. Chiar de mult n-am mai mancat asa tort bun. Si eu sunt cunoscatoare, credeti-ma pe cuvant.
Robert a plecat ieri in voiaj asa ca am ramas iara singurei. ma bucur ca a apucat si el evenimentul. pana acum n-a mai participat la nici o aniversare de-a copiilor asta-i prima.
va pup si va urez o noapte buna. ma duc, este 9 si trebuie sa le dau antibioticul.
Ar fi fost mult mai bine daca nu ar fi fost Rares bolnavior.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

BEE INCA ODATA FELICITARI!!! Zau ca ai curaj, nu gluma. pai ai insirat la probleme ca ma doare deja capul cand ma gandesc. Habar nu am de ce mi-au dat antibiotic. Si nu numai un doctor ci doi!! ca eu niciodata nu ascult parerea primului doctor chiar daca ala era mai bun, am fugit si la cel de-al doilea si acelasi lucru l-a facut. Retetele erau cat de cat similare(primul imi daduse CEDEX al doilea augmentin, am mers pe cel de-al doilea ca-i mai po****r, o fi fost mai bun primul...bafta mea) Le mai dau eurespal si ventolin. la rares in plus mi-a dat sa-i dau prednison(2 pastile pe zi) amareeeeee. Cu chiu cu vai i le bag pe gat. Aerosoli nu ne-a fost recomandat. Adevarul este ca tusea a cedat deocamdata, sper sa nu revina si respiratia...nu prea stiu, o sa o ascult la noapte cand o fi liniste ca acum este tare galagie iar ei alearga prin casa si se joaca, nu vreau sa-i intrerup. in curand ii bag la baie si la nani.
Sanatate copilasilor tai!!! tare as mai vrea sa-i vad. Nu poti pune poze?? Razvan are si el deja 1 an si 3 luni. El ce inaltime are? Este inalt la Ana sau ti se pare mai micut?? Intreb ca mie rares mi se pare mai micut ca Ioana la aceasi varsta.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA imi pare rau ca iar sunt bolnaviori.Poate mai bine o lasai pe Ioana sa mearga la gradi,ca tot acolo vad ca esti
Eu tare-s curioasa ce ii va iesi Dianei la analiza pentru imunitate.Tu nu le-ai facut analiza asta?
Ce m-am distrat de bietul Vladimir,pai stia el ce stia,ca doar maine e si ziua lui.O fi crezut ca i-a furat-o Ioana .
BRANDUSA si tu din pacate tot cu ei bolnaviori ai fost.Sper ca al treilea sa fie sanatos tun.Chiar ma gandeam azi ca macar nu vei avea treaba cu hainele,ca o sa ai si de fata si de baiat.Sper sa pot si eu refolosi din plin si daca e baiat,dar din pacate in garderoba Dianei e plin de roz si rosu,mai ales din alea primite.
Va sa zica esti doar cam cu o saptamana in urma mea . Ce vrei sa fie? Roscatzica sau roscatzel?
ANDA nu mai zici nimic?

Acum 2 minute am prins-o pe Diana ,catzarata pe biblioteca!!! Intai am crezut ca s-a suit iar pe scaunel,dar nu.Luase pernele de pe coltzar,le cladise,se urcase pe ele si de pe ele se catzarase efectiv pe primul raft al bibliotecii si se tinea cu mainile de al treilea raft !!! Nu prea o vedeam bine ce face,ca era trasa usa de la holul mic,se vedea doar pe jumate.Noa spuneti voi,ce sa ma mai fac cu ea Nu va zic ce-i pe jos ,plin de jucarii imprastiate,pe care nu are chef sa le puna la loc evident.
De bine ce sa zic,a venit cu puzzle din burete si mi-a aratat optul,nici nu stiam ca l-a retinut ...


MONI 13s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Daca la voi tot probleme cu bronsiolite si altele de genul asta,la noi problema e cu silueta.Adica eu nu ma prea agit,dar maica-mea ma dispera efectiv ca sa fac ceva,ca sa ii dau ceva pentru pofta de mancare,ca nu mananca fata nimic,ca nu vad ce slaba e etc.
Pai azi de exemplu,a mancat dimineata la ei doua feliutze de paine cu salata de vinete si a baut lapte in bibe mic de 150 ml.La amiaza a mancat supa cu taietei ,doar cateva linguri,din felul doi a luat tot putin,doar doua linguri.Apoi iar 150 ml lapte la nani de amiaza.Acum seara a mancat o farfurioara plina cu supa de conopida (cu morcovi si smantana) si a mai mancat doua bucati de turta dulce.Acum e cu bibele mare de lapte.Intre mese a mai baut putin suc si ceai.E-adevarat ca erau zile in care mananca mult mai bine,dar mie mi se pare ca totusi mananca cat de cat.Voi ce ziceti?

MONI 13s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si ca o completare,eu am mers in bucatarie sa mananc niste mancare de varza acra cu carne ,cum se face pe la noi iarna si m-am trezit cu Diana in inspectie .A si bagat in gura vreo trei bucatele de carnitza, printre tzopaieli ... ca era bagata in priza din dormitor unde sarise in pat si-l calarise pa taica-su.Din bibele de lapte bause doar un sfert,acum il continua.Fug sa ii citesc acum,ca doar si-a luat si portia de fier din carne pe ziua de azi

MONI 13s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput