Rahova sau apropiere (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

salut,

monica noi ne-am mai pupacit azi pe mess,dar nu strica inca unul
Vicky,ai grija la curent
Mire,daca doctorul a zis ca asa trebuie,apai asa sa faci
oricum o sa iasa bine,dar asa ca sa fie
simi tu ce mai faci?
Alina ,il cred pe Tudor...are dreptate micutzul

eu imi amintesc cum l-am lasat pe Mihnea la 2 ani(1 an si 8 luni mai exact) la soacra-mea si cum puiul mic aproape 1 an jumatate ma tot cauta si fugea pe scari dupa mine si statea si ma astepta la usa(era in Pitesti si ne duceam la el la 2 saptamani )...
si cand s-a obisnuit cat de cat l-am adus acasa,dar de atunci s-a departat de mine,nu mai e lipicios si iubaret cum era cand era micutz...
imi merit soarta
acum daca ar mai fi nu l-as mai lasa pt nimic in lume la nimeni,dar atunci eram o fraiera ca ma speriase toata lumea ca il bat la cresa,ca ii fac rau nu stiu unde,ca bonele il imbata,etc

hai ca mi-am amintit de lucruri triste....va

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Vio
Mirela eu am facut si analizele alea de care ai zis tu cand am fost insarcinata. Mie mi-a dat dna doctor un cearsaf de analize, asa era de lunga lista. Eu le-am facut la inceputul sarcinii, in al doilea trimestru doar am repetat calciu, fier ...niste chestii din astea.
Vicky multa mult sanatate.

fetele
Sa aveti o zi frumoasa

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

SIMONA targul de carte este undeva pe titulescu,se intra de pe bd alex. ioan cuza ,este ceva demential pt cine iubeste cartea,daca intrii acolo nu poti sa pleci fara cateva acasa si in plus preturile sunt fffff mici
daca vrei o sa ma duc pana acolo sa iau adresa exacta pt ca eu cu explicatul stau ff prost
ALINUTZZA si eu mai patesc cu andy sa fie rece cu mine cu toate ca el nu a stat niciodata departe de mine si sufar fff tare
VIO nu iti mai aminti ca oricum nu mai poti intoarce timpul,si eu am suferit mult ca m-au lasat ai mei la bunici,dar ce sa faci nu intotdeauna este cum vrem noi
va pupic pe toate ma pregatesc de plecare...aaaa apropos azi am cerut la dr de familie sa imi dea si mie o cerere de scurtare a programului de lucru la 6 ore si habar nu avea despre ce vorbesc va dati seama ce dr avem.........

MIRELA mami de andreas nazdravan si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
In sfarsit reusesc si eu sa intru pe forum. Am avut un week-end tare frumos, a fost la noi o mamica de la Bucurii cu toata familia si ne-am simtit tare bine. Iar ieri am avut zi libera pentru ca am avut de rezolvat o multime de treburi. Nu am reusit sa le rezolv chiar pe toate, dar marea majoritate da.
Nu am apucta sa citesc nimic din urma, revin.
toate mamicile si toti copiii!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate noi am fost din nou sa atinam azi apoi am avut eu putina treaba la liceul meu (am fost sa vizitez lumea de-acolo) si uite-asa a trecut inca o zi
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata si de la mine.
M-am captusit cu raceala, am si febra, de ieri de la 4 cand am ajuns acasa am stat numai in pat. Azi sunt dupa-masa la servici, nu stiu cum o sa rezist dar nu am ce face, poate de maine sa-mi iau un medical.
Va virtual sa nu va molipsesc.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Vicky,cum ai reusit?
ai grija de tine,ia vit C si cred ca cel mai bine ar fi sa stai in pat la caldurica....

Monica cum e la scoala?
Lexi
Mire ai reusit sa dicuti despre programul de 6 ore? cred ca de fapt ar tb sa vb la serviciu ....

sa aveti o zi buna

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Vio, ar trebui eu sa stau in pat dar nu pot. Azi, cel putin, chiar trebuie sa merg la servici.
Da'promit ca pana sambata imi trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Vicky, insanatosire grabnica.
Sunt si eu pe-aici, n-am noutati dar va citesc

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

, am fost la servici, m-am cu lumea de-acolo (cu colega, nu cu sefii, ca ei sunt de treaba), si m-am intors acasa, ca am iar febra. Acum astept sa se faca 4, sa merg la dr.de familie sa-mi iau medical si sa-mi dea ceva medicamente.
Va de la distanta sa nu va molipsesc.
Mirela, iti trimit un PM.

Mergi la inceput