Ce gatim azi (55)
Raspunsuri - Pagina 6
antosit spune:
Ciorba radauteana.
Pizza.
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Bianca B spune:
mancarica de fasole alba cu rasol afumat
clatite cu branza (iarasi! deh, poftele!)
www.flickr.com/photos/35135644@N08/3254612165/" target="_blank">Bubulinu nostru drag
Bianca 38+ AMR 2 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
lisaelisa spune:
Azi
piure de cartofi
piept de pui la cuptor impachetat in folie de aluminiu
1 pui de tzara fiert si dezosat, tocata carnea marunt, apoi amestecata cu maioneza de cartofi si 2 galbenusuri fierte
Maine
supa de pui
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
maria_bunica spune:
Cartofi prajiti
Oua ochiuri
Salata din ceapa verde,salata,rosii,castraveti,ridichi
24+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
stuart spune:
pizza
pangasius cu usturoi - in sfarsit am gasit si alt peste in afara de somon (de care sincer mi s-a cam acrit) care sa-mi placa
inghetata (tot ninge afara...)
Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
bubu05 spune:
Ieri am facut asa:
www.bucataras.ro/rasol-de-vita-cu-hrean-si-garnitura-de-legume/" target="_blank">Rasol de vitel cu hrean si legume
www.bucataras.ro/piure-cu-ceapa-verde-carnaciori-si-salata-verde/" target="_blank">Piure cu ceapa verde, carnaciori si o salata verde cu vinegreta de rosii
www.bucataras.ro/desert-special-prajitura-cu-branza-si-fructe-de-padure/" target="_blank">Prajitura cu branza si fructe de padure
Si o gustare: www.bucataras.ro/svaiter-cu-struguri-si-migdale/" target="_blank">platou cu svaiter, struguri si migdale
Iar azi:
Supa de vitel cu fundite, in zeama de la rasolul de ieri
Mamaliguta cu branza
Piure de urzici cu mamaliga
Snitele de pui
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
dulcetica spune:
ieri :
-pastrav si crap prajit cu mamaliga si usturoi
-din cap de peste o ciorbita mititica
-desert niste chestii care se gasesc la petrom,un produs de patiserie cu brinza si ciocolata,o nebunie
Mie mi-a facut maica-mea pestele.Ma uit si ma minunez cind aveti timp sa gatiti atit de multe si zilnic?!
osna spune:
-la noi vinerea e zi de peste,azi dorada in hartie de copt:inainte si la gata.o servim cu paine proaspata si mujdei.
-si painica floare
mamica fluturasului Matei
osna spune:
oana ce bine arata prajitura ta cu branza,nebunie curata.este fara blat?ca am citit de 2 ori reteta si asa parca am inteles.
mamica fluturasului Matei