Ce gatim azi (55)
Raspunsuri - Pagina 19
maria_bunica spune:
Cartofi prajiti cu branzica rasa
Salata verde
26+ Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
flo1980 spune:
Pilaf de orez cu pui.
Salata verde.
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2
stuart spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Stuart, parca trebuie sa absoarba apa si sa se faca un abur acolo, sa nu se crape vasul de lut. Si apoi sa nu-l pui fierbinte in apa rece si sa nu adaugi apa rece in vasul fierbinte, cand completezi la mancare. |
Multumesc mult Oana! Al meu este "lacuit" si nu are pe unde sa patrunda apa, este adevarat ca a cam crapat luciul acela dar nu are nici pe naiba! Mai am 2 castronele pe care le folosesc cel mai des pt. ca intra exact 2 portii de peste/carne in ele si la fel sunt lacuite; acestea au fundul prin exterior nelacuit dar tot nu au patit nimic si le folosesc de mai mult de un an de zile aproape zilnic!
Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
happymum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stuart al meu sot) De obicei, la salate folosesc ulei de masline extravirgin dar acum am acest ulei de struguri si trebuie sa scap de el (m-am carat din Ro cu el...dar la-m primit cadou). (Nansen)[/blue][/size=2] |
stuart multumesc pentru reteta. o sa o incerc si eu si o sa te anunt cum e. spor la bucatarit.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie
antosit spune:
Piept de pui cu paste.
Salata de sfecla rosie.
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ramayanaa spune:
Tocanita de ficatei cu ceapa, cu pizre de cartofi si clatite cu crema de cioco...
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related