**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (312)**
Raspunsuri - Pagina 20
maraki spune:
Ce bine ca va citesc Tare mult contati Am avut un vis horrorrrrrr.....
giova ce vrei sa mai cumperi pt bb2 ?
silvie sa stii ca mi.a prins bine incurajarea ta
bianca cum ai de gand sa-i explici fetei despre sex? eu sant mai invechita, mi se pare abuz psihologic sa discuti asa ceva cu un copil atat de mic...no ofence
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
anasol spune:
am facut un tort azi pentru socramea e in drop, vreau sa i-l dau de pomana, ca sambata se da de pomana, si placinte nu stiu sa fac , doar torturi, ia vedeti va place?
silvi_2005 spune:
Giova abia asteptam pozele de la intalnire .O sa ma uit si daca vad ceva oferta iti zic, daca nu venim in vara cu masina, gasim noi un mijloc sa il trimitem, numai sa vad ceva care sa fie ok ca pret si sa ti se potriveasca la carucioare. Ce faina e perioada de umblat dupa hainutze mie tare mi-a placut acum o prietena din Ro care naste in martie si o sa fac un pic de shopping pentru ea si imi trece dorul
Maraki mai scrie si tu ce mai face Angelo, incearca sa iti revii asa incet incet. Am constat in timp ca noi oamenii suntem o specie aparte, facuti sa rezistam si sa mergem mai departe orice ar fi atat timp cat supravietuim. Iti zici inainte ca nu ai putea trece prin nu stiu ce incercare si te trezesti pus in situatie si iti dai seama ca undeva adanc in tine gasesti resursele de a merge mai departe, nu putem niciodata stii ce ne rezerva viitorul, cat ne e dat sa traim de aceea trebuie pretuita si "aniversata" fiecare clipa. Bucura-te ca esti cu familia, sa traiesti si ca esti sanatoasa...nu e nici o problema daca sufletul isi cere dreptul la tristete, e normal in situatii de astea dar fii constienta ca o sa mergi mai departe si va trece .Inteleg ce simti pentru ca am pierdut asa o prietena foarte draga pe care nici nu o vazusem de multa vreme intr-un accident stupid de masina avea trei copii si cand am auzit ca e in spital operata la creier eram sigura ca o sa fie ok, ma si gandeam ca ii voi duce un cos imens cu fructe si vom sta la povesti din nou dar nu a fost asa nu am avut nici putere sa merg la inmormantare dar dupa ce mi-am revenit din soc am vazut mereu numai clipele frumoase petrecute impreuna si am inteles iar ca viata e un dar....pacat ca tot uitam asta si ne amintim numai in situatii de astea.
Merg si eu ca deja da melancolia si tristetea in mine, al meu sot abia a sosit de 30 de minute racita cum sunt a trebuit sa imi fac singura un ceai , o supa .... offf abia astept sa imi creasca feciorul mare
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
andiaroro spune:
GiOva- inainte de a cauta planse si ati bate capul cu preturi, cred ca ar trebui, de fapt, sa verifici ca sunt compatibile cu astfel de planse carucioarele, pe care le ai. POti sa ne spui modelul si ne putem uita si noi ca, oricum,plansele astea nu merg la orice carucior.
Anasol- te tot specializezi
Maraki- scoate capul si butoi si treci aici la conversatii- fac cinste cu o bucata de tort era sa zic si o cafea, dar aia o dau maine dimineata ca tr sa dormi bine acum
ana si alexandre (17.02.2006)
maraki spune:
Pai nu stiu ce sa va mai scriu Angelo in timpul zilei este la socrosenii, vine pe la 20.00 acasa, se joaca mult cu masinutele la garaj, lipeste abtibilduri pe un caiet al lui,se mai joaca la consola pe tv ( mai rar )asculta la laptopul lui cand spune cifrele in greaca si are langa el cifre de plastic pe care le arata pe masura ce le aude separa la laptop cifrele in stanga iar literele in dreapta ( e un joc special ) daaaar....ma dispera ca nu vrea la toaleta Silvie santem in aceeasi oala O sa-l pun pe giorgos sa-i arate cand face el, poate asa il convinge ca eu pana acum nu i.am permis lui giorgos sa stea asa in fatza copilului...am avut si eu un fix dar uite ca are nevoie de exemple Face de toate Angelo, spune multe cuvinte in greaca dar unele nu le mai repeta....cand vede la tv W de la masina, spune das auto cum e in reclama ei....
aici se inchide fabrica Opel 40 si ceva mii de angajati raman pe drumuri....
intru sa fac o baie pana incepe Regina
la fete
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Giova poate gasesti pe e-bay plafon din ala pt carut..adica sigur gasesti si muuuult mai ieftin.Este foarte practic, vad aici la femei cu doi copilasi.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
La cap. sex-viata sexuala rasuflu usurata. sper ca baietii mei sa vorbeasca si sa ceara explicatii partii masculine din casa, nu mie.
Maraki chiar ma bucur ca mai scri si ca ne citesti, hai ca ne aberam la greu atunci. Incearca sa iesi din situatia asta, cred ca ti-ar face bine daca ar sta mai mult angelos cu tine, macar asa te mai joci cu el si uiti. E foarte trist ce s-a intamplat, ar fi de preferat sa nu se intample asa ceva, dar asta e viata, nu avem ce face, decat sa trecem peste, viata continua pt. cei care traiesc.
de pe e-bay nu stiu cumpara, sunt ieftine acolo, dar nu ma pricep.
Cand vezi toate lucrurile de bb si accesorii, normal ca-ti vine sa cumperi. eu am nevoie de ceva hainute de nou-nascuti, si biberoane, asta in prima faza....daca ma uit atent, mai gasesc, stai linistita, si oricum trebuie sa aiba si bb2 ceva nou, nu doar de la marco.
Silvia mersi, credeam ca veniti cu masina, daca nu vedem noi. Oricum in vara trebuie sa primesc un colet prin Atlassib de la un prieten, caci voi comanda de pe LR pe adresa lui.
Ana mersi. ziceam si eu ca sunt pt. mai multe tipuri de carucioare, am vazut asta in Austria, dar nu stiu de ce sunt asa de scumpe, or fi ele eficiente, dar totusi....
Anasol cum sa dai soacrei de pomana? sau e un obicei la voi?
e fain tortul, tot mai multa experienta faci.
Am uitat sa va zic: azi dim. mi-a zis Clau ca l-a evitat educatoarea, cand m-am dus eu, l-a adus o alta tipa. Directoarea a vb. cu mine, dar karina m-a evitat. e clar ca nu i-a picat bine, sa vedem daca tot asa ma evita si zilele urmatoare, ca o convoc la o discutie.
gata, merg si eu sa preiau copilul din cada si sa ne bagam in pat.
noapte buna!
_
Gio18+ si Marco(06.01.2006)
poze
silvi_2005 spune:
Giova habar nu am daca nu ajungem tot la masina luna asta nu am mai avut bani si de bilete de avion ca au fost reducerile plus ca si-a luat Jean ceva tratate cu peste 200 de euro din State si acum cand m-am uitat pe site scumpisera la wizzair de la 50 de euro biletul de dus la 250 si ne-ar fi costat peste 950 de euro pe toti trei atatia bani plus drum plus parcare masina in aeroport 2 saptamani clar nu dam, daca nu revin aia la preturi mai normale pt un drum ramanem tot la dus cu masina. daca te vei decide la o placatot la Atlasib din Reims ma gandeam si eu daca am fi mers cu avionul, mai vedem noi.
Maraki are dreptate Ana, mai bine il tii pe Angelo cu tine sa iti tina mintea ocupata, cateodata e mai bine. Eu i-am zis lui Jean sa ii arate cum face el dar nu vrea el, l-a invatat el cu putulica dar atat, o sa scape si ai nostri candva de pampers....dar nu stiu cand . Alain acum la gradi cica se cere la Wc, dar dupa-masa acasa nu mai vrea se trante jos daca insist sa mearga la pipi cand zice ca nu il trece .
Am terminat si cu cina si adunatul aferent eu ma bag in dormitor la un film baietii sa se mai joace pana la 10 treaba lor apoi se descurca al meu sot cu ritualul de culcare...ca eu nu mai pot.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
toanca spune:
Giova, iti dau dreptate: si eu la cap. sex-viata sexuala rasuflu usurata. sper ca baietii mei sa vorbeasca si sa ceara explicatii partii masculine din casa, nu mie.
Dar, pe Biancas o inteleg; e normal sa inceapa sa ii explice Sandrei ce si cum; mai ales ca acum au acces la mult mai multe informatii decat am avut noi, copiii sunt mult mai dezghetati si e bine sa afle de la mama ei decat de la un strain.
Asa ca Biancas eu te sustin.
Ana, cum reusesti sa faci minunatiile alea de torturi?
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
maraki spune:
Toanca eu te contrazic! De mica am fost tare dezghetata( apropo de ce spui ca in ziua de azi sant mai dezghetati copii...pai ce noi eram handicapati si tantalai ? )si am aflat cu prietenele ce inseamna sexul....prin clasa a 4-a parca....tu cum ai aflat si cand? cum te.ai fi simtit sa inceapa maica.ta o discutie cu tine pe la 10 ani si sa iti explice cum se face sex?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5