FIV 213

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Kora,este estradiol valerate,mi-o dat si mie doctorul o fiola acasa,...care ar trebui sa-mi ajuga pentru 3 saptamani,deci pana la testul cu 2 liniute si are o concentratie de 10mg pe 1ml de ulei.Masuraram si endo care a crescut in 2 zile de la 7mm la 9mm,...deci putem respira usurati....in privinta asta,azi incep si progesteronul,...iar luni pe 16 am marea intalnire de dimineatza.Iar testul ar trebui sa fie pe 2 martie,...am incercat sa o induplec pe tanti asistenta sa il facem mai repede,....dar nu s-a lasat induplecata,.....poate se razgandeste pana luni.Scumpa,tu in ce stadiu esti de data asta?Multa bafta si tie si sa fim colege de odisee!!!

Sheri, sa vina cm odat,...sa te poti apuca de treburi serioase!!!
Bafta la toate fetele care sunt pe injectii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Sheri ce sa se opreasca curge siroaie in curand va ajunge pana la tine, cred ca s-au cumult cantitatile. Sper sa se opreasca pana vineri la prezentare.
Maria buna productie sigur vei avea si de congelat,
Ellanik te-ai panicat degeaba.
Betty pe cand urmatorul echo?
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Buna,
Betty, luni nu stiu daca ne-am intalnit la clinica, eu am incercat la fiecare fata care intra sa te identific pe tine, insa nu am reusit. Este drept ca am plecat de acolo foarte repede, am fost prima la echo.
Pupici

Uite-ma www.flickr.com/photos/15923681@N07/2658503263/" target="_blank">aici..asta ca sa ma vezi data viitoare. Adica maine

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristinici

Betty pe cand urmatorul echo?

maine am eco si analize. Deja ma apuca durerea de cap cand ma gandesc. Spers a nu fi mers pana aici degeaba.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Sheri hai ca o sa vina CM-ul cat ed curand...o sa vezi, o sa fie bine. Auzi, dar daca prestezi s-ar putea sa vina.

Maria08 super productie...o sa ai suficienti embrioni ca sa si congelezi...si sper sa nu mai fie nevoie s aii folosesti decat la bebe 2 .

Delia21 multa bafta la ET si sa fim colege de odisee.

Fireyes acum ma doare burta de nici nu vreau sa aud de

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Many:Nu stiu daca la mine asta a ajutat si e posibil ca fiecare organism sa reactioneze in felul lui. Fiolele au laptisor de matca( Royal Jelly ), ginseng si ginkgo biloba, le gaseste la plafar si chiar si la farmacii...eu am gasit la help net, se pare ca sunt made in china. O cutie cu 10 fiole costa aproape 11 lei. Daca nu gasesti si vrei , pot sa le iau eu de aici si ti le trimit. Vorbim pe pm!
Sheri: Am inteles care-i treaba cu albumina....si eu care mancam albusul fiert...
Kora: Ce bine ar fi sa ai gura aurita!!
Fetelor sa stiti ca sunt alaturi de voi toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Maria08 felicitari pentru ovocite, super productie!Multa bafta sa aveti cati mai multi embrionasi frumosi!
Sheri un pic de galerie si de la mine......poate vin mai repede hoardele de rushi...

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

HELP !!!
AJUTATI-MA VA ROG CU O PARERE !!!
DACA ASEARA AM LUAT O PASTILA DE ANTICONCEPTIONALE MAI POT FACE MAINE ANALIZELE DE ZIUA 3 (FSH , LH ...) ???
IN CE MASURA IMI INFLUENTEAZA RASPUNSUL ??

maria08
super rezultat , tine-o tot asa !!!
sheri

scot si eu majoretele pentru ca domnul CM sa vina cat mai repede !!
betty
bafta multa maine , te asteptam cu vesti bune !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Luckam fost si eu o data in situatia ta si mie Cocei mi-a zis ca nu influenteaza. Acum nu stiu ce sa zic....
KoraPopscortisoara ai incercat pentru endometru? Baga la greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

kitta
si ai facut hormonalele in ziua 3 ?
Doamne ce bine ar fi !!!

Mergi la inceput