Minunatele Scorpiute *65* Alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

Foarte scurt va pun poze:

de ianuarie
de la cresa
si primele de februarie

o zi buna si mii de zambete,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Salutare,

Foarte scurt va pun poze:

de ianuarie
de la cresa
si primele de februarie

o zi buna si mii de zambete,

Esme

esme, asa da cresa.mi-a placut tare mult si mai ales baia.poate om ajunge si noi candva asa.
noi suntem bine.impacarea a fost dulce.suntem deocamdata sanatosi.putin sotul racit, dar e deja pe duca.s-a doftoricit singur ca daca a avut bot.
insa sunt suparata cu sora mea:gemenele sunt gripate, ea are gatul in pioneze, iar cumnatul meu si-a deplasat un muschi la mana dreapta si acum il are in ghips.azi se duceau la doctor sa vada daca necesita operatie, dar mai mult ca sigur.dar refacerea cica e pana la 6 luni, mai ales ca nu mai e tanar.sora mea saraca dupa ce ca era cu toti 3 zicea ca mai are un copil, pe cumnatul meu, ca tre sa-l imbrace,de condus nu conduce.iar cad toate in curul ei.
eu sunt azi ceva mai lejera.asa ca mai intru pe la voi si ceva mai tz.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie
noi suntem bine.impacarea a fost dulce.suntem deocamdata sanatosi.

putin sotul racit, dar e deja pe duca.

s-a doftoricit singur ca daca a avut bot.
varsta lui razvan

May Adriana....esti T O T A L A... pe bune...Uite d-aia te cu drag,ca m-ai facut sa rad...de ma doare burta...
Intotdeauna certurile sunt sarea si piperul intr-o relatie...si fara ele,sincer,ar fi totul monoton si constant si n-am mai putea gusta din dulceata imparacrii si a dragostei...este?
Sanatate multa la nepotele si cumnatului tau si surioarei tale multa putere fizica si psihica...

Esme,ce dulceata de fatuca aveti....Doamne cat e de scumpa!Si da,ca sa o citez pe Adriana,"asa da ,cresa,poate vom ajunge si noi asa candva".Doar 6 copilasi sunt in grupa la Lorelei?Foarte frumoase pozici...am vrut sa pun comentariu,dar n-am reusit...A crescut micuta voastra,sa fie santoasa,mica studenta de cresa!

Fetele dragele...Alex e cobza...azi sta acasa,imi zicea ca il dor toate oasele si vorbea de parca tinea capul in punga...uf...Luana si-a revenit,e mai bine acum...
No,sa aveti o zi cat mai buna si va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare din nou, scurt

La cresa au voie in grupa maxim 7 copii, la Lorelei sunt 6 fiindca unii s-au mutat in alta regiune si si-au mutat si copilul, din cei 6 nu sunt niciodata mai mult de 5 in grupa - sunt unii parinti care au o zi doua pe saptamana libere, sau care lucreaza in shcimburi, etc. Ba mai mult, cel putin doua zile pe saptamana sunt doar 3. Lorelei, Tri (un vietnamez) si Liselot sunt clientii permanenti, restul care cum. Defapt permanenta e Lorelei ca restul se tot imbolnavesc. Acum de exemplu sunt doar trei in grupa, ca ceilalti sunt bolnavi, saptamana trecuta au fost doi si acu' doua saptamani a mers Lorelei si singura , deh, e mai puternica, chiar daca fizic pare (e doar o parere) mai firava in comparatie cu ceilalti . Am pus pozele cu cresa ca sa ii linistesc si pe bunici care au impresia ca ne ducem copilul la chinuit sau ceva
Mersi de aprecieri

pupici pe toata linia,

Esme

Mergi la inceput

ana, iubita, stii tu ce am vrut sa zic:ca raceala e pe duca, nu ionut.dar ai inteles tu.sa stii ca nu am baut a doua cafea pe ziua de azi si cred ca de aia.si ai mare dreptatedespre certuri, ca fara ele nu are farmec, dar stii ca mai mult e ambitia ca motivele sunt niste prostii.
acum am vorbit si cu sora-mea, tot asa sunt, sunt toate 3 fetele pe antibiotic, cumnatul meu era la chirurg sa vedem ce ii spune daca trebuie sau nu operat, iar nepotul(singurul care a scapat) era la socrii ei(casa lipita de ei) ca sa ia si el.sper pana maine sa-si mai revina macar fetele.
esme, frumos ce zici tu.si la razvan la gradinita sunt tot timpul bolnavi deci niciodata nu sunt toti(adica 36).de asta au si 2 educatoare si 2 ingrijitoare.de obicei sunt cam in jur de 20 zic eu asa din privire.inainte de vacanta nu stiu daca erau 10.dar oricum e mult.si nici la cresa nu era asa ca la voi.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

ana, sanatate multa lui alex.eu lui ionut si lui razvan le-am facut antigripalul si pana acum a fost bine:niste muci si ceva tuse.ca de aia i-am si zis lu soramea dupa ce le trece sa-si faca toti antigripalul.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Esme,tot asa sa ramana Lorelei,sanatoasa si voinicuta,sa nu treceti veci pururi prin raceli si alte cele...
Adriana,am inteles,sigur ca da...,tocmai d-aia m-am distrat...Sper ca tot raul sa fie spre bine in Germania,Doamne ajuta sa-si revina toata lumea pe acolo.Noi nu le avem cu antigripalul,ba mai mult...am eu o obsesie legata de vaccinuri...poate nu-i sanatos cum gandesc,insa pana la proba contrarie...asta este!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Iaca si eu pe aici, dupa 1 zi super aglomerata si aproape la fel si cea de azi.
Sanatate la bolnaviori, Ana si Adriana !
La noi, Cristinuca da semne de raceala cu nasucul. Sper sa fie numai atat, sa nu avanseze raceala.
Iar eu, am ajuns la medicul de familie, pana la urma cu durerile de incheieturi, ca am ajuns sa ma trezesc cu degetele de la maini umflate si simt un discomfort si la picioare.
Iar pe biletul de trimitere la laborator, scrie poliartrialgie. Si numai pe saptamana viitoare, joi, am reusit sa ma programez la laborator.
Sper sa fie cu totul altceva !
De asta imi este cel mai teama, de cand cu diabetul Cristinei, sa nu ma prinda ceva sa nu ma pot ocupa de ea. Trebuie sa fiu sanatoasa si puternica pentru ea, inca multi ani....
Francisca, tu ai inceput fizioterapia pentru spate ?
Sanatate si sa scapi de dureri cat mai curand posibil, ca tare rau trebuie sa fie !
Esme, ca un bobocel de trandafir arata Lorelei ! E tare scumpa !
Tare fain e la cresa !
Multumim pentru poze !
Mina, ce faci, cum sunteti ?
Mira, nu uita de poze, sa trimiti la "Clipe de viata 2008" !
Mamicile de 2002, ti-au admirat pozele.
Gabi, cum sunteti ?
Monica, tot in intalniri o tineti ?
Fetelor, la noi s-a racit considerabil si mai bate si vantul, din cand in cand. Sa nu uitam ca suntem in februarie, luna viscolului ! Doar zapada mai lipseste.
O zi faina in continuare si o seara si mai faina, fete minunate !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Io cu ce sa ma laud? Sotzu pe antibiotic 10 zile (prescris de oftalmolog in colaborare cu orl-istu, har Domnului) + diverse chestii de tratament local. Cica deja se simt imbunatatiri, poate-l prind ca nu tine tratamentu pana la capat ca-i rup picioarele, va zic de acu'....vorba Adrianei, e pe duca ....In plus, doctorii au fost pe gandu meu si l-au trimis si la analize. Bun asa!
Iar pe mine ma doare gatu nasu capu de ieri de-mi vine sa ma pleznesc. Da-mi revin io, ce credeti? Acuma-s cam presh ca am fost toata ziua prin oras si cum am intrat la caldura si am mancat ceva, am cazut lata, imi vine sa dorm cu capu pe birou. Si diseara am mai si promis unor cunoscuti ca iesim la masa sa punem tzara la cale...am un cheeef.....Noroc ca am pe vara-mea la mine de sta cu vizigotu, ca nu rezistam sa-l iau cu mine.

Adriana, si mie mi-a placut exprimarea Mi-aduce aminte de ce patii acu cateva zile, am sunat la unii si secretara imi zice ca "dom primar ii dus la cimitir....". Io, mai desteapta:" da se intoarce?". Ea, linistita: "da, doamna, ca nu-i dus la inmormantarea lui, ii la altu".
Imi pare rau de sora ta si toate problemele pe care le are.

Esme, sa-ti traiasca fatuca, e o frumusete! Faina cresa aveti. Si chiar ca baia m-a dat pe spate si pe mine.

Ana, pupam Alexu sa se faca bine repede.

Nina, fruntea sus, sigur nu e nimic grav si te faci bine repede.

Dodo, Francisca, Monica, Mira, sunteti bine?

Pupaturi in grup!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Dragelor, buna seara!
Esme, ti-am admirat fetita. Ce dulce e si ce a crescut. Cel mai mult imi place cum au pus la cresa pe pereti pozele copiilor. Tare simpatic., si da, si aici e la fel. Eu am fost si sunt supermultumita de cresa. Sa nu uiti sa dai de stire cand si unde veniti in Elvetia. In iun suntem aici, Elvetia nu e mare are ca putem trage o fuga pana la voi sa ne vedem.
Nina tu stii ca eu nu pot alege poze pentru concurs. Asa ca mai bine nu pun nici una.
ana imi pare rau de Alex ca e racit. sper ca nu merge la scoala asa. Dar motata ta e bine?
Mina si voi sunteti bolnavi? off.............noi deocamdata suntem pe dsrumul ce bun. dimineata David s-a trezit cu durere de gat dar cica i-a trecut. O colega de-a mea e gripata. Ieri n-a fost deloc, azi am trimis-o acasa sa nu mia imprastie virusii prin toata firma.

........ma apuc de sortat hartii

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput