Nou stil de viata (251)
Raspunsuri - Pagina 20

Zuzilici spune:
Ruxi nu spun ce fac ca ma bati.
Tzuni poate ajungi si pe la mine ...
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

carina spune:
Gabi, Tzuni: spor la lucru ca doar suntem colege de suferinta . Eu am luat o pauza acum si lucram la 3 seturi de poze pentru posturile de pe blog.
Ruxi: mersi. Foarte fain tortuletul. Eu as vrea si as avea ce posta zilnic, dar timpul ma omoara. Acum am asa multe posturi faine restante...
Vic: planurile sunt inca "vii" si le analizam cand avem timp. Banii lipsesc . Acum lucrez sa scot o parte din ei (sunt investiti intr-un apartament caruia ii lipsesc ceva acte). In rest, si daca va fi peste 10 ani, bine va fi.
Meniul de azi:
sandvis cu paine neagra, sunca, varza si mozarella; iaurt visine (iaurt natur cu visine congelate)
mancare de varza cu zuchini si ardei gras cu piept de pui cu chimen si vin alb
couscous cu lapte, scortisoara si zmeura, cativa macarons cu matcha (matcha=pudra de ceai verde)
Ma intorc la munca si va pupic pe toate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Tzuni spune:
Friptura de pui (cu tot cu geaca), mujdei de usturoi, cartofi prajiti, castraveti murati, bere rece, prajitura cu capsune si sex... E clar, tre' sa ma culc!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

tumpi spune:
Roxa, eu am mai folosit Retinul anul trecut, asa cum am mai spus.Asa actioneaza el, intai scoate impuritatile la suprafata si apoi curata in adancime.Cat de riduri, hmm, momentan numai Carmen le vede.
Eu din pacate nu imi permit acum sa merg la tratament mai amanuntite,plus ca nu stiu ce sa zic de dermo, in timp nici astea nu fac bine, gandeste-te ca sunt straturi cae se duc, tesutul in timp se subtiaza.La mine e o acnee pusticulara pe care mi-am capatat-o pe la 23 de ani cand am inceput tratamentele pt .
Inainte imi faceam saptamanal masca/peeling cu aspirina si miere sau iaurt, in ultimul timp am rarit-o dar tb sa ma reapuc fiinca ma simteam f bine dupa.
Ruxi, pacat de frumusete de tot, care banuiesc ca mai e si delicios .
Tzuni, fata harnicuta ce esti, vad ca te pregatesti de buna gospodina.Apropo de nunta am vazut in seara asta Razboiul mireselor - Bride Wars cu Kate Hudso si Anne Hathaway, foarte funny.
Dar cel mai dulce a fost al meu care mi-a propus sa facem inca o nunta ca sa fie asa cum ne dorim noi .
Si cum ceasu face tic tac, tic tac si se apropie de miezul noptii eu ma retrag in umbra noptii si va urez o noapte linistita, spor la lucuru/celor ce lucreaza si la fetele nementionate.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

tumpi spune:
Roxa, eu am mai folosit Retinul anul trecut, asa cum am mai spus.Asa actioneaza el, intai scoate impuritatile la suprafata si apoi curata in adancime.Cat de riduri, hmm, momentan numai Carmen le vede.
Eu din pacate nu imi permit acum sa merg la tratament mai amanuntite,plus ca nu stiu ce sa zic de dermo, in timp nici astea nu fac bine, gandeste-te ca sunt straturi cae se duc, tesutul in timp se subtiaza.La mine e o acnee pusticulara pe care mi-am capatat-o pe la 23 de ani cand am inceput tratamentele pt .
Inainte imi faceam saptamanal masca/peeling cu aspirina si miere sau iaurt, in ultimul timp am rarit-o dar tb sa ma reapuc fiinca ma simteam f bine dupa.
Ruxi, pacat de frumusete de tot, care banuiesc ca mai e si delicios .
Tzuni, fata harnicuta ce esti, vad ca te pregatesti de buna gospodina.Apropo de nunta am vazut in seara asta Razboiul mireselor - Bride Wars cu Kate Hudso si Anne Hathaway, foarte funny.
Dar cel mai dulce a fost al meu care mi-a propus sa facem inca o nunta ca sa fie asa cum ne dorim noi .
Si cum ceasu face tic tac, tic tac si se apropie de miezul noptii eu ma retrag in umbra noptii si va urez o noapte linistita, spor la lucuru/celor ce lucreaza si la fetele nementionate.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

vikinga spune:
Gabi, scuze uitasem. Dorade il fac asa cum am vazut in spania, e reteta veche de a lor, cum e saramura dobrogenilor, adica de cind lumea:). E f simplu, fara ulei fara complicatii, pare sarat la prima vedere dar nu e. Deci pestele sa da prin sare neaparat mare, daca gasesti cristale de mare din aia alba mare buna. Numai in exterior se da dar cu generozitate. Se pune in hirtie de aluminiu, se impacheteaza bine pe lunng daca e sul de hirtie mai scurt, ca sa nu aiba pe unde sa iasa ce se mai lasa si se pune direct pe gratarul de la cuptor, care e in prealabil bine incins. Se lasa acolo vreo ora, focul se mai micsoareaza dupa vreo 20 min dar nu trebuie la foc mic de tot, il mai controlezi tu. Pt fitze, poti pune in burta pestelui felii de lamiie, una de ceapa, niste ierburi nu f puternice. Eu nu pun ca-mi place gustul lui asa natur. Cind se maninca se indeparteaza pielea pestelui cu grija si pestele ramine in interior numai bun de sarat. Eventual stropit cu putina lamiie. Merge alaturi cu orez cu sofran mai multisoor sa iasa galben galben, dupa fierbere poti sa-l pui intr-o tavita tapetata bine cu unt si la cuptor la foc mare pt gratinare inca vreo 10 min. Tavita se rastoarna frumos pe un platou si-si va mentine forma, arata binisor galben asa in froma asta. Ok pt care are voie unt.Tumpi pai acomodare usoara in noua casa, noul oras
. Nu stiu nu e neaparat rau sa stai numai printre romani, dar se pierd alte experiente care pot fi daca nu neaparat placute macar aduc ceva nou. Una din prietenele cu care tot ies e sirboaica, ea si sotul au inchiriat restaurantul de la parterul micului nostru hotel, am fost invitata la petrecerile lor, m-au adoptat imediat ca sa zic asa. Sunt oameni extraordinari dar comunitatea lor e f inchisa. Cei cu restaurantul sunt singurii altfel pt ca afacerea lor a presupus contactul cu nemtii, au prieteni merg in vacanta cu ei, dar restul mai ales femeile, ramin prietenoase, chiar sunt super ok dar contactul e numai printre ai lor. Rezultatul? Femei venite de 10 ani aici si vorbesc tare greu limba, nu le place aici, ba oamenii, ba mincarea, ba ca ia uite nu stiu sa se distreze, toate vacantele le fac numai acasa in serbia si normal ca nu prea ramin bani sa viziteze si alte tari sa-si largeasca orizontul. Una din ele e medic, a terminat facultatea si s-a indragostit d eun sirb care munceste aici. Cit a mai suferit saracuta de ea, a facut 2 copii imediat cum a ajuns aici, stateau intr-un apt micut, si-a alimentat starea asta in acelasi grup, a incercat sa munceasca si nu a fost acceptata pt ca nu vb corespunzator limba, a fost 2 ani depresiva, zicea ca viata ei e de rahat aici, la pas de divort in permanenta..etc. Prietena mea a luat-o cu forta si a izolat-o de "grupul mama", i-a luat reciverul pt satelitul sirbesc
, i-a gasit o profa de germana, in juma de an si-a revenit atit de bine, si-a gasit job in clinica direct pe specializarea ei, iese la cafele cu dr colegi si colege, dintr-o data germania e frumoasa si nemtii nu mai sunt reci deloc
. Infloreste, de divort nici nu mai poate fi vorba, au luat un apt mai mare si l-a decorat asa cum si-a dorit. E o alta femeie. Bineinteles ca are contact cu sirbii ei dar acum nu se mai autoizoleaza doar in mica comunitate. Tre sa prindem si noi radacini pe unde suntem, ca peste tot is tot oameni ca si noi. Dar tu stii la ce ma refer
.Tzuni, Gabi spor la trebi sunt si eu prin zona sa va tin de urit.Puskin ce tortulet frumuseeeeel..arata cu adevarat delicios..imi pare tare rau ca ti-a stricat sotul entuziasmul si surpriza. Esti o femeie buna si frumoasa si desteapata, ai o personalitate adevarata, deosebita imi pare rau ca tocmai in plan afectiv nu merg lucrurile asa cum ar trebui. Nici nu stiu ce as putea sa zic... Nu as putea sa dau sfaturi pe care eu stiu ca nu le-as putea urma. Stiu doar ca usor nu iti este
. Si mai cred ca poate un eveniment mai iesit din comun ar putea sa va /il scoate din starea asta de amorteala, o scuturatura buna..cel putin asa a fost la noi. Eu nu m-am adaptat excelent la viata de femeie maritata
el cu viata lui ca inainte, ce mai unul in altul in dreapta, treburile astea s-au derulat in maxim un an, nici nu am simtit, abia la final ne-am dat seama
. Cu hirtiile de divort in mina, abia at am realizat ca din ce rebeli am fost amindoi, am stricat totul ca niste prosti. Am vorbit am vorbit si sa mor de nu e ca-n carti
da da ne-am redescoperit si acum e mai bine ca niciodata. Ne-am asezat ca sa zic asa. De citi ani sunteti impreuna? Scuze pt indiscretie
.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

lai spune:
toate fetele frumoase si dragi din California insorita.
Am dat-o in bara chiar inainte sa plec de acasa, ieri, pe langa meniul postat, am bagat la buzunar vreo 2500 de calorii de junk food pe altarul tezei de doctorat Ieri dimineata cantarul arata 69,2kg; azi dimineata - cantarul nu minte - 70,2kg. Nu stiu daca voi avea unde sa ma cantaresc maine, daca nu, ma puteti trece pe saptamana asta cu +400g si un mare porc.
Azi am mancat o felie de paine integrala cu pate si masline; doua sandvisuri fiecare din doua felii de paine, mustar, branza, salam, rosii, masline si thyme; un mar; doua pachetele mici de alune sarate (de pe avion); doua cafele cu lapte si un "chai" cu lapte. N-as vrea sa mai mananc nimic, dar mai e pana diseara, mai vedem.
Ma intorc la teza, azi o indragesc mai tare ca nu m-am porcoshit pe langa ea.
Lai

Mihaera spune:
Seara buna!
Sunt pe fuga, am intrat doar sa postez ce-am papat azi:
MD: un ou, o rosie, 5-6 feliute salam
Gustare: o portocala
P: un ou, o portocala, un fibrobar
C: doua mere
Apa: aprox 1,5 litri
Asa s-a nimerit azi, sa mananc mai putin seara, ptr ca m-am intors obosita de la sala si m-a luat somnul, abia acum m-am trezit si am mancat mere.
Iar am mancat ceva ce nu trebuia, salam (si mai are si grasime in el), dar nu aveam alta carne in casa si mi-a fost o mare pofta de carne. Sper ca maine sa apuc sa-mi cumpar ceva ptr dieta.
Va pupic, noapte buna!

Zuzilici spune:
Ruxi meniul de azi:
MD - o chifla cu o felie de ham (35 cal) si una de branza
p - un gratar de muschi de porc cu ardei si varza de Bruxelles steam si cartofi naturi
G - un castronel de floricele light (facute de mine in ulei, nu cu unt)
C - 500 de cal. arse pe banda si daca mai am chef poate obisnuita salata verde
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)