Nou stil de viata (251)
Raspunsuri - Pagina 18
zisaCami spune:
Va multumesc tuturor pentru urari! 
Noi am ajuns de lunea trecuta acasa, insa nu am mai iesit din dormitor si acolo nu am internet. Intru sa va povestesc mai multe cand ne mai revenim un pic. BB Raducu e tare frumusel ( doar e al meu
) si cu o personalitate foarte puternica de pe acum!
tuturor
Tzuni spune:
Hello, hello! 
Carina, pai cum sa te bag in seama cand numai citindu-ti postarile ma ingrash juma de kil?
Daca mai fac si greseala sa-ti deschid blogul, trebuie apoi sa scuip in san si sa ma dau de trei ori peste cap sa nu ma ia cu pofte si nebunii...
In rest...
Apropo de cearta cu mama si sora. Saptamana trecuta am primid aviz de la posta pt recomandata. M-am dus intr-un suflet, sperand ca e de la mama sau de la sora mea. Vedeam angajata de la posta cum manevra scrisoarea si vedeam ca numele meu e scris de mana, cu pix albastru....tremuram de emotii,mi s-a parut ca trece un an pana-mi da aia scrisoarea!
O iau in mana si.....Administratia Financiara! ![]()
![]()
Am ras cu lacrimi gandindu-ma ce prostutza si naivutza sunt! Macar aia de la AF m-au anuntat ca am de ridicat de la ei niste milioane bune! ![]()
Doamna Obama (ca s-o citez pe Vik
) io-ti spun sincer ca am amice bune f bune si prietene ocazional (doar cand au ELE nevoie de mine
). Altel, ce sa-ti spun? Caut sot sa ma plafoneze vreo 4 ani! 
Nastad 
Puskin, de ce n-a papat tort? 
Tumpi, Gabrielama, Hcclara 

Hopes, nu stiu ce sa zic....cam zeama lunga relatia asta... Si singurele dati in care m-a atins fizic a fost la coada la floricele la film
...ca sa inaintam la rand!
A incercat bietu' sa ma pupe acum 2 ani, dar m-am rusinat
si am aplecat capul. Si m-a nimerit pe frunte ![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
gusta spune:
Vik ai dreptate si accept sa imi spui cum vrei tu.Tipa o stiam de la scoala dar eu m-am retras un pic de ea ca imi discuta familia si acuma ea s-a luat de mine ca nu ii mai zic nimic si restul ce a zis.Planuri am si uite le zic pentru prima data aici ,sa gasesc de munca(copilul va merge la scoala de la 22 mai o las sa se acomodeze si dupa ma apuc de cautat ,aici am si sustinerea lui papi),sa imi iau carnet,renovat apartamentul din tara si sa scap de vreo 10kg
.Si stiu ca pana la sfarsitul anului voi reusi ca vreau.O fi hormani de vina da nu e prima data cand ma supara sa mai zic cand era Mara bolnava imi spunea "bai fata iar ai imbolnavit-o pe Mara
".
Multumesc si la restu de fete ca imi spun vorbe bune ,credeti-ma ca ma bucura.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gusta Vik ai dreptate si accept sa imi spui cum vrei tu.Tipa o stiam de la scoala dar eu m-am retras un pic de ea ca imi discuta familia si acuma ea s-a luat de mine ca nu ii mai zic nimic si restul ce a zis.Planuri am si uite le zic pentru prima data aici ,sa gasesc de munca(copilul va merge la scoala de la 22 mai o las sa se acomodeze si dupa ma apuc de cautat ,aici am si sustinerea lui papi),sa imi iau carnet,renovat apartamentul din tara si sa scap de vreo 10kg ".Multumesc si la restu de fete ca imi spun vorbe bune ,credeti-ma ca ma bucura. Marilena si Mara Augusta |
Multa bafta si putere sa iti indeplinesti toate planurile
. E f important pentru tine sa incepi sa te detasezi emotional de toate rautatile cunostintelor. SI crede-ma ca nu o spun cu rautate, o spun pentru ca e mult mai bine pentru mine: sa intorci spatele si sa zambesti.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
hcclara spune:
mai fetelor, m-a pocnit o durere de cap de nu mai pot, ma duc sa ma culc imediat!
Tzuni
si de 2 ani n-a mai incercat nimica?
Roxa am vesti de la papuci! vesti rele asa mi-au scris! mi-au trimis email, cum ca nu-i mai au, imi multumesc pt rabdare
, cica data viitoare sa ma informez corect daca au produsele, si imi dau 5 euro cadou la urmatoarea comanda 
asta e tipic pt ei, tot timpul procedeaza asa, imi dau 5 euro cadou si imi iau 6 euro posta!
in fine, imi pare rau ca te-ai gandit la ei, stiu cum iti merge ca asa am fost cand am asteptat pantalonii de piele si in loc de ei, mi-au trimis 5 euro cadou pt rabdare!!!
hai ca va arat rochia aia ce mi-am comandat-o si am returnat-o:http://www.heine.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Heine-HeineDe-Site/de_DE/-/EUR/SH_ViewProduct-ArticleNo;sid=df61Mb8_ClMfavRX2zWdM1D4xMB8z_FjeuHxV7j-04O-6hxxumRpj7?ArticleNo=020002&Source=Search&From=???de.from.Accessoires???&backUrl=http%3A%2F%2Fsuche.heine.de%2FHeineStatic%2FSearch.ff%3Fsid%3DzM-GWihqUKWeWmH66DKbmH06DtzHxluqrwaddIIuh0Ae8nn0fiowPXUt%26query%3D02000284%26domain%3DHeine-HeineDe-Site%26host%3Dwww.heine.de
Delia bafta saptamana asta!
vik pai le merge prea bine acum! 
Doina gata sesiunea?
ma duc sa ma culc ca-mi crapa capul!
tumpi spune:
Cami
si
bebe Raducu.Cand ai timp te asteptam si cu ceva pozici daca e.
Hopes, din pacate asa este.Care cum mai facea un copil uita de noi.Sti cum e faza asta, ceva la modul cand o prietena divorteaza si restul o exclud ca vezi draga e pericol.Am patit-o asa, am avut o prietena care a divortat si majoritatea amicilor mei se uitau chiras cand o invitam.Dar lumea e rea ce sa mai zic.
Plus ca atunci cand sunt familii cu copii si sunt mai multe perechi , vor fi preferate cele cu, restul vezi doamne ce pot discuta eu cu tine ca tu habar nu ai cum se face sau creste un copil
.In fine, asta e o alta poveste si nu vreau sa imi mai aduc aminte.
Marilena, trebuie sa vrei sa mergi inainte, sa iti vezi de viata ta sa nu-ti pese de ce zici altii.Si daca tu deja ti-ai cladit un tel, foarte bine, important e sa nu pleci urechea la toti "binevoitorii"
Claudia , draguta rochita.Cat de durerea de cap ce sa zic, naspa rau, am patit-o si eu, numai ca mie nu-mi trece nici cu somn.E posibil sa fie de la vreme.Si la voi tot nasol e?
Vik, bravos pt viata care ti-ai cladit-o.Asa am spus si eu, tb sa-mi fac prietene nemtoaice, sa evit contactul cu roamnii, ca stim prea bine cat de "prieteni " pot fi.(bine in aceasta categorie nu intra mamidulce, pe ea sper in limita timpului ei sa o intalnesc).Usor , usor sa ma integrez aici si sper sa revin la viata![]()
Si apropo de viata, azi am lenevit, nu am avut dispozitia necesara pt nimic, nici macar tv-ul nu l-am deschis.Am stat tolanita in canapea privin cum arde focul si dandu-ma pe ebay.
Halal viata, dar asta e lunea, fara chef de nimic.Acum mi-m facut o cafea, poate, poate imi revin si ma apuc de treaba.Noroc ca spala masina, ca altfel stateam si cu lucrurile nespalate
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
louisea spune:
Claudia mai da linkul o data ca uite-te cum a iesit cand l-ai scris..
Tzuni pey ar fi recomandat. Ca una e cand il vezi numai in weekenduri si totul e idilic si alta e viata de zi de zi
Gata ca nu ma mai bag ca nu´s experta in amor ![]()
Gusta viata e cum ti-o faci tu. Daca tu ai ales sa stai acasa nu trebuie sa regreti si nici sa ai mustrari de constiinta. Fiecare are parerea lui. Poate s-a exprimat si ea intr-un fel, si tu la fel erai intr-o pasa proasta.
Vik n-am gasit si nici n-am cautat :) Pe mine ma interesa mai mult un fel de club unde mergi sa vezi altii cum danseaza.. Is you know what I mean
Bine i-ati invatat pe barbatei
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
Delidana spune:
Buna,
Nu mai vorbiti de dureri de cap ca simt ca ma ia si pe mine una. ![]()
Tzuni, eu cred ca el asteapta sa faci tu primul pas acum.
N-as fi zis ca esti rusinoasa. ![]()
Gusta, nu mai pune la suflet, te consumi prea mult pentru ceva ce nu se merita. 
Puskin, da-ne noua tortul daca tu nu maninci si zici ca nici sotul n-a gustat.
Pun pariu ca in 10 minute nu mai ramine decit farfuria.
La multi ani cu intirziere sotului. 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
roxana1974 spune:
Dragelor, buna seara! Acum o ora m-am intors de la sala, azi am avut
cu nebunul de Andrei
asa-l chiama pe ala miku care ne streseaza la fat burn, e ceva...
dar imi place de el! in fine...
Tumpi!!! te rog eu frumos, uita de Retin A, am un tub abia inceput in baie, mi-a facut mult rau. In afara de faptul ca usuca extrem de tare fata, ti-o si irita ingrozitor si pana ajungi sa treci pragul rabdarii, iti face riduri sub oki, chiar daca nu-ti dai cu crema pe acoli si ce-i mai tare acum urmeaza: pana sa-ti faca bine, daca-ti face vreodata, iti scoate mai rau cosurile si punctele negre. Vreau s-o vad io pe gagica aia care in 2 zile are cu 50% mai multe cosuri sau cosuri transformate in puncte negre si nu incearca sa le scoata? Anyone? Eu una am cedat nervos, da, le-am scos si mi-am traumatizat fata si asa am ajuns la microdermoabraziune si vreau sa zic ca nic nu se compara cum imi arata acum fata si cum imi arata. Micro fac la un cabinet de medicina dermatologica, nu la cosme iar cand m-am dus la cosmeticiana mea pentru pensat si mustata, s-a mirat ce bine imi arata fata in mai putin de o luna...te rog gandeste-te bine...eu ma declar fan microdermoabraziune, facuta cu freza diamantata sau cu acid de fructe nu chimica si nu cu praf din ala de aluminiu care e toxic...si apoi dupa 4 sedinte din 2 in 2 saptamani poti sa-ti facu ina la 2 luni sau chiar la 3 si e ok, nu mai ai nevoie de tratament cosmetic, doar asa din cand in cand un gomaj bun si o masca adevarata...
Mihaser,
tre sa vad ce pozna am in album ca nu stiu ce-au mai lasat serifele astea ale noastre
Zuzi, ce-mi place ce nebunatica esti, nu mai beau cafea
tare!
Vik, da sa te
ce sfaturi bune i-ai dat Gustei
. Eu am mare noroc cu sala de sport cu fitze asa cum imi place mie si cu niste prietene minunate, pe ai caror umeri pot sa plang, pe voci! La una plang de dragoste si job, la alta de familie am si de distractie (mai rar, dar am si de-alea) si daca ne ajuta Doamne Doamne, o comitem si in ceva excursie asa ca intre fete. Io inca faza aia cu w/e la spa nu am reusit-o desi e unul dintre visele mele eroice! Tare imi doresc asa ceva...
Gusta Doamne da fata draga sa te tina ambitia si sa reusesti, ca ti-ai facut calcule bune! Noi suntem alaturi de tine.
Anda
si iti multumesc de ganduri. Si eu iti urez bafta in toate cele, ca multe mai ai de facut!
Ioi, io m-am cam lasat pe tanjeala cu carnetu de sofer, inca nu m-am inscris la examen si nu ma trage ata la carte...doar la cartile cu vampiri, ce-mi place catrea Amurg.
Happy, ah ca era cat pe ce sa uit, sa fii linistita ca fata ta citeste Amurg, chiar daca e lectura usoara, astea sunt carti folositoare sa stii de ce: deschid apetitul pentru lectura, asa se incepe serios, cu lectura usoara si apoi vine pofta si de chestii mai clasice. Io daca nu erau cartile astea usurele, nu invatam asa de bine limba engleza, tare ma ajuta...
Cristina T, unde esti? Sper ca nu mai esti trista si vii maine sa ne spui ce ai facut
Clau
multumesc inca odata, nu avem ce face chestii de-astea se intampla...
btw, sunt niste reduceri extraordinare pe promod, voi nu cumparati online de acolo? noi la job suntem ca trase cu cheia si mi-am luat niste rochite delicioase...
http://www.promod.fr/
Dragelor, va
pe toate si va las deocamdata aici ca mai am de strans si sa ma pregatesc de ziua de maine!
Roxa
puskin spune:
Delia, mersi. Din pacate tortul este netaiat, in frigider
dupa ce am muncit cateva ore bune la el. Asta e...asa face sotul meu cateodata.
Deci Delia, uite tortul, special pentru tine:
http://picasaweb.google.com/puskin7/Culinare#5300888792831713986
Lou, ce mai faci? Cum e jobul cel nou?
Tzuni, asa face cateodata...cica nu mai poate
. Daca trebuie sa il arunc ne certam rau de data asta...