Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

tema: mici atentii
cand l-amnascut pe andrei am dat moasei 100 ron. la asistentele de la copii si cele de la lauze le dadeam cate 5 ron, ca erau cate una pe tura.
cand m-am dus la spital aveam un plic pregatit cu bancnote de 1 si 5 ron.
la asistenta care l-a preluat pe andrei cand l-am nascut, i-am dat in seara urmatoare cand a fost dinnou in tura vreo 30 de ron, si astia numai in bancnote de 5 ron. recunosc ca mi-a fost putin jena, dar la care ea "nu are nimic, tot bani sunt".

30+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvia4

Fetele ce numar ati luat la scutecele?

Silvia 33+ Natalia (cred)

nr. 2.
cauta scutece pt copii pana la 5 kg.

30+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MADYN

Novus eu la biberoane votez cu Avent. La bb1 am avut si Nuk si Avent si Chicco, dar cel mai bine m-am inteles cu Avent si desi sint mai scumpe o sa merg in continuare cu astea.

Mady29+ si Mihai - (1-aug-2006)

si eu votez pt avent. am fost foarte multumita de ele.

30+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Merci mult Anca.
Problema e ca in toate cartile despre alaptare zice sa-i dai lui bebe o masa la un san si urmatoarea la celalat san. Si asta pt ca, consistenta laptelui e diferita, la inceput e mai apos, tine de sete, la sfarsit mai gras si hranitor. daca il pui la ambii sani la o masa va manaca numai laptele de inceput si nu e bine. Si de aici peste tot si pe site-uri si in carti am vazut un mare NU la alaptarea la ambii sani la o masa. Si in cazu asta eu cum rezolv problema mea?

29+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Daca tot veni vorba de alaptat. Am si eu o Maaaaareee dilema, poate ma ajuta gravidutele care sunt deja mamici. Stiu ca s-ar putea sa par foarte naiva dar ce sa fac ma framanta rau si nu gasesc raspuns .
Asa deci: Cum poate fi hranit bebe cu laptele de la mami daca sa presupunem mami are treaba mai multe ore si nu poate fi langa copil? raspuns: se mulge si il pastreaza la frigider. Da dar aici intervine dilema, cand se mulge? cat? etc.
Ca sa ma intelegeti: Sa presupunem ca bebe papa din 3 in 3h, azi ii dau sa pape la 9.00 si am treaba urgenta in oras pana la ora 18.00 deci pierd 2 mese in prezenta copilului. Cum fac sa strang cu o zi inainte laptic pt cele doua mese? pt ca se presupune ca sanul e adaptat cererii deci atunci cand bebe papa nu mai ramane nimic de muls, daca mulgi de la celalat san dupaia nu se mai produce suficient in 3 ore ca sa bea si bebe. A si daca totusi ramane in san cate putin de muls, e bine sa fie amestecat astfel incat sa se ajunga la o cantitate suficienta pt 3 mese? Aaa si bebe e mic are 2 luni deci nu a inceput diversificarea. Aici e maaaaareeea mea dilema.

Hi, hi hi zici ca-i problema de mate. Hai va rog mamicile poate ma lamuriti si pe mine ca nu mai dorm noaptea de grija. Si sa nu radeti de mine. si multumesc

29+ cu

eu umblam cu copilul dupa mine. cand i se facea foame ii dadeam sa suga. nu ma intreba cat am alaptat la restaurante, terase, supermarketuri. chiar si la o nunta am mers cu copilul dupa mine.
am ramas celebra la un salon de cosmetica. m-am dus la epilat si andrei s-a trezit si-i era foame. cosmeticiana ma epila pe un picior, iar pe celalalt tineam copilul si-l alaptam.

30+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07
Aici de la inceputul sarcinii iti faci rezervare la cresa, uneori esti trecut pe lista de asteptare doar...of e nebunie cu cresele astea.

Bafta la toate, precis gasesti solutia cea mai potrivita

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

si-aici e la fel, aceeasi nebunie cu cresele. M-am inscris cind am aflat ca-s gravi, dar nu-mi garanteaza nimeni un loc... asa ca ma pregatesc pt ce-i mai rau, mai ales ca noi vrem doar trei zile/sapt si asta chiar nu ii intereseaza!!
Merci de incurajari!

Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Merci mult Anca.
Problema e ca in toate cartile despre alaptare zice sa-i dai lui bebe o masa la un san si urmatoarea la celalat san. Si asta pt ca, consistenta laptelui e diferita, la inceput e mai apos, tine de sete, la sfarsit mai gras si hranitor. daca il pui la ambii sani la o masa va manaca numai laptele de inceput si nu e bine. Si de aici peste tot si pe site-uri si in carti am vazut un mare NU la alaptarea la ambii sani la o masa. Si in cazu asta eu cum rezolv problema mea?

29+ cu

cam la inceput, cand aveam mult lapte, ii dadeam lui andrei o masa dintr-un san, masa urmatoare celalalt san.
treptat a inceput sa nu se mai sature doar cu un san, si sugea si din celalalt.

stii vorba aia: teoria, ca teoria, dar practica ne omoara.

30+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna seara

Chatonel...e gata papita...si de gatit si de mancat.. a iesit super delicioasa si a placut foarte mult si sotului.Din pacate nu pot sa o savurez a doua zi...ca ai zis ca e mai buna..pentru ca s-a terminat.
Saru-mana de reteta..si daca mai ai ceva specialitati..anunta-ma ca mie imi place sa bucataresc.

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

iaca ce de-a discutii am stirnit cu grijile mele legate de "atentii"
noi nu mai avem mari vesti, miine vine restul de mobila din camera bebelinei, tot miine vine sora-mea sa se apuce de pictat pereti....

ma duc acusi sa "fac de mincare"....si apoi un film, ceva....

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

In sfarsit mi-am gasit si eu burtiera cu arici, dupa ce am fost prin vreo 10 farmacii si se uitau farmacistele la mine ca la felu 14 Am mai luat si o pompa de san manuala si detergent Persil sensitive pt hainele lui bebe.

Ma duc sa fac ceva de papa ca deja fetitza imi da picioare in stomac...ala ii semnul ca trebuie sa papam ceva, ca au inceput sa chioraie matele

34Ariana

poze

Mergi la inceput