KK CU SANGE, LA 2 ANI ( DE O JUMATATE DE AN)

KK CU SANGE, LA 2 ANI ( DE O JUMATATE DE AN) | Autor: dicirstea

Link direct la acest mesaj

Va scriu in numele unei familii disperate, sunt din Slobozia si astazi vin din Italia unde au incercat sa gaseasca un tratament pentru baietelul lor care face kk cu sange inca de anul trecut, din vara. (nu functioneaza cautarea si nu stiu daca s-a mai discutat subiectul).

Au fost internati mai intai la Grigore Alexandrescu, la dr. Rodica Lupu. Initial li s-a spus ca din cauza unei intolerante la lactoza nediagnosticate corect si la timp au fos afectate alte organe, dar fara sa li se spuna care si cum. Dr. s-a declarat depasita de situatie. Analizele ii ieseau bune si totusi baiatul are 2-3 scaune cu sange zilnic. La clinica din Italia (nu stiu cum o cheama) li s-a spus ca problema e de la colon, dar nu li s-a dat un diagnostic clar, cu atat mai putin un tratament. De 2 luni face Prednison, 2/zi, iar de o saptamana ii e din ce in ce mai rau, sangele a inceput sa fie lichid si negricios, copilul e slabit, parintii sunt disperati, evident se gandesc la ce e mai rau, dar macar sa nu fie si prea tarziu.

Daca mai stiti cazuri asemanatoare, medici buni si atenti la detalii, va rog dati-ne sugestii.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 21

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu e cumva rectocolita ulcerogemoragica?
Sau boala Crohn?

Ce investigatii a facut? Colonoscopie+ biopsie , tranzitat baritat , rectoscopie?
Daca nu are vreo forma mai rara de boala, sau o boala mai rara, sau organismul lui sa reactioneze ciudat , ar trebui sa fie diagnosticat fara probleme dupa toate investigatiile.
In general daca nu se gaseste nimic concludent , probabil e o boala autoimuna.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Nu stiu daca a facut biopsia, recto si colonoscopia le-a facut la Gr. Alexandrescu, iar tranzitatul in Italia. Imi imaginez ca trebuia sa faca si biopsia, dar erau prea ravasiti sa imi spuna.

Daca ar fi o boala autoimuna, unde ar trebui sa se vada? La ce dr. sa mearga?

si a cui o mai vrea sa vina 21

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Acum am intrebat, in Italia i-au facut biopsie, din mai multe locuri. Rezultatele au fost ok. Si totusi ii e mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Poate e alergic la proteinele din lapte de vaca...Au facut cercetari in acest sens?Cum mai e copilasul?

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Se pare ca a functionat clisma. Au inceput sa reduca scaunele pe zi, sa nu mai sangereze. Asta la o saptamana dupa ce au venit in tara. E tot la regim, va merge luna aceasta la control si va repeta analizele.

si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 24

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Si noi am avut kk cu sange dar era de la o intoleranta la lactoza descoperita dupa cateva investigatii.Dar am avut doar 2-3 si atat.
Sanatate multa micutului si ma bucur ca este mai bine.

Mergi la inceput