Duphaston
Buna. Am avut progesteronul 9.7 in octombrie.Dr a spus ca trebuie sa fac tratament cu duphaston, Am facut in decembrie si ianuarie din ziua 14 pana 25 a CM.Ultima menstruatie am avut pe 03.01.2009. Si inca nu mi-a venit si nici in test nu iese ca sunt insarcinata
Raspunsuri
pogonici1977 spune:
ai patit la fel ca mine...eu am laut clomifen din a 5 zi de CM, am facut pregniyla 13 zi si apoi din 14 zi am luat dufhaston timp de 14 zile...azi e a 39 zi de cand nu mia venit CM,insarcinata nu sunt ca aseara am fost la eco, testul e negativ si el..
diagnostic DEREGLARE HORMONALA de la neneoricti astia de hormoni...acum iau utrogestan ptr am reveni CM si nospa ptr dureri ca am si din alea..
vai de capul nostru cele care bagam hormoni in noi
Eseea spune:
stii sigur ca ovulezi inainte de ziua 14? Ai facut vreo monitorizare a ovulatiei? ca altfel, progesteronul luat inainte de ovulatie o poate inhiba.
Mami de fetita
si de baietel
33+ ( real 34 + )
anamaria74 spune:
Multumesc mult fetelor de raspuns, nici astazi nu mi-a venit si sunt disperata, de mult ne dorim un bebe.
Multa sanatate!
speranta2008 spune:
buna
Anamaria - si eu am luat D dar eu stiu ca opreste ovulatia si doar regleaza CM,..in cele mai multe situatii
mie bine nu prea mi-a facut, l-am oprit dupa a 2 luna si m-am deregleta cateva luni..acum sunt ok cu CM
iti doresc sa ai cat mai repede
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
unombun spune:
eu va spun ce am discutat cu ginecologul la care merg,fiecare functie de tratamentul pe care l-a luat pricepe ce poate.Eu am mers la doctor dupa ovulatie,cu ideea ca daca am ramas insarcinata sa-mi dea duphaston din ziua 18 dupa cm,pina in z,25,cum am citit la alte fete pe net.,ca sa tin copilul.Raspunsul doctorului,de altfel f.bun si serios,care ma cunoaste si nu glumeste ca i-am dat bani si vad dupa reactia lui ca e multumit,:nu iti dau acum ca-ti distrug corpul galben tocmai acum.Acum e copilul pe trompe,daca e,vino..si mi-a zis cind,abia se nideaza pina atunci.Intrbare :atunci cum scriu fetele pe net ca au primit de la doctoritele lor tratam .cu duphaston sau utrogestan din ziua 16 pina in 25,cqa sa tina copilul?Cineva nu e informat sau....fiecarejudeca cum poate
lalala13 spune:
din cate stiu eu , duphaston se da pentru reglarea menstrei, si daca ai deficit de progesteron...si am auzit si eu ca se da dupa ovulatie...desi in alte prospecte scrie ca nu ar influenta..
nu inteleg de ce ar distruge corpul galben cand acesta este de fapt un progesteron...pana la urma cred ca fiecare crede ce vrea despre acest medicament. cert este ca pe unele femei le ajuta iar pe altele nu.
my somebody.... 
luna asta
youngmomy spune:
sincer....eu cred ca am trecut de faza asta de incercari...orikum daca ai facut un tratment si ti-a intarziat ciclu la analize sange nu apare...eu am facut tratament si saptamanal analiza la sange sa vad daca sunt gravida.....dar au iesit negative cam o luna si ceva.....si sfatul meu e sa astept minim o luna pina faci test siiii....sa ai contact sexual ar fi indicat daca....nu ai prins ziua poate o prinzi dupaia.....deci.....fa teste dupa o luna fara menstruatie.....poate nu ai mentruatie ca ai probleme....poate sa nu fie sarcina...success
anamaria74 spune:
Buna fetelor. Din pacate pe 08 februarie mi-a venit CM.Dupa ce am luat duphaston mi-a dereglat CM.Pana acum nu am avut atata intarziere,nu-mi vine sa cred ca iar nu am ramas insarcinata.Am inceput sa dau sotului tinctura branca ursului si il doare capul nu-l suporta.Ma programez iar la ginecolog, cand am fost acolo ultima oara mi-a spus ca totul e OK.Si totusi a trecut un an si inca nici o schimbare.