Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (266)
Raspunsuri - Pagina 17
Erina spune:
Am fost dimineata la tirgul imobiliar. Abia de acum ma puc de studiat brosuri desi am ramas la cele trei locatii pe care le alesesem dinainte de pe Internet.
Vom face vizionari la doua locatii in Baneasa si Pipera. Mai este un proiect interesant dar scumpicel linga Herastrau, inca unul interesant in popesti-Leordeni iar pentru cine vrea sa stea la Corbeanca, Balotesti case foarte ieftine.
In rest extrem de interesante ca pret proiecte cu finalizare in trim trei al anului sau in 2010.
Dupa tirg am fost in parc. Am observat ca tati nu prea are rabdare la stat in parc. Cred ca era presat si de gindul ca are un raport de finalizat astazi...Trebui e sa iesim mai des sa invete ca parc intr-o zi insorita inseama mai mult de 1,5 ore.
Am fugit sa o impac pe Daria. S-a trezit taaaareee plingacioasa. Sper sa fie dintii si nu altceva.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui melaniatud Buna fetelor! Eu bolesc rau de tot#8230;ieri dimineata am facut febra 39, tusesc, ma dor amigdalele, am nasu infundat si capuul il simt f greu#8230;ieri am stat toata ziua in pat cu frectii, inhalante, antibiotic si alte cele. M-am izolat intr-o camera sa nu iau contact prea mult cu Tudor si am stat acolo sa uite ca sunt prin casa#8230;la inceput cand am intrat in camera batea in usa si striga #8220;mamaaa#8221;. Noroc ca am putut soacramea sa se invoiasca sa stea ea cu T ca nu eram in stare sa ma tin pe picioare#8230;groaznic. Aseara am hotarat tot asa sa dorm eu in alta camera si Tudor cu bunica insa ne-a iesit doar partial ca pe la 12 noaptea, cand s-a dus sotul sa verifice starea natiunii, bunica sforaia ca un tractor si in scurt timp Tudor s-a trezit din cauza somnului si s-a pus nene pe un urlet infiorator.Asa ca mami si-a luat frumos paturica si perna si s-a intor la pui sa-l linisteasca pt ca tati nu reusise. Cum l-am luat eu in brate a adormit. Azi sa zic ca sunt putin mai bine#8230; Si Tudor a aprofitat de vremea buna si a iesit cu bunicii in parc unde a alergat si a atentat la jucariile copiilor, acum este iar cu buni la plimbare. Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007) |
Sanatate multa, sa te faci bine repede! Sper ca Tudor sa nu ia raceala de la tine. Te-as sfatui sa iti pui o masca la gurita si la nas. Si dai si lui Tudor oscillo preventiv. Asta a fost sfatul meu!
urmychance spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Urmy, lui Tudorel cel dragalas si mamici albinute! |
Multumim. Returnam si noi
. Am reusit sa vad poza cu noua coafura, iti sta foarte bine.
Erina spune:
Danuta, la mine e mai greu cu dusul in casa. Trebuie sa o scot pe Daria din carucior, sa o pun pe bacheta masinii, sa tring caruciorul si sa il bag in portbagaj, sa o iau si apoi sa o duc sus.
Are un somn tare usor. De o saptamina nu reusesc sa ii tai unghiile la miini si picioare nici macar in somn.
De citeva ori am urcat caruciorul in casa (abia incape in lift) dar cum ajungeam sus se trezea.
Sanatate Mirunei sa treaca mucii fara alte complicatii.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
cecilia L spune:
poze din parc
http://picasaweb.google.co.uk/lataretucecilia/1AnSi6LuniParc?authkey=hslKk6Fztfs#5300099121548720354
poze cu Cristi cand deseneaza![]()
http://picasaweb.google.co.uk/lataretucecilia/Pictez?authkey=GdF_lIBsqqQ#5300110691180167906
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
moldoveanca spune:
Salutare si de la noi cat va invidiez ca stati asa de mult afara cu piticii vostri.Aici e frig si viscol am iesit ieri cu el ca era palid de atat stat in casa si aseara deja tusea si mucea.Eu sunt intr-o pasa tare proasta nu-mi revin nici cum.Am facut smotru azi in casa si am mutat mobila,am gasit tare mult mucegai
.Centrala duduiea la ,maxim si abia avem 19 grade in casa am inceput sa urasc absolut orice in Londra

mami fericita de Vladut Dominic
cecilia L spune:
Melania, sanatate.
Urmy,e bine ca sta baiatul fara tine, la mine nu cred ca ar ajunge pana la capatul strazii si ar urlaaaaaaaa.., daca raman in casa sa termin de pusin gentuta cand plecam in parc, cand ajung si eu la masina deja urla mamiiiiiii.....felicitari harnicutooooo...
Erina, sper sa gasesti locuinta asa cum ti-o doresti.
Mandarinuta super melodiile, chiar m-am delectat cu Cristi in spate, evident![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
moldoveanca spune:
Ca tot vorbeati de cat aveti la caldura,zilele astea ne-a venit si noua factura la gaz pe 2 luni 350 de lire sterline si electricitatea 160 de lire asta plus chiria lunara de 850 de lire sterline.Am stat si am calcula,ne-am gandit ,ne-am razgandit decizia finala :intoarcere in Romania.Stiu ca e greu ca nu sunt job-uri,totul e scump dar sper sa ne descurcam asta imi doresc din tot sufletul.
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Melania sanatate multa! Si Miru cica-i slabuta ,dar a zis pediatra ca seamana mult pe tac-su,care e inalt si slab...asa o fi si la voi Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Da asa e Tudor e lei tasu
moldoveanca spune:
Mi-am spus off-ul acum parca e mai bine![]()
Erina sper sa gasiti exact ce va doriti si la un pret suuuper![]()
Melania sanatate multa si chair sa stii ca e foarte buna ideea cu masca eu am folosit d emulte ori si nu am transmis boala puiutului
Valentina ,Bernix deci nu sunt eu singura care are o operatie de toata frumusetea
Oare se poate aranja in timp?