Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (266)
Raspunsuri - Pagina 13
Morgano spune:
Papanash, multumesc, nu a mers, dar continui :) 
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
EXCESELE DAUNEAZA! daca e vorba, cumva, si de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii, garantat
ceamica spune:
buna seara mamici,
de doua zile cad franta !iesit afara , iesit afara. Tot nu ma inteleg cu sebastian sa-l bag in casa asa ca am aplicat tactica statului afara pana pica in nas de oboseala. mai rau e ca eu cad inaintea lui.
noi suntem ok ceea ce va dorim si dumneavoastra
sunt in urma rau cu cititul , nu-mi dati test va rog !
ceamica spune:
La multi ani Diwana
! Sa traiesti 100000000 de ani fericiti alaturi de cei dragi tie !
p.s. any cake left?![]()
diwana spune:
Dragele mele dragi 
Ma pregateam de dimineata sa va scriu, sa va invit la prajituri, cafele, sucuri, vin, si altele si sa va multumesc din suflet ca v-ati amintit de mine si mi-ati trimis atatea ganduri bune. Va multumesc si va iubesc
. Am avut o zi frumoasa si ocupata, si in final stricata de buna mea vecina dusa cu capul. Inca sunt super intoarsa pe dos, de aceea multumirile mele nu sunt individualizate, va pup maine pe fiecare in parte
. Au venit 2 familii cu copiii din dotare, si au ajuns la un nr. prea greu de suportat pt. idioata mea vecina. 4 copii (inclusiv al meu), din care unu nici macar nu merge inca, asa ca cei 3 copii fericti si jucausi au deranjat-o pe dobitoaca. Tin sa mentionez ca au venit la 7 si au plecat la 8.30, si s-au jucat (alergat si tipat) o juma de ora maxim, dar s-a apucat descrierata sa bata cu furie (cred ca si-a gaurit tavanul, sper din toata inima
). In fine, destul cat sa-mi strice buna dispozitie si sa ma faca sa plang.
Va multumesc inca o data pt. urari.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
bernix spune:
Buna seara!
Hai sa dau si io un raport scurt despre ziua care a trecut.
Cum ziceam ieri, am fost la pediatru in Drumul Taberei si am plecat pe la 9:20 (aveam programare la 10:30), disperata ca mi se parea departe ni nu vom ajunge din cauza traficului. Ei bine, am ajuns in 20 de minute si ne-am jucat pe-afara o juma de ora. Ana e bine dezvoltata psiho-motor, chiar a ramas impresionata doctorita de cat e de indemanatica si ce bine raspunde la comenzi, are 82cm si doar 9,400kg. Oxiurii astia depistati cu atata greutate au chinuit-o rau la burta si n-a mai luat in greutate. Am primit tratament pt parazitii intestinali si ni s-a marit si noua doza de Vigantol la 5 pic/zi timp de 3 luni, ca i-o cam iau coastele in afara.
MI-a zis ca pot sa-i dau cam orice mancam noi, chiar si carne de porc slaba, daca-i plae si omlata facuta in unt.
Si-a dat acordul pt intarcat, a zis ca la varsta asta nu-i nici o problema daca se face brusc, chiar a recomandat acest lucru, asa ca pana la jumatate lui aprilie o intarc. Ce bine!
Despre Prevenar a spus ca ea nu-l recomanda decat celor care merg in colectivitate sau copiilor cu o imunitate f scazuta, f sensibili la germeni incapsulati. Nu este un vaccin nou, ci mai vechiul Pneumo23 cu foarte mici imbunatatiri, altfel prezentat si cu reactii adverse deloc de neglijat.
Oscilococcinum e f bun la copii, a recomandat unul/sapt preventiv.
Gradinita cica tre' sa mai astepte, mai vorbim dupa ce implineste 3 ani, prin urmare din toamna vom angaja o bona.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
La intoarcere a dormit fata mea in masina bine merci, am mancat acas si apoi am profitat si noi de ziua asta superba aproape 2 ore. Repet, io nu-nteleg cum ii tineti asa mult afara. Ana ma trage de mana nsa mergem acasa.
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
gabitz, sper din tot sufletul sa nu fie nici o problema cu Eliza. Am o colaga de birou care a avut astfel de problemem cu fetita eri si dupa ce au consultat o multime de specilisti, verdictul a fost ADD. Inca o data, sper ca la voi sa fie alarma falsa.
Mandarina, multumesc pentru vestile de spre recalcularea indemnizatiei. Din modelul cererii am vazut ca este inclusa si luna de nastere a copilului, ceea ce pe mine ma avantajeaza.
Erina, de ce n-o lasi pe Daria sa doarma in carucior si mai stati afara. Dupa parearea mea n-are rost s-o duci in casa daca ea se trezeste.
Teo, mooor de invidie cand citesc de mancaciosul tau!![]()
bernix spune:
Urmy, io iar nu te integeg: cum, mai, sa faci curat in primul tau week-end de "libertate"?
Of, diwana, ce nebuna si vecina asta a ta! Hai, n-o lasa sa-ti strice ziua!
papanash, ca zi ai avut! Io zic ca se necesita o iesire din BUcuresti, sa tye mai calmezi la nervii capului!![]()
bernix spune:
Cecilia, danuta, sanatate bolnaviorilor!