Insomnieee

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Incearca cu incredere pastile de sunatoare.
Cum nu prea sunt prietena buna cu ceaiul am luat pastile de sunatoare .
Nu creeaza dependenta.
Am luat numai cad am simtit nevoia, cand eram stresata, cand nu puteam sa dorm

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Copilutzu, as lua eu sunatoare dar din cate stiu diminueaza efectul anticonceptionalelor.
Multumesc pentru sfaturi. Sper sa o scot la capat ca daca nu...la psihoterapie/hipnoza cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Nikole,poti sa revii cu linkul despre care spuneai, cu tehnicile de respiratie ca suntem interesate.
Ce-i cu tehnica 4-7-8, te rugam ajuata-ne sa .
Multumim din suflet.

Mergi la inceput

E pe pagina anterioara si link-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui speranta

Nikole,poti sa revii cu linkul despre care spuneai, cu tehnicile de respiratie ca suntem interesate.
Ce-i cu tehnica 4-7-8, te rugam ajuata-ne sa .
Multumim din suflet.

Speranta uite aici inca un link f util, cu explicatii f exacte si corecte, mai bine si mai exact explicat ca aici, nu am gasit pe nicaieri

www.drweil.com/drw/u/ART00521/three-breathing-exercises.html" target="_blank">Exercitii respiratie

www.drweil.com/drw/u/ART02039/the-art-and-science-of-breathing.html" target="_blank">Arta respiratiei

Vroiam sa mai spun ca tipul asta de respiratie, mie una mi s-a parut epuizant(logic, la cum respiram eu de obicei, rapid si superficial), mi-a trebuit multe zile, sa reusesc sa respir corct, fara sa ma simt obosita, extenuata.
Insa merita tot efortul...de obicei practic exercitiile seara, la culcare, intinsa in pat(sezand nu reusesc de nici o culoare), si am avut placuta surpiza sa observ ca dupa cateva serii/exercitii,efectiv nu imi vine nici un gand in minte...chiar si ptr cateva secunde,reusesc sa nu ma gandesc la absolut nimic, plus o stare de relaxare ,parca eram intre doua lumi, nu stiu cum sa explic...dar placut, odihnitor...

Lolita cum esti??
Iei pastilute??

Edit sa mai adauc ceva:

http://www.breathminder.com/page3.html

daca reusesti sa urmezi aceste instructiuni, si intelegi cum sa respiri, eu una, din citite/auzite/intrebate, etc. consider ca tocmai ti-ai facut un mare bine, si ai pus buninceput unei vieti mai sanatoase

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Nikole,Multumesc din suflet! Trec la tradus si dupa aia la respirat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Melatonina-substanta care induce somnul. Se ia de la farmacie fara reteta. Succes !

Mergi la inceput

Nikole, perseverez cu respiratiile, dar mai bag si cate o pastiluta, tot ineficienta ce-i drept.
Merci, giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Beau lapte cald cu miere ininte de culcare, icerc sa-mi golesc mintea de probleme si griji si adorm

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

eu iau RELAXIREM. e pe baza de plante (valeriana si pasiiflora, parca), se elibereaza fara reteta si mie mi se pare tare eficient! Daca vreau sa dorm un somn odihnitor, iau seara un bob! Se pot lua si de trei ori pe zi, cate una iar seara, in caz de nevoie, chiar doua. Nu e scump. eu zic ca merita incercat!
(sa-mi spuneti daca-l incercati, ce credeti? sa-l mai recomand si alta data sau nu? )

Mergi la inceput