buna,linascuta daca zici ca ai orgasm clitoridian,probabil in momentul stimularii nu e mangaiat locul care trebuie,e mai greu de explicat,dar incearca sa schimbi locul,incearca mai sus sau mai jos decat de obicei,nu exact pe el caci eu zic ca de acolo vine senzatia de urinare.Si cum ziceau si altele incearca si fa pipi in timpul actului,ce are,poate s-ar putea sa-i placa.
Fetelor..buna
sa sti-ti ca nici sa fac pipi nu pot...adica ceva se blocheza in timpul actului si pur si simplu nu poti sa faci pipi...dar vreai foarte tare!!! in privinta pozitie...am incercat mai multe variante si nimik......acelasi lucru!!! da normal ca inainte de act merg la WC...asta e regula pt mine...si totusi numai incept actul ca nu dureaza doar 3-4 penetrari gata vreau la Wc si cind merg sa fac.......fac doar 2-3 picaturi si atit...dar in timpul actului am senzatia ca atunci cind merg la baie o da fac 1l...
. nu stiu.....asta este....mai astept mesaje
linascuta nu te impacienta
o relatie sexuala uneori se cultiva ca si o relatie de suflet
comunicati mult, fii deschisa si spune-i tot ce iti place si ...va fi bine
linascuta Eu cred ca "problemele" astea sunt datorita faptului ca acel ravnit organsm a devenit un fel de frustrare... lasa l incolo ca o sa vina el si atunci cand nu o sa te astepti si nu o sal mai vanezi asa de tare. Incearca sa te relaxezi mai mult inainte respectiv sa creezi o atmosfera romantica , o cina romantica si vinisorul rosu sau sampania fac minuni ,