Multumesc, @babette, ca ti-aduci aminte de noi. Eeeeh, grea problema cu scoala...L-am inscris, deocamdata, la gradinita speciala, in Cj, dar conjuctura a fost de asa natura ca am reusit sa-l ducem pentru o perioada scurta de timp...au renovat ei ceva acolo, vacante...Intre timp s-a impulsonat activitatea centrului de zi de aici, a inceput sa lucreze cate un pic la prebraille, vor mai face activitati secifice...Nu stiu daca il mai duc in Cj, desi el a fost cooperant, e, totusi luat de langa noi si e departe. Cum spuneam, inca e o problema cu scoala, n-am luat o decizie, nu stim nici noi cum e mai bine.Pentru noi e un moment de mare cumpana...Dar nu e nici primul si, cu siguranta, nici ultimul!
Sa auzim numai de bine!
Diuna,
Cum spui chiar tu, grea decizie! Eu am crescut in acest mod (la sanatoriu unde faceam si tratament si scoala) dar am si suferit mult. Cu timpul te obijnuiesti, chiar iti faci prieteni si ajungi sa te bucuri de prezenta lor, dar esti totusi marcat de despartirea de parinti
Pe de alta parte daca nu te rupi putin de sustinerea parintilor ajungi sa fi dependent de ei si nu te mai poti descurca prea usor in viata!
Grea decizie, dar numai tu trebuie sa hotarasti dupa ce cantaresti bine situatia (avantaje-dezavantaje). Sper sa faci ce este mai bine pt puiul tau!