Buna ziua mamici fericite. Sunt graviduta si in august daca imi ajuta Dumnezeu o sa nasc. Nu sunt acasa langa mama, poate ea o sa fie langa mine, aici, in Olanda. Am citit toate povestile voastre(povesti adevarate si fericite)dar eu nu stiu, nici nu pot sa imi imaginez ce o sa ma astepte. Mi-au spus ca daca totul merge bine o sa nasc acasa.Numai in caz de ceva grav merg la spital. A mai nascut cineva in Olanda? Daca eram in tara stiam la ce sa ma astept; spitalele noastre, doctorii nostrii.Sotul meu este asa de optimist si imi spune sa fiu fara griji.
Va urez numai de bine si sa fiti fericite alaturi de comorile voastre.
Ungaras-roxana
Roxana, sarcina usoara si un bebe sanatos !
Intra pe la subiectul fetelor din OLANDA , parca se numea " viata in olanda sau cam asa ceva " ...la sectiunea "prieteni din totdeauna ' si cere akolo sfaturi pareri ...sunt mamici si cu 2 copii ....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Buna
Si eu sunt o viitoare mamica de Olanda cu DPN 10.04.2009. Pot sa spun ca si eu am fost foarte speriata de modul lor relaxat de a urmari sarcina dar m-am convins pe propria piele ca la cea mai mica complicatie sau problema intervin cu mult profesionalism.
Nu iti face probleme cu nasterea acasa. La ei e ceva obisnuit. Nu au voie sa te oblige spre una sau alta, optiunea iti apartine in totalitate. Eu le-am spus ca si daca nu vor fi probleme vreau sa nasc in spital si asa a ramas, Fara nici un comentariu.
Pana atunci iti doresc sa te bucuri de o sarcina cat mai usoara si sa ai incredere ca vei fi cu siguranta pe maini bune! Daca te mai pot ajuta cu informatii sau ai intrebari, cu mare drag
Alice 31+ Radu
Unde dragoste nu e nimic nu e!