Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Neata ,burtici!
Chiar ca-i slaba activitatea pe aici!
Carla,"interesanta" cartea.Deci problema e la noi ....
Multumesc pentru raspunsurile referitoare la podoaba capilara ..nu-mi ramane decat sa ma "conformez",vorba Danielei ...bebe isi face de cap cu corpul meu.

Mirela 22+ si minunea mea Antonia Maria

http://jurnaldebebestrumf.blogspot.com/

http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Fetelor multumesc pt raspunsuri referitor la problema mea....eu inainte sa se intample incidentul cu doctorul, am fost deja la alt doctor pt a-mi fac un eco 4d si mi-a zis ca totil e ok cu bebeu, deci nu-mi fac probleme ca nu e bine, numai ca e nasoala situatia, eu am avut f mare incredere in doctorul meu si mi greu sa cred ca s-a intamplat asa ceva....eu cred ca si femeia a fost de vina, eu nu cred ca a fost la controale...nu stiu ce o sa ma fac!
Carla frumos program ai avut....si mie mi se umfla mai nou picioarele de numa, iar noaptea imi amortesc mainile. Voi nu patiti la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cartea este Elizabeth Pantley - "The no-cry sleep solution". Eu asteptam sa-mi spuna cum sa fac sa adoarma copilul, ca de dormit toata noaptea nu e o problema. Vad ca nici macar asta nu invata pe altele, ca problema este la noi in cap si la asteptarile noastre vizavi de somnul plodului.

Cu dezvatatul de supt a fost mai usor decat as fi crezut. Am inceput intr-o zi cand nu a vrut sa doarma la pranz si seara a cazut lata uitand sa ceara san. A doua zi am incurajat-o noi sa nu doarma la pranz si seara s-a repetat partea cu adormitul. A treia si a patra zi a dormit la pranz si a adormit seara la tati in brate, a zis "tzatza" de vreo 2 ori dar n-a insistat mult. A cincea zi a insistat si i-am dat sa suga, era in 26 ianuarie. Atunci a supt ultima oara, si-a mai amintit de vreo 2 ori dar din ce in ce mai putin. La inceput trebuia sa stau in dormitor cu lumina stinsa si sa nu ma vada sau auda, acum o adormim amandoi, desi eu nu o pot cara in brate. Ma paste o depresie post-intarcare, dimineata am dat apa la soareci ca Saby a venit la noi in pat si a stat in brate doar la taica-su', la mine n-a vrut deloc . S-a obisnuit sa o tina el in brate pana adoarme, la mine a adormit doar de 2 ori in brate.

Ma mandresc tare mult, ca devine in fiecare zi mai inteligenta, deja stie aproape tot alfabetul, cifrele, vorbeste in propozitii, intelege tot ce vorbim, chiar daca am prefera uneori sa nu se intample asta .

Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Marcelle, nu mi se umfla picioarele, nu s-au umflat nici la Saby desi era foarte cald afara. Dar eu ma incalt foarte comod, am mult de alergat, pe tocuri n-as rezista nici o ora.

M-am cantarit azi dupa o masa copioasa si am ajuns la 55kg, deci ar fi un +3 in total, am inceput cu 52, am scazut la 49-50 si acum am recuperat. La Saby aveam 54 la aceeasi varsta a sarcinii.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

La Multi Ani, nicuratze si din partea mea! Nu mi-a mers deloc netul, asa ca iti spun cu intarziere, dar din tot sufletul! Sa ai sarcina usoara, nastere... rapida si usoara si bebe sanatos, mancacios si zambaret!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
26+ cu

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Dragi mamici de albinute, am fost dimineata in Carrefour Baneasa si au redueri avantajoase la Prenatal. Mi-am luat chilot cu centura cu 32 RON (redus de la 130 RON), dar aveau si sutiene pentru gravi, chilotei de unica folosinta si tampoane pentru lauze cam la 20 RON.
Inca nu m-am hotarat, dar ma bate gandul sa iau carucior Peg Perego cu landou, scaun rabatabil si scoica pentru masina. E in jur de 1500, redus de la aproape 3000 RON.
Sper sa va fie informatiile de folos! Va pupic pe toate si week-end placut!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
26+ cu

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Carla mie mi se umfla f rau, intr-o seara nu mi-am vazut nici macar osul de jos de la picior, am inceput sa-mi cumpar si eu incaltaminte fara toc.Mie la servici imi cerea tinuta sa merg la costum si pe tocuri, dar nu ma mai intereseaza, de acum inainte va fi salopeta si pantofi fara toc, asa numai ma chinui pe tocuri, defapt cred ca deaia mi se umfla mid picioarele si probabil mai retin si apa. Dar mainile nu inteleg de cce-mi amortesc...

Mergi la inceput

Oana_du, sunt foarte bune preturile. Peg Perego ca marca este foarte bun, de reducere nu mai zic, daca va tine bugetul este o achizitie buna. Noi nu prea am folosit carutul decat vreo 2 luni, de pe la 8-9 luni Saby n-a mai vrut sa stea in el deloc. In schimb am folosit foarte mult scaunul de masina.
Eu imi caut o burtiera pentru dupa nastere, la Saby nu am avut si vreau sa incerc acum sa vad cum este, daca vedeti pe la reduceri, scrieti un rand si aici va rog.
Marcelle, daca nu te lasa fara toc, desi mi se pare un abuz si fara sa fii insarcinata, incearca o incaltaminte cu talpa ortopedica. Mainile s-ar putea sa-ti amorteasca din cauza lipsei de magneziu sau de calciu, cum ai avut analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Carla...de cate intamplari neplacute ai avut parte cat ai lipsit de pe forum!!Cum mai e piciorusul Sabinei??S-a mai desumflat,ai reusit sa scoti aschia??Ma bucur ca s-a rezolvat si problema cu suptul...Iar pt faptul ca sta mai mult la tati in brate,nu te necaji,fetele trag mai mult la tatici si plus daca a vazut ea ca tu nu mai esti asa disponibila sa o ridici,a inteles si poate din cauza asta nici nu mai insista!!
Marcelle..ma bucur ca esti mai linistita!!

la toate albinutele....eu fug sa pap

24+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

imi cer scuze ca nu v-am mai scris de o saptamana, dar sa stiti ca v-am citit in fiecare zi. insa, voi ati fost tare harnicute, iar eu abia tineam pasul cu voi cu cititul. pana terminam de citit, eram deja obosita, asa ca nu am mai apucat sa va scriu.

sa incepem cu inceputul:
aqua, dani3lla si ganesha felicitari pt bebe baietei!

si noi am fost la morfo-fetala pe 3 feb, iar dr. a zis ca totul e in regula. bebe a miscat continuu, astfel incat saracul dr. a trebuit sa alerge dupa el sa-l poata masura . raportam: vom avea un baietel, deci, carut albastru si pentru noi. bebe e dezvoltat normal pt varsta lui. problema e ca e cam grasut. are intre 589 - 676g la 21saptamani si 6 zile (nu a putut determina exact greutatea pt ca facea atletism in garsoniera ). pe foaia de observatii scrie: fat macrosom. voi ce parere aveti? s-a mai confruntat cineva cu o astfel de situati? ...am citit in cap. anterior ca bebe lui aqua80 are 357g la 20s, iar bebe lui dani3lla are 480g la 21s. din cate vad eu, al meu are cu 100 - 200g mai mult. pe fisa scrie ca din punct de vedere al greutatii e dezvoltat ca pentru 24 s. astept si parerile voastre.
va pup si o duminica placuta!

22+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput