Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(34)
Raspunsuri - Pagina 16
maria_bunica spune:
Nicuratze..multumim de tratatie!
Sa ai parte de o zi de neuitat!!
Andreea...la cat mai multe saptamani implinite inainte si un bebe sanatos!!
AlexsiMatei..ce a zis sotul de ardeii umpluti??![]()

24+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
dani3lla spune:
Neata gagici, am intrat si eu repede sa va mai multumesc o data pentru urari si
LA MULTI ANI NICURATZESA FII IUBITA ,SANATATE MAXIMA SI FERICIRE EXTREMA, UN BB SANATOS MANCACIOS SI MUMOS CARE SA NU PARASEASCA GARSONIERA INAINTE DE TERMEN
Ma retrag acum pentru ca sunt in pregatiri de azi dimineata , astept musafiri si...poate am noroc sa "scap" mai repede de ei sa profit si eu de ziua asta mistoaca si sa-mi scot sotul la o plimbare in parc ...asa ca-n adolescenta.Nu de alta dar trebuie sa se reobisnuiasca pt ca piticul meu sigur o sa vrea in parc la masinute![]()
![]()

DANA
22+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
Marcelle spune:
Buna burticutelor! Revin si eu dupa o saptamana de absenta, o saptamana nu prea buna pt mine
.
Dar in primul rand le doresc La Multi Ani, multa sanatate burticutelor care isi serbeaza ziua de nastere, sa aiba bebebi sanatosi si la termen.
Eu am avut din pacate o sapatamana proasta....in primul rand am facut o infectie urinara, azi e ultima zi de antibiotice, zice doctorul ca nu e nimic de speriat, dar am avut ceva dureri nasoale, iar apoi nu as fi vrut sa iau antibiotice, dar asta este.....
Apoi dupa ce am venit de la doctor la 0 zi sau 2 am citit despre el in ziar, un articol foarte urat. Nu stiu daca ati auzit, a spus si la Tv ca la Oradea la maternitate s-a nascut un copilas cu doua capete. Si ca doctorul care a supravegheat sarcina este un incompetent si ca i-ar fi spus mamei ca va naste gemeni si cand colo e fost un copil cu malformatii care a si murit la nastere
...groaznic. Femeia care a nascut acest copilas este o femeie de la tara mai are 10 copii si sustine ca asa i-a zis doctorul(doctorul la care merg si eu), si ca ar fi mers des la doctor. Acuma eu sunt cu moralul la pamanat fiind vorba de doctorul meu...nu stiu ce sa ma fac, eu am f mare incredere in el, si mi-a placut foarte mult cum s-a comportat cu mine, imi vine foarte greu sa cred ca un doctor cu experienta care a facut ecograf la femeia respectiva in fiecare luna sa nu observe ca are un copil cu malformatii....voi ce ziceti? ajutati-ma va rog, nu stiu ce decizie sa iau

ely2304 spune:
sal fetele

NICURATZE si din partea noastra..sa fiti sanatosi...iar bb sa fie cumintel la mami in garsoniera pana la termen

MARCELLE-AM RAMAS GURA CASCA...nush ce sa-ti spun,e dificila situatia mai eles k esti chiar tu pacienta la acel medic!eu as incerca sa merg si la un alt gine sa vad cum decurg lucrurile(pt a putea dormi linistita)cred totusi k nu m-as mai intoarce la cel precedent de frica...nu as putea avea incredere in continuare mai ales k subiectul a fost facut public
nu stiu sincer ce sfat sa-ti dau...e delicata situatia,sincer nu as vrea sa fiu in locul tau..fa-ti curaj si afrunta situatia dk nu te simti sigura mergi la alt medic!

multa sanatate,incearca sa nu stresezi k bine nu-ti face!
ely 27 + sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
CLODYAC-multa sanatate

ANDREEA-multe saptamani inainte,bb sanatos si cumintel!
BEBE-BECA-plimbare placuta multi
CARLA-esti scumpa la vedere,totul ok?
WEEK-END PLACUT LA TOATE CELELALTE

...
ely 27 + sapt
....MARINA-DENISE
ely2304 spune:
ALEXSI MATEI-WEEK-END PLACUT SI VOUA
MARIA-ODIHNA PLACUTA...MULTI
ely 27 + sapt
....MARINA-DENISE
oanaalex spune:
Salutare.
Vreau in primul rand sa urez La Multi Ani sarbatoritelor de zilele astea si sa felicit burticutzele care au aflat ce comori ascunde burtica
Eu am avut o perioada mai nasoala (cum de altfel e de o buna vreme
). Dupa ce Alex s-a facut bine l-a apucat pe sot diarea care l-a tinut o saptamana. Am crezut ca nu mai scapa asa rau a fost, dar a trecut in final peste.
Saptamana asta am fost la Chicago la medic (poate mai stiti povestea ca nu am insurance aici si calatoresc 500 de mile lunar la medic
) si mi-a facut si analizele de diabet care din pacate au iesit proaste, adica am oficial dibet gestational din nou.
Ieri am primit rezultatele si am fost la pamant ca saptamana viitoare tr sa ma prezint iarasi la Chicago la medic, alte analize, alta distractie. Mi-am facut deja programarea pt joi s vineri (acum tr sa merg si la un medic endocrinolog ca ea o sa-mi urmareasca treaba cu diabetul
).
In fine, cred ca deja m-am lungit prea mult cu problemele mele, dar ce sa fac daca nu se mai termina
. Dupa ce o sa ma intorc ma innarmez cu rezultate de la analize si ma duc aici la asigurari si le fac un scandal monstru sa-mi dea asigurare ca doar bebe e cetatean de-a lor. Va las si poate mai revin mai incolo. Va pup si sa stiti ca va citesc si sunt alaturi de fiecare dintre voi.
Oana
25+
Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
CarlaV spune:
Hello, imi pare rau pentru absenta, o sa mi-o motivez intr-un mesaj viitor. Ca idee, suntem bine toti.
Dani3lle, 

pentru ieri, multa sanatate si bebe sanatos, petrecere frumoasa astazi, iertare pentru intarziere.
Nicuratze, 

pentru astazi, sa fii sanatoasa, iubita si sa fie sanatos si pruncul tau.
Oanaalex, bine ca ai aparut, chiar voiam sa te strig sa vad
ce faci. Asa, mergi peste ei, ce sa faci in lunile mari pe drum?
Bebe Beca, ziceam ca acum 5 saptamani, la un ecograf prost, 70% aveam fetita, merg in 11 la morfofetala si sper sa vad mai bine. Chiar ma gandeam ca acum m-as intrista sa se fi schimbat sexul.
Clodyac, sanatate multa!
Pycky, felicitari pentru eco!
Nemo, te stiu de pe forumul de AP. Noi nu recoltam celule stem.
Maria, felicitari pentru 24 saptamani!
Philip, sanatate multa! Mie imi place James, cel mai bun prieten al meu din SUA asa se numeste si ii spun si Jim si Jimmy. Si imi place si Sawyer
. Chiar, la voi a inceput sezonul 5? Ca primele 4 le-am devorat, dar acum nu ne mai lasa copilul sa ne apucam de 5.
Carla,
s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
AlexSiMatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica AlexsiMatei..ce a zis sotul de ardeii umpluti?? ![]() 24+ Razvan Nicholas sau Darius NicholasBuburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
In mod incredibil cica i-au placut foarte tare
Marcelle imi pare tare rau de necazul tau, nu stiu ce sa zic...as merge si eu la un alt doctor pentru un control, ca sa stai linistita...
Va pup, duminica placuta!
Alex
20+
Ari Victor sau David Victor sau...http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink
maria_bunica spune:
Seara buna!!!
Marcelle...asa cum au zis si fetele,eu as merge acum la o alta eco,sa mai ascult si o alta parere...alt medic...in ziua de azi chiar nu se duce lipsa de medici!!Nu te mai necaji ca nu rezolvi nimic...fii calma si ia cea mai buna decizie!!Multa sanatate!!
Ely..
Carla..multumesc,ma bucur ca ai aparut si ca sunteti bine!!
Oanaalex...pai sa stii ca trebuie sa faci ceva cat mai repede sa rezolvi problema asta cu medicii,o sa iti fie din ce in ce mai greu sa faci atata drum!!Imi pare rau ca ti s-a confirmat ceea ce te asteptai de fapt...si ca ai diabet!!Multa sanatate!!
Alexandra...ma bucur ca i-au placut,poate chiar erau fff buni si ai fost tu mai critica cu tine!!Oricum ,foarte bine ca te incurajeaza...asa vei avea alt avant sa incerci lucruri noi!!
24+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi