*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (205)
Raspunsuri - Pagina 8
mstela spune:
LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE,PACE IN FAMILIE SI MULTA FERICIRE,ADRIUTA!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
mstela spune:
Si,ce-aveti frate cu CM-ul omului?
Pai daca nu mai alaptez,nu trebe sa am naibii CM,daca asa a lovit Dumnezeu Evele?
Stau asa anormala?
Cu dureri,cu cascada,mama masii,dar vreau sa fiu normala,ca stiu cel mai bine cum e sa ai dereglari ani la rand si sa tot stimulezi hormonal cm-ul sa vina
...Vreau doar sa fiu normala.![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
numeioana spune:
Iar sunteti la CM?
Elara, cred ca cuscra-mea s-a suparat ca ai presupus ca ar vrea sa fure statul si ea nu face asa ceva! Se intelege si din intrebarea pe care a pus-o ca o intereseaza daca e ilegal sau nu. In fine, asta s-a clarificat deja. Tu de ce te-ai suparat? Ce-ai citit in tonul ei? Nu te supara, e tot o neintelegere...
Cristina, mai vii inapoi?
Adriuta la multi ani si sa fiti sanatosi!!
Si pt Elara, care nu a vazut filmuletul cu david : http://s552.photobucket.com/albums/jj330/numeioana/?action=view¤t=M2U00149.flv
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
elara spune:
Floriio, si eu am vrut sa-ti scriu dar am uitat. ![]()
Eu am facut kineto cu Maria pt un usor torticolis si pt ca tinea labuta la piciorusul stanga putin spre interior.
Voiam sa ajung la faptul ca eu am avut noroc ed o dr. care lucra CU COPILUL...nu lucra copilul...
Intelegi? Colabora cu ea...O lua in bratze, o ducea la oglinda...o facea sa priveasca in diverse directii ca sa miste garul...o pacalea mereu cu ceva...
E drept ca si Maria plangea rau la unele exercitii, la cele care o imobilizau pe patut...dar cand dr asta a intrat in CO si ne-a dat la alta tipa, mai tanara...am vazut diferenta. 
Tipa asta nu zic ca nu-si facea treaba, ca nu facea exercitiile necesare...dar nu lucra CU COPILUL...
O manuia ca pe un aluat si fi-mea urla rau si era uda fleasca ..de cat transpira.., ca era si vara...
Dupa 2 sedinte am sunat si am vb cu cealalta dr si am asteptat sa revina cin CO si am sunat si al asta si ne-am scuzat..am zsi ac plecam la munte...
nu i-am zis adevarul...![]()
Asa ca eu cred ca f imp e sa si gasesti pe cineva cu talent..cu daruire...Si acum copilul tau e mai mare decat era Maria atunci, intelege multe...poate fi atras mai usor sa face ce doreste dr..numai sa stie el(sau ea) ce trucuri sa foloseasca...ce jucarii sa ii arate...
Dr. la care mergeam noi avea un catel fain
, cu palarie...Poate Clau il stie ca si ea mergea tot acolo si cica multi copii iubeau catelul ala...![]()
Eu sunt de parere ca latura emotionala areo importanta covarsitoare (muuult mai mare decat multi dintre noi isi imagineaza) asupra santatii fizice. Dupa o operatie, de ex, un pacient optismist si fericit, cu o familie iubitoare, care intelege perfect procedura is recuperarea isi revine cu o diferenta uiasa mai bine si mai repede decat altul, cu aceeasi operatie dar care e pesimist, poate e singur, fara familie, care e anxios...De aceea eu am acordat mare importanta ca Maria, pe cat posibil sa se simta in siguranta si sa ii placa acele sedintze. Ca nu am reusit chiar al toate exercitiile..e drept...dar nu a plans non stop...ci cea mai mare parte era linistita....ba chiar la ultimele sedinte nu mai plangea DELOC..nici macar cand o legana de cap...![]()
Ce nu am inteles insa e de ce sa ii fi facut rau masajul. De ce era strict interzis? Ti-a explicat? Ca doar ii intensificai circulatia, nu? Tonifiai musculatura...Nu asta fac si exercitiile fizice?
Poti sa ne spui? Tie ti-a explicat? Ca eu chiar sunt f curioasa..
Numai bine si sanatate muuuulta muuulta lui Andreiutz.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
tuchita spune:
Helau bonjur!
LA MULTI ANI, ADRIUTZA! SA FII SANATOASA SI IUBITA, SA TI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE SI SA AI PARTE DE SUCCESE NEBANUITE!
Despre mine ce sa va zic...e mai greu sa obtii o adeverinta de la spitalul la care ai fost angajat decat sa-ti gasesti un post...
sa speram ca pana imi fac eu actele nu gasesc aia pe altcineva!
Sufleteste ma simt minunat, sunt atat de multumita ca am luat decizia sa ma duc...si pentru asta ii multumesc cuiva drag!
randunoiul meu are multe defecte, in special ca nu aduce flori si cadouri, dar cand i-am cerut parerea a zis ca ma sprijina in aceasta decizie, ceea ce mi se p[are lucru pentru un barbat...si-l apreciez mult ca nu vrea sa ma tina acasa!
Cu bona...s-a mai razgandit actuala, ca si ei ii e drag de noi, i-am explicat ca am tren la doua si-un pic si ca la 3 jumate sunt acasa, cu exceptiile care se mai pot intampla...
problema e ca in august naste fata ei si nu stie ce planuri are, cat o sa stea acasa....Initial am zis ca mai bine sa o schimb acum decat peste 1 an, ca sa nu se mai ataseze copiii, pe de alta parte mai linistita parca as pleca daca l-as sti pe Seb cu ea...
Si apoi daca mai sta pana face el 2 ani, o sa fie altceva atunci sa il dau la gradi!
Cam asta e viata mea de cateva zile, am avut timp insa sa fac ceva....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
elara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Subiectul nr 2 Tunsul copilului si parul cret necret Eu nu cred in ruptul capului ca chelitul copilului are de-a face cu cresterea ulterioara a unui par des si unui fir gros ...zic sa-i smulgem si unghiile, ca poate o sa-i creasca pe urma tari si drepte ) dar tot parul ala il va avea si dupa 100 de cheliri |
cret/ necret..da..asa ramane
dar de indesit cred eu chiar ca se indeseste [size=1.....
Dar ai vazut ca daca te dai cu lama pe picioar e firul mai tare, mai tzepos si mai cresc si cate 2 impreuna?
da' tot nu o tund pe Maria ca nu vrea, nah!!
iar cu unghiile ce-ti veni? ca nu a zis nimeni de SMULS parul...era vb de TUNS
si unghiile oricum s etaie, nu?
tuchita spune:
Sa ma iertati dar scrisoare nu mai sunt capabila sa fac...
O sa scriu din amintiri!
L-am vazut pe David cum calareste el calutul, e asa de dulce ca l-as manca cu cretii lui cu tot, pe Sean care ma topeste cu buzele lui si pe Mihaita cel blondut cu mutra de ingeras cuminte foc!
Naty, spor maxim la invatat, bine ca ai reusit cu inscrierea...imi amintesc ca tare mult am alergat si eu! ma rog pentru ziua in care se va tine o evidenta informatizata care va putea fi accesata de toate directiile de la noi!
sa va povestesc ce adeverinta imi trebuie...una care sa dovedeasca ca in 5 ani de rezidentiat mi s-au oprit din salariu banii reprezentand cotizatia pentru Colegiul Medcilor. bani pe care nu m-a intrebat nimeni daca vreau sa ii dau, mi i-au luat fara ca eu sa fiu inscrisa in colegiu...acum trebuie sa ma inscriu, dar trebuie sa fac dovada ca am platit 5 ani! taxa de inscriere 120 lei!
Nu va imaginati cat de obositor este pentru doamna referent sa faca niste adeverinte....da doua clickuri cu mouse-ul si e gata treaba!
Iar Colegiul medicilor la care io trebuie sa cotizez este o organizatie care apara drepturile pacientilor nu ale medicilor!
Si care imi da mie cica o hartie pe baza careia am dreptul de libera practica!
Elara, am o mare rugaminte la tine, daca poti/vrei si ai timp!
Noul si maretul guvern a dat o ordonanta prin care s-au blocat toate posturile in sistemul de stat! M-am intalnit azi cu o colega care a aflat cu 2 zile inainte de examen ca nu-l mai da, ca e tara in criza si nu se mai fac angajari!
Crezi ca m-ai putea ajuta cu acea ordonanta? Sunt tuta rau la cautat legi!
As citi-o si io sa vad care-i treaba...
Gecko, sper sa nu dureze chiar atat, mai ales ca ei au mare nevoie de un om urgent...
mai revin, ca doarme trupa...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
numeioana spune:
Cata, ma bucur ca ti-ai reveit! Sa fie intr-un ceas bun!
L-ai tuns pe Seb!! Acum o sa-i creasca parul des!![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
elara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Mimo, [...] cu cresa...bestial argumentat. Da' Elara n-o sa te creada, ca juristii astia sunt specie aparte, judeca atat de drept! ![]() |
Maaaiii...
Eu asa am citit..asa am interpretat...
Initial am zis sa nu mai lungesc vorba pe subiectul asta...ca ma zis ac m-am cam saturat...Dar am vazut si ce ai scris tu...Asadar
De ce sa nu o cred? O cred, o iau in serios...si adaug ca ar trebui citita legislatia privitoare la dus copii la cresa (privata sau ed stat nu conteaza)si ed vazut terminologia (definitia exacta, in sensul legii, pentru "incredintare" )..
Pe mine, fara sa fi aprofundat subiectul,....atat m-a dus capul...
Deja.....doua "reci" pe ziua de azi..Biinee, Naty....
tuchita spune:
S-a cam suparat randunoiul pe mine ca l-am tuns...dar mie mi se pare foarte frumos si asa!
Ioana, cum a iesit pieptul de pui??
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)