Sa radeti si voi :-))))
www.youtube.com/watch?v=dhXBBvPhGDQ" target="_blank">o babuta nevinovata
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
Raspunsuri
gabytza25 spune:
da, amuzant... insa, sunt batranii nostri si nu trebuie sa radem pe seama ignorantei lor... reporterii au "o bila neagra" de la mine, caci fac astfel de reportaje doar pentru audientza... parerea mea!
betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat www.youtube.com/watch?v=dhXBBvPhGDQ" target="_blank">o babuta nevinovata Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003) "Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc" Hai la plimbare |
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
danat spune:
...se vroia un subiect haios...va rog, nu il transformati in polemica, chiar si aici la zona de glume, pliz
Dupa cum se vede in linkul pus de mine cu trimitere la filmulet, am scris o babuta nevinovata, fara sa pun ghilimele, deci nu am ras de ignoranta ei, ci am spus cu un fel de dragalasenie si tandrete pe care o simt fata de oamenii varstnici (si intelepti) in general.
Acum, daca unii vor sa caute nod in papura pina si intr-o gluma...nu au decat!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
ina_nz spune:
Eu am ras de reportera ca nu stie sa faca un interviu. Babuta a raspuns super inteligent
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
Mariaa spune:
looooolll, foarte tare (ca sa zic cum e la moda)
asa intrebare, asa raspuns!! bravo tanti
pentru individa cu microfon - ca n-o pot numi reportera!
un copil creste in inima mea
gabytza25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat ...se vroia un subiect haios...va rog, nu il transformati in polemica, chiar si aici la zona de glume, pliz Dupa cum se vede in linkul pus de mine cu trimitere la filmulet, am scris o babuta nevinovata, fara sa pun ghilimele, deci nu am ras de ignoranta ei, ci am spus cu un fel de dragalasenie si tandrete pe care o simt fata de oamenii varstnici (si intelepti) in general. Acum, daca unii vor sa caute nod in papura pina si intr-o gluma...nu au decat! Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003) "Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc" Hai la plimbare |
probabil ca la mine te refereai, cu mesajul asta [:P]... oricum, nu ma intelege gresit, nu am zis ca tu razi de ei... am specificat cat se poate de bine ca REPORTERII AU O BILA NEAGRA, nicidecum tu... oricum, e amuzant
danat, si sorry daca te-am lezat in vreun fel... nu asta a fost intentia mea...
nma spune:
Am vazut filmuletul cu ceva timp in urma. Mi-a placut tare batranica.
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
Nico, mami de Andra si Alex
poze